10 Grusomme Kaker som ble helt Katastrofe, men veldig Morsomme!

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Du har sikkert sett alle de flotte kakene som florerer rundt på internett og i blant hender det kanskje at du også vil gjøre et forsøk. Her er ti personer som sikkert har jobbet hardt, men som dessverre misslykkes så totalt med kakebakingen sin. Intensjonen var garantert god, men resultatet ble virkelig ikke bra. På den annen side så har vi fått noe og le av og kanskje er noen av disse kakene verre en noen av dine forsøk?

Å bake en kake er i utgangspunktet ikke så vanskelig, men å få den til å bli en lekker kake som alle snakker om er ikke fult så enkelt. Her ser du noen helt episke kaker og de kommer garantert til å bli husket i evig tid.

En hard uke for Svampebob

Sponge-Bob-stays-positive-as-usual.

Stakkars Svampebob! Han har virkelig hatt en hard dag på jobben. Det er kanskje litt sånn vi føler oss når arbeidsuka er over?

De var inne på noe

2-peas-in-a-pod.

Buzz light-year har vært en populær kake å bestille til festen til poden, men dette er vel ikke helt resultatet vi hadde ønsket oss. De har vært inne på noe i starten, men så har det rett og slett «sklidd ut».

Her er det ikke mye å redde

Captain-America’s-melting-a-bit.

Captain America har som jobb å redde verden, men her var det jammen i meg ikke mye igjen å redde.

Mareritt hos Elmer?

Elmo’s-tired.

Her har det skjedd mye rart på en gang, men det som er sikkert er at han Elmer har langt i fra en god dag.

Han er hvertfall grønn

Even-Hulk-was-surprised

Man skal være rimelig stødig på handa for å kune lage motiver for frihånd. Det er ikke tvill om at kakebakeren her har gjort et helhjertet forsøk om ikke annet.

Litt varmt kansje?

my-attempt-to-make-a-cute-cactus-cake

Det er kanskje akkurat slik mange av oss føler oss når varmen setter skikkelig inn på sommeren. Å servere denne i selskap hadde nok skapt litt latter, og vi kan være veldig enige om at den ikke ser spesielt fristende ut.

Det skulle vært en snømann

We-tried-to-be-creative-this-Christmas.-It-didn’t-work-out-so-well

Dette er vel nok et eksempel på at man kanskje bør øve litt før man setter i gang med nye prosjekter. Det var muligens forsøket verdt om ikke annet.

Etter en fuktig helg

This-Smurf-on-the-right-looks-a-little-stressed

Dette er definitivt slik vi føler oss etter en fuktig helg. Skal du pynte kaker må du sørge for at icingen er tett i konsistensen og at du bruker riktig utstyr.

Ikke en gang i nærheten

My-wife-made-me-a-birthday-cake.

Igjen var nok intensjonen god, og egentlig så håpet vi at spidermann figuren ved siden av kaken var et kakeprint som skulle settes på kaken. Hvis ikke så er faktisk dette en fullstendig kaketragedie.

Natta og takk for i dag

Piglets-on-the-right-look-tired.

Originalkaken ser så god ut med kvikk lunsj og marsipangriser i et gjørme-sjokoladebad, men her har grisene fått i seg noe de ikke har tålt. Etter å ha gjort dette noen ganger vil nok resultatet bli bedre og bedre for hver gang.

Husk at selv om du skulle være sikkelig uheldig med kakene dine både to og tre ganger så har alle vært nybegynnere en gang og øvelse gjør faktisk mester. Med disse kakene friskt i minne kan du trygt sette i gang med godt mot.

Med ønske om en latterfylt dag?

Flere artikler