14.Februar er det Valentines Day- Her finner du gavetipsene

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

14 Februar står nok en «merkedag»for døren. Denne kjærlighetsdagen som vi så velvillig har adoptert fra det store utland kommer riktignok ikke med en ekstra fridag, men den hyller kjærligheten. Det er alltid litt hyggelig å gi sin kjære litt ekstra oppmerksomhet, som en god middag og en liten gave, og da passer det perfekt å gjøre det på selveste valentin dagen. Valentines day har vært stor i utlandet i åresvis og den blir stadig større og større her også. Vi har funnet frem noen artige gaver som du kan gi til en du er glad i.

Gjør litt ekstra stas på en du er glad i på denne spesielle dagen i februar. Disk opp med en bedre middag og hyll kjærligheten, det har dere garantert fortjent.

Melkehjerter

melkehjerte

Disse søte sjokoladehjertene kommer fra velkjente Freia og er laget av melkesjokolade. Her kan du velge egen tekst på esken og gjøre gaven ekstra spesiell.

De søte Melkhjertene finner du her.

T-skjorte med trykk og masse kjærlighet

Legg til litt tekst

Har du en du er ekstra glad i kan du kjøpe en t-skjorte som sier hvor høyt du setter din kjære. Du kan også bestemme selv hva det skal stå på t-skjorten, kanskje har dere en intern spøk eller et bestemt kallenavn på hverandre? Her er det bare fantasien som setter grenser.

Her finner du t-skjortene som gjør livet litt koseligere og mer morsomt.  

Kjærlighetspiller

kjærlihetspiller

Tom for ideer til Valentinesday? Da er disse kjærlighetspillene perfekte. De kommer med en koselig lapp inne i hver pille som du kan skrive en koselig hilsen på.

Glasset med kjærlighetspiller finner du her. 

Kjærlighetsbiletter

billetter

Et hefte med romantiske aktiviteter. Bilettene foreslår alt fra romantiske middager til massasje. En av billettene er tomme slik at du kan fylle inn en aktivitet selv. Pakken inneholder 12 billetter og du kan glede deg til mange koselige dager sammen med en du er glad i.

Heftet med kjærlighetsbillettter finner du her.

Konfekteske fylt med kyss

Konfekt med kyss

Smakfull sjokolade i flere ulike smaker formet som kyss. Disse passer perfekt som gave til en du er glad i. Hver bit er laget og pyntet for hånd og inneholder eksklusiv sjokolade.

Konfektesken med smakfulle kyss finner du her.

Tinderkoppen

tinderkoppen

Sveip hit eller sveip dit. Har du møtt en en du liker ekstra godt på Tinder? Da er dette den perfekte koppen å gi bort i gave.

Den gøyale tinderkoppen finner du her. 

Baylis konfekt

Baylis konfekt

Kjenner du en Baylis elsker så er dette den perfekte gaven. Sjokoladen ligger i en elegant gave-eske og hver sjokoladebit smaker av deilig Baylis.

Konfekten med smak av Baylis finner du her.

Deilige kroppspute

kosepute

Denne er super til alle som liker litt ekstra støtte når søvnen melder seg. Den kommer med et avtagbart trekk som kan vaskes og puten har målene 140*80*20 som gjør den romslig og god.

Den deilige kroppsputen finner du her. 

Bamse med evighetsroser

bamse

Den ultimate kjærlighetserklæringen med en bamse som er dekket med evighetsroser. Med en bamse som er dekket av blomster som aldri dør er du helt sikker på at gaven din holder seg i åresvis.

Den nydelige bamsen finner du her. 

Bærbart ildsted

ildsted

Gaven for den som liker å være ute og brenne bål. Dette bærbare ildstedet kan brukes ute hele året og er praktisk å bære med seg.

Det bærbare ildstedet finner du her.

Massasjekule

massasjekule

Denne deilige massasjekulen gir hendene dine en avlasting og er en nydelig opplevelse for den heldige mottakeren. Bare rull kulen over såre og vonde muskler og du vil kjenne en bedring allerede etter noen få minutter. Denne kan bidra til en koselig stund mellom deg og din kjære.

Den fantastiske massasjekulen finner du her. 

Behagelig vekkerklokke

vekkerklokke

Har din kjære propblemer med å stå opp om morgningen? Da bør du gi bort denne vekkerklokken. Med denne lampen så våkner man opp til fuglekvitter og gradvis oppvåkning en halvtime før man skal stå opp. Lyset blir sterkere og sterkere og man får en behagelig oppvåkning.

Den behagelige vekkerklokken finner du her.

T-skjorte med Humor

Legg til litt tekst

Har du en i livet som ler like godt av dine tørre vitser som deg? Da bør du sørge for at han/hun aldri glemmer det.

Denne artige t-skjorten, og mange flere, finner du her.

Selv om det er hyggelig med en ekstra oppmerksomhet er det alle de andre dagene i året som teller mest.

Happy Valentines ?

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker til Coolstuff.no og morsommeprodukter.no

 

Flere artikler