Annonsere på Smakelig.com

Smakelig er en inngangsport til inspirasjon og tips innen mat, interiør, livsstil og alt det gode i livet. Her finner du fantastiske oppskrifter, tips til hjem og hage samt en rekke artikler som skal gi deg inspirasjon til å nyte hverdagene enda litt mer hjemme og på reise.

Ønsker du å annonsere i form av en artikkel, displaybannere eller et mer omfattende samarbeid tar du kontakt på salg@media-gruppen.no eller på mobil 980 55 554

Smakelig.com har som ønske og visjon, å glede og inspirere alle som er opptatt av planter, mat, interiør, trening og livsstil samt tips om snarveier til et flott hjem.

Smakelig.com har erfarne skribenter med lang erfaring innen sine felt.

Med en kjærlighet for de smarte og gode løsningene samt alt som kan gjøre hverdagen lettere vil forsiden til smakelig.com daglig gi deg gode ideer og inspirerende artikler.

Du er hjertelig velkommen til å dele innlegg fra smakelig, men send gjerne en melding så vi kan følge med på hvor og når artiklene vil dukke opp.

Annonsering og redaksjonell/ kommersiell omtale

Siden eies og driftes av Media Gruppen AS. Smakelig har mellom 30-40 000 lesere hver måned. I tillegg har vi omfattende aktivitet i sosiale medier. Har du en nettbutikk eller virksomhet du vil vi skal omtale og markedsføre er det bare å ta kontakt. Hos oss får du ikke bare en omfattende og positiv omtale, men vi inkluderer også markedsføring av artikkelen gjennom et helt år via våre samarbeidspartnere. På denne måten vil din artikkel leses tusenvis av ganger og skape betydelig mersalg.

Ønsker du å samarbeide med smakelig, eller vil du vi skal skrive om dine produkter og virksomhet? Ta kontakt på telefon 980 55 554 eller på salg@media-gruppen.no