Luksus med eget oppblåsbart boblebad i hagen-hele året

Anbefalt

Lite føles bedre enn å synke ned i et deilig spa-bad en varm eller kald dag. Med et oppblåsbart boblebad kan du bade ute hele året uavhengig av været. Når sommeren er varm kan du justere ned gradene i boblebadet slik at du får deg en avkjølende dukkert. Er du en av dem som alltid elsker et varmt bad kan du glede deg over at spa badet ditt kan holde hele 40 grader-hele året.

For å sørge for god vann-kvalitet i boblebadet ditt tilsetter du kjemikalier som holder det fritt for bakterier og snusk, men du må huske å fjerne løv og gress som kan følge med føttene. Sjekk Ph-verdien og vær nøye med rengjøringen så kan du glede deg over boblebadet ditt lengre.

Gled deg til deilig avslapning i din egen hage eller på terrassen

Dette boblebadet holder alltid varmen over frysepunktet som gjør at du kan bruke dette bassenget hele året, også på vintere. Alt du behøver å gjøre er stille varmen opp eller ned etter hva du foretrekker. Dette bassenget kan romme fire til seks personer, men passer best for fire så blir det ikke så trangt.

Vil du se nærmere på dette spa badet så finner du det her.

Verdens beste investering

Et spa-bad er enkelt å sette sammen. Alt du behøver å gjøre er å pakke ut boblebadet og bruke kompressoren som følger med til å fylle spa-badet med luft. Fyll boblebadet med vann, sett temperaturen og gled deg til å synke ned i et varmt og deilig bad. Still temperaturen slik at det blir så varmt eller kaldt som du ønsker.

Vil du se nærmere på dette spa badet så finner du det her

Kan brukes ute hele året

Er det noe barna liker så er det å bade og du kan være helt sikker på at et oppblåsbart boblebad vil være til stor glede for både store og små. Huks å bruke riktige kjemikalier jevnlig slik at vannet alltid er friskt og rent. Et oppblåsbart boblebad kan stå ute og brukes hele året, men sørg for at det står under tak hvis det skulle begynne å snø.

Vil du se nærmere på dette boblebadet så finner du det her.

Velg mellom mange ulike farger og modeller

Med Laz-y-spa kan du velge akkurat det spa badet som passer best for deg og din familie. Er det kun til deg selv så holder det kanskje med et boblebad for et par personer, og hvis dere er mange som skal bruke det samtidig kan du få boblebad som tar hele 7 personer av gangen. Her vil du garantert finne det som passer deg og dine best.

Vil du se nærmere på dette spa badet så finner du det her.

Unn deg litt ekte luksus

Et varmt boblebad passer i de fleste hager eller på en terrasse både på hytta eller hjemme. Et boblebad vil gjøre underverker for slitne muskler og du kommer til å føle deg som et nytt menneske hver gang du unner deg litt luksus som et boblebad.

Her finner du det perfekte boblebadet.

Velg det som passer ditt behov best

Et oppblåsbart boblebad  fra Laz-y-spa kommer i mange størrelser og modeller og de passer godt inn i enhver hage eller terrasse. De kommer i flere ulke farger og prisklasser og du kommer garantert til å finne det som passer best hjemme hos deg. En investering i et oppblåsbart boblebad er en investering du aldri kommer til å angre på, garantert. 

Her kan du se på hele utvalget av oppblåsebare boblebad til hagen eller terrassen.

Lykke til og gled deg til mange deilige timer i et varmt og godt utendørs boblebad. 

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker til boblespa.no

Flere artikler