Black Week- Nå får du 1500 kroner i avslag på denne

Anbefalt

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Cosori.no

Airfryere har blitt mer og mer populært og de er å få i mange forskjellige størrelser. Skal du først gå til innkjøp av denne geniale kjøkkenhjelperen bør du sørge for å kjøpe en med litt størrelse på. De kan fort bli for små og det er lite som er så irriterende som å være nødt til å steke en og en vårrull. Det beste du kan gjøre er å kjøpe en skikkelig god airfryer med en gang. Du vil garantert elske å bruke en airfryer, og nå som de er på tilbud en liten uke lønner det seg å slå til så fort du kan. Det er greit å ta med seg de besparelsene du kan og når du kan spare hele 1500 kroner bør du virkelig ta en ekstra kikk på tilbudet.

Med en airfryer kan du frityrsteke maten din på aller sunneste vis. Du kan også steke både biff, ribbe og grønnsaker i den. I tillegg kan du bake både kaker og brød. Med en airfryer lager du mat 1,5 gang raskere enn i en vanlig ovn i tillegg til at du bruker hele 85 prosent mindre olje.

Her finner du Norges beste airfryer på tilbud.

Norges beste airfryer endelig på tilbud!

cocico

En airfryer sørger for å lage maten din sunnere og på kortere tid enn for eksempel i en stekeovn. Airfryere bruker ikke fett til å fritere maten din den bruker kun luft som varmes opp og sirkuleres rundt.

Best i test

Denne airfryeren kommer fra Cosori og ble faktisk best i test i 2021. Den har en kapasitet på litt over 2 kg og 5,5 liter. Den kommer i fargene sort, hvit og rød og ser super lekker ut på kjøkkenbenken. Den tar ikke stor plass, men at den kommer til å ta litt av kjøkkenbenken din må du regne med. Den er ikke spesielt tung så den kan flyttes ut og inn av et skap hvis det er det beste for deg.

Enkel rengjøring

Mange frykter stresset med rengjøring av en airfryer, men det trenger du ikke å bekymre deg for. Du vasker kurvene og delene som kan tas ut i varmt vann og såpe. Deretter vasker du airfryeren innvendig med en fuktig klut.

Dette bør du vite

Det er et par ting du bør ta hensyn til når du skal bruke denne geniale innretningen og det er at den må stå på et jevn underlag med rundt 13 cm klaring fra veggen og til ryggen av airfryeren. Siden denne ikke trenger annet enn varmluft for å fritere og steke maten din skal du heller aldri fylle kurven med stekeolje.

Gled deg til å lage mat i en arifryer. Det er garantert mye mer tidsbesparende og moro enn du kanskje tror.

Her finner du hele utvalget av airfryere hos Cosori.

Lykke til og smakelig måltid ?

Flere artikler