Årets hotteste hagetrend- Popcorngress

content-marketing

Anbefalt

Moter og trender gjelder ikke kun klesmoter, hage-og blomstertrender varierer også, og nå er popcorngress i vinden som aldri før. Denne trenden har vært populær i barnehager i en årrekke, og nå har blomsterentusiastene også fått øynene opp for dette litt spesielle gresset. Grupper på sosiale medier er pakket med tips og triks til hvordan du lykkes og halve Norge har nå kjøpt upoppede popcorn for å teste trenden.

Å dyrke popcorngress er kanskje årets enkleste og morsomste trend. Alt du trenger er jord og en pose med helt vanlige popcorn. Det finnes flere måter å gå frem på og det finnes ulike tips til hva du bør gjøre for å gro dette artige gresset.

Slik lykkes du med popcorngress

Popcorn er laget av behandlede maiskorn og blir til popcorn når du varmer dem opp i en kjele eller popcornmaskin. Men det kanskje ikke alle vet er at popcornkjernene også kan brukes til å lage det populære popcorngresset. Husk å bruke vanlige popcornkjerner og ikke popcorn som skal i mikrobølgeovnen.

Når du skal dyrke popcorngress må du regne med at det tar en ukes tid før de spirer. Noen velger å forspire kornene, mens andre velger å putte dem rett i jorden. Prøv deg frem og se hva som fungerer for deg.

Dette trenger du:

  • Plantejord
  • 1 pose vanlig upoppede popcorn
  • 1 potte

Slik gjør du:

  1. Ha jord i en romslig potte.
  2. Legg popcornkjernene jevnt på jorden.
  3. Dekk til med et lite lag med jord.
  4. Vann godt.

Du kan forspire kornene om du vil det. Da legger du popcornkjernene i fuktig kjøkkenpapir og planter dem når de har begynt å spire.

Popcrongresset er, i følge entusiastene på sosiale medier, spiselig og flere har dem i salater som en ekstra smakstilsetter. Tro det eller ei så smaker faktisk gresset popcorn og du kommer garantert til å overraske gjestene dine når de får dette servert.

Lykke til!

Flere artikler