Slik får du strålende hud med riktig hudpleie

Anbefalt

Det er fort gjort å hoppe over den daglige hudpleien når du er trett, sliten og har dårlig tid, men en god hudpleierutine trenger ikke være veldig tidkrevende og det vil gjøre underverker for huden din. I løpet av dagen blir huden utsatt for alt fra forurensning til smuss og sol, og du kan med fordel sørge for å stelle pent med den. En god hudpleierutine vil hjelpe til med å minimere synlige rynker og linjer, samt bedre ulike hudproblemer som akne, pigmentforandringer, tørr og fet hud.

Det finnes en mengde med produkter på markedet som har som mål å gi en sunn og frisk hud. Vi har tatt en kikk hos QKC, Q Korean Cosmetics, som har alt du trenger for å ta vare på huden din. Her får du alt fra hudpleieprodukter til sminke som er tilpasset din hud og dine utfordringer.

Slik tar du best vare på huden din

Start tidlig med å ta vare på huden din./ Qkoreancosmetics.no

For å gi huden din det beste utgangspunktet bør du sørge for å rense og hydrere den morgen og kveld. Det kan være vanskelig å vite hvordan man bør gå frem for å gi huden den beste pleien, vi har derfor fått noen tips fra Q Korean Cosmetics, som vet alt om hva huden din trenger.

Rensing av huden- det viktigste du kan gjøre hver dag

Få strålende hud med jevnlig rens hver dag./ Qkoreancosmetics.no

Ved å rense huden hver dag fjerner du urenheter som talg, døde hudceller, sminke og smuss. Med jevnlig rens av huden kan du forhindre alt fra tilstoppede porer og kviser til andre hudproblemer, og du får en strålende sunn hud. Med en god rens gir du også huden din det beste utgangspunktet når du skal legge make-up.

For best resultat bør du rense huden godt både morgen og kveld. Start med å fukte ansiktet, masser deretter inn renseproduktet og avslutt med å skylle godt med lunkent vann.

Tips: Med water peeling and cleansing pads renser du huden i dybden, kjapt og effektivt. Padsene er innsatt med ingredienser som holder huden hydrert i mange timer og er perfekt for deg som gjerne vil gi huden din det lille ekstra.

Her kan du se nærmere på alt av renseprodukter.

Etter rens kommer toner

Bruk toner i din daglige hudpleierutine for best resultat./ Qkoreancosmetics.no

Etter at huden er renset bør du bruke en toner. En toner hjelper huden med å opprettholde sin naturlige Ph-verdi og inneholder beroligende ingredienser. Den vil også være med på å fjerne overflødig talg uten at huden tørker ut. Med egenskaper som både renser, toner og fukter huden er en toner perfekt for daglig bruk.

En toner brukes etter rens og påføres med en bomullspad. Masser toneren over ansiktet med lette og myke bevegelser. Du kan også ha toneren rett i hendene og deretter presse håndflatene lett mot ansiktet.

Tips: Gi huden din oppstrammende effekt med gull og kollagen. Med Premium Gold Collagen Toner får du en toner som både virker oppstrammende og som gir fukt. Ingenting er så ekslusivt som gull, og huden din kommer til å elske det.

Her kan du se nærmere på alt av tonere.

Gi huden fuktighet innenfra

Gi huden ekstra oppmerksomhet med en skikkelig booster./ Qkoreancosmetics.no

En forutsetning for frisk hud er at den er godt hydrert. En tørr hud ser fort sliten ut og kan gi inntrykk av tidlig aldring. Dette kan du enkelt gjøre noe med. En booster og essens er tilpasset huden slik at den får fukt innenfra.

Booster og essens både mykgjør og revitaliserer huden, i tillegg til at både hudkrem og serum får muligheten til å gå dypere ned i huden. Huden blir hydrert samtidig som det dannes en beskyttende barriere hvor huden vil beholde fuktigheten gjennom hele dagen. En booster og essens inneholder antioksidanter og mineraler som gir viktig næring til huden, samtidig som den gir fuktighet til huden.

Booster og essens påføres huden etter bruk av toner. Dette er drøye produkter så bruk en liten mengde. Påfør produktet med hendene og masser med myke bevegelser til alt er absorbert. Bruk gjerne morgen og kveld for best resultat.

Tips: Gjør huden din en tjeneste og bruk den fantastiske boosteren Kombucha. Den har fått kallenavnet  “eliksir av ungdommelighet” på grunn av sin sterke antioksidante effekt. Den  styrker huden innenfra og ut, og kan brukes både over og under sminken.

Her kan du se nærmere på utvalget av boostere og essenser.

Serum- mot fine linjer og uren hud

Bekjemp synlige tegn til aldring, pigmentflekker, uren hud og manglende fuktighet med serum./ Qkoreancosmetics.no

Huden vår blir daglig eksponert for forurensning og andre ytre påkjenninger. Med et serum vil du hjelpe huden din å bekjempe alt fra synlige tegn til aldring og pigmentflekker til uren hud og mangel på fuktighet. Du gir fuktighet til huden også når du bruker vanlig fuktighetskrem, men serum har mindre molekyler og trekker dermed dypere ned i huden, noe som gjør et serum helt unverlig.

Med et godt serum vil du gi huden din de beste forutsetningene for en frisk hud. Den vil bli sterkere i tillegg til at ulike hudproblemer minimeres. Serum hjelper huden med å fornye seg på en naturlig måte.

Serum inneholder ingredienser som virker beroligende på huden samtidig som den gir huden enn skikkelig boost. Ha to-tre dråper i ansiktet og på halsen og smør godt inn. Husk at serumet alltid skal brukes før fuktighetskremen.

Tips: Ta en kikk på dette unike serumet, Kombucha Gyeol-Biome Ampoule. Det er et fuktighetsgivende ampoule serum som inneholder hele 86% kombucha-ekstrakt. Ekstrakten kommer fra svart te som gjæres i 506 timer. Dette er et serum som virkelig tar vare på huden din. Det gir næring, beskytter og reparerer huden.

Her kan du se nærmere på hele utvalget av serum.

Gi huden rikelig med fukt

Du får fuktighetskremer med både kollagen og snegleslim, hvor alle vil gi huden din mengde med fukt. / Qkoreancosmetics.no

Fuktighetsgivende produkter som fuktighetskremer, serum og tonere tilfører fuktighet til huden og bidrar til å opprettholde en sunn balanse. Dette er spesielt viktig for tørr hud og i perioder med kaldt eller tørt klima. Riktig hydrering holder huden myk, smidig og ungdommelig og bør alltid brukes som en del av din daglige hudpleierutine, også på sommeren.

Du får kremer til ansiktet i flere ulike varianter slik at du får den som passer best for deg og din hud. En hudkrem brukes etter serum og vil være med på å forsegle effekten som serumet har på huden.

Påfør en passende mengde med hudkrem og masser det inn i ansiktet og på halsen. Masser forsiktig til alt er absorbert.

Tips. Bruk gjerne en dagkrem som gir en lett, frisk følelse og som gir huden fuktighet gjennom hele dagen.

Her kan du se nærmere på hele utvalget av fantastiske hudepleieprodukter.

Beskyttelse mot solen

Beskytt huden din med solkrem eller dagkrem med solfaktor./ Qkoreancosmetics.no

Solbeskyttelse er en avgjørende del av enhver hudpleierutine. Bruk av solkrem og produkter med solfaktor beskytter huden mot skadelige UV-stråler som kan forårsake solskader, for tidlig aldring, solbrenthet og til og med hudkreft. Daglig bruk av solbeskyttelse hjelper til med å opprettholde en sunn og ungdommelig hud.

Du kan fint bruke en dagkrem som inneholder solfaktor, men for best resultat bør den inneholde en solfaktor på rund 50. Huden i ansiktet er svært disponert for solen og vil fort få synlige tegn på aldring hvis du sluntrer unna bruken av solkrem.

Påfør solkrem som siste steg i hudpleierutinen din, før du påfører sminken. Sørger du for å bruke krem med solfaktor vi huden i ansiktet ditt være beskyttet gjennom dagen. Husk at det er viktig å bruke solkrem også på dager som er overskyet.

Tips: En solkrem til ansiktet bør ha en høy solfaktor for best beskyttelse. Velger du en lett kan solkrem kan den fint brukes som en base før du legger på sminken.

Her kan du se nærmere på solbeskyttelse til ansiktet. 

Flere tips for en strålende hud

Med en innarbeidet og god hudpleierutine vil du å en hud som takker deg hver dag./ Qkoreancosmetics.no

Det er mye du kan gjøre for å opprettholde hudens balanse og sørge for en frisk og strålende hud. Både kosthold og mosjon er viktige faktorer i dagliglivet, men riktig hudpleie med de rette ingrediensene vil gi de beste resultatene. Start gjerne tidlig med jevnlig hudpleie, da vil du ha bedre forutsetninger etter som du blir eldre.

Målrettet behandling for ulike utfordringer med huden

Bruk hudpleieprodukter som er målrettet mot ulike utfordringer du har med huden, / Qkoreancosmetics.no

Det finnes mange hudpleieprodukter som sørger for målrettet behandling for ulike hudproblemer. Enten det er akne, pigmentering, eller sensitiv hud, finnes det produkter som er formulert for å behandle og forbedre spesifikke utfordringer.

Tips: Sliter du med akne så er denne for deg. Tetraforce Clear Green Ampoule er et serum for fet / kombinert hud som er utsatt for akne.

Her kan du se nærmere på hele utvalget hos QKC.

Snegleslim

For best effekt bør du innføre snegleslim som en del av din daglige hudpleie./ Qkoreancosmetics.no

Snegleslim har blitt mer og mer populært, og det er ikke uten grunn. Slimet er kjent for å være rik på fuktighet, samtidig som det kan ha en beroligende effekt på irritert eller skadet hud hud. Denne unike ingrediensen har også en foryngende effekt, i tillegg til å kunne regenerere og reparere skadet vev. Snegleslim kommer i ulike varianter og bør inngå i din daglige hudepleierutine.

Tips: Sliter du med tørr og sensitiv hud? Da er denne for deg. En forfriskende toning lotion som lindrer og beroliger tørr, sensitiv hud ved hjelp av filtrert snegleekstrakt

Her kan du se hele utvalget av denne populære ingrediensen.

Øyekrem

Dem hevelse under øynene og bekjemp fine linjer med daglig bruk av øyekrem./ Qkoreancosmetics.no

Huden rundt øynene er mer sensitiv enn huden i resten av ansiktet og du kan ha god nytte av en øyekrem. Med regelmessig bruk av øyekrem holder du området hydrert og motvirker fine linjer. Øyekrem kan også hjelpe mot mørke ringer under øyene for den som sliter med det. Krem til øynene har ofte en oppstrammende og beroligende effekt.

Velg en øyekrem som jobber på flere områder slik at huden blir både hydrert og strammet opp. Bruk øyekrem på nyrenset hud rundt øynene både morgen og kveld.

Tips: Bruk gjerne en øyekrem som kan brukes både i ansiktet og rundt øynene. Youth Water Face and Eye Cream har en rik tekstur som gir godt med fukt, i tillegg glatter den ut fine rynker.

Her kan du se hele utvalget av øyekrem.

Maske til huden

GI huden din litt ekstra oppmerksomhet med en deilig ansiktsmaske./ Qkoreancosmetics.no

Hos Q Korean Cosmetics får du masker som kan brukes gjennom natten, eller masker som er innsatt med essens og serum. Med jevnlig bruk av ansiktsmaske kan huden din få mer glød, bli jevnere og dempe utbrudd av akne. Den kan også ha en foryngende effekt.

Velger du en maske som legges over huden som en sheet mask kan du bruke den etter at du har brukt toner og la den sitte på i rundt 20 minutter. Når du fjerner masken vil det sitte igjen litt essens på huden, det masserer du lett inn i ansiktet. Du kan bruke masken så ofte du vil og passer perfekt for dager hvor du har tid til ekstra egenpleie.

Tips: Det er deilig å gi huden sin litt ekstra oppmerksomhet i blant og det gjør du best med en sheet-mask som er laget av tekstil.

Her kan du se hele utvalget av ansiktsmasker.

God som gull

Huden din er god som gull./ Qkoreancosmetics.no

Gull kan brukes til mer en smykker. Det brukes også i hudpleieprodukter som kremer, masker og serum. Denne unike ingrediensen er pakket med antioksidanter og kan øke blodsirkulasjon, samt ha en oppstrammende effekt på huden. Unn deg litt gull, det har både du og huden din fortjent.

Tips: Har du ulike hudproblemer vil denne luksuriøse ansiktskremen, 24k Gold Caviar Cream, være perfekt for deg. Den inneholder som 24k gull, kaviar og vitaminer som både renser og revitaliserer huden.

Her kan du se nærmere på produkter som inneholder gull.

Beste forutsetning for et flott make-up resultat

Gi huden din de aller beste forutsetningene for et perfekt resultat, også når du skal legge på sminken.( Qkoreancosmetics.no

En godt vedlikeholdt og sunn hud fungerer som en glødende base for sminken. Ved å bruke hudpleieprodukter som forbedrer hudens tekstur og gir godt med fukt vil du oppleve at sminken både sitter bedre og blir jevnere. Sørg for å stelle pent med huden din, den vil garantert takke deg.

Tips. Prøv årets tøffeste leppestift, Vivid Party Magic Lipstick. En Leppestift som er både pleiende og langvarig leppestift som tilpasser seg nyansen på leppene dine helt av seg selv.

Her kan du se nærmere på sminken og make-up fra QKC.

Koreanske hudpleieprodukter har rykte på seg for å være noe av det beste du kan få på markedet og nå er det endelig tilgjengelig for oss her i Norden. Hos Q Korean Cosmetics for du et bredt utvalg med tilpassede hudpleieprodukter uavhengig av hvilke ønsker og utfordringer du har. Her er alle ingrediensene nøye utvalgt slik at du kan gi huden din den beste pleien.

 

Flere artikler