Balcony Living- alt du trenger til små og store balkonger

content-marketing

Anbefalt

Nordmenn er ikke sene om å innrede uteplassen når varmen endelig stiger på gradestokken og solen titter frem. Det møbleres og pyntes etter alle kunstens regler slik at vi kan nyte solrike øyeblikk på terrassen og balkongen. Å møblere kan føles som et lite kunststykke og det er ikke alltid like enkelt å finne de elementene som gir den innbydende og koselige følelsen. Spesielt vanskelig kan det føles om du har et lite uterom eller en balkong. Dette har Balcony Living gjort noe med og vi har tatt en prat med to entusiastiske damer som lever for å hjelpe deg med å gjøre balkongen din så brukervennlig og sjarmerende som mulig.

Mange steder får du hagemøbler og utstyr tilpasset de som har store terrasser og muligheten for å sitte i hagen. De med balkong hadde et svært begrenset utvalg. Møblene var gjerne store og tok alt for mye plass, dette ville Balcony Living gjøre noe med. Som sagt så gjort og resten er en suksess historie. Vi har fått jentene, Linda og Trine, i tale og de deler ivrig sine tips til en brukervennlig og koselig balkong, uansett størrelse.

Fra spiseplass til koselig oase

Nydelig bambus loungesofa- eget design./ Balconyliving.no

Skal vi tro damene hos Balcony Living har det kommet et skifte når det kommer til innredning av balkongen.
Frem til nå har det vært fokus på å gjøre uteplassen mest mulig tilgjengelig som spiseplass, nå skal balkongen være et sted du skal kunne slappe av, få en følelse av lave skuldre og velvære. Gjerne gi en følelse av å stige inn i en oase. Selv med en mindre balkong er det fult mulig å sørge for en lekker og brukervennlig uteplass.

Før var det spiseplass ute som var viktig for mange, men nå ser vi et skifte. Nå er det hygge og velvære kundene søker. – Linda og Trine / Balcony Living

Smarte løsninger

Innred smart med møbler i moduler. Regatta Rope loungesofa- Bestselger og eget design./ Balconyliving.no

Utfordringen med mindre uteplasser og balkonger er tilgangen til møbler som ikke er for store og som kan brukes på flere måter. Hos Balcony Living er det alltid multifunksjonalitet som står i fokus og de fleste produktene er laget med nettop det som formål. Når vi spør Trine og Linda om hvilke smarte produkter som er et «must» på balkongen, er de ikke sene om å svare putekasse, bord til rekkverket, lounge møbler i moduler, og espalie.

Trine er også rask med å forklare at det også er veldig viktig med møbler som tåler å stå ute. Prøv også å se muligheten for å bruke noe av ute-interiøret inne når høst og vinter melder sin ankomst. Mange leiligheter med balkong har ikke de største mulighetene for lagring og da må enkelte møbler tåle en vinter eller to ute, samtidig som du kan flytte noe inn.

Filosofien er at det som må stå inne gjennom vinteren også er laget for å faktisk bli brukt inne. Trine/ Balcony Living

Putekasse

Benk og oppbevaring i ett. Agnes oppbevaringsbenk – eget design./ Balconyliving.no

Mange har nok sett de ulike putekassene som er å få tak i. Praktiske, så absolutt- hvis du har en stor uteplass. Hos Balcony Living får du putekasser som kan brukes både som benk og som bord, samt til oppbevaring. Den er ikke fult så dyp som kasser/ benker du finner på typiske hagesentre eller i andre møbelforretninger.

Denne er noe smalere, men fungerer fortsatt perfekt til oppbevaring. Du får den også i flere størrelser. Legger du på et par puter så har du en benk, og tar du vekk putene kan du bruke den som et bord. Den er også laget i et materiale som tåler vær og vind.

Her kan du se nærmere på alle putekassene fra Balcony Living.

Balkongbord

Det er aldri for liten plass. Ida teak hengende balkongbord- Alma balkongbord med tørkestativ./ Balconyliving.no

En annen praktisk innretning er bord som du kan henge på gelenderet på balkongen. Her er det også designet en variant som kan brukes både som bord og som et lite tørkestativ.

Intet mindre enn helt genialt, og vi i redaksjonene kan ikke bli annet enn mektig imponert. Balcony Living vet hva de driver med og det er ikke rart kundene strømmer til for å sikre seg disse innovative løsningene.

Her kan du se nærmere på alle balkongbordene fra Balcony Living.

Koselig uteplass med Lounge stemning

Lunt og koselig med parasoll. Beate bambus loungesofa- eget design./ Balconyliving.no

Det har blitt mer og mer populært med lounge møbler, også på balkongen og her har designer, Trine, virkelig gjort et enestående stykke arbeid. Hun kan fortelle at det er gjort mange undersøkelser rundt ulike størrelse på balkonger. Dermed har hun, og resten av teamet, kommet opp med unike løsninger for å kunne skape den deilige lounge stemningen på balkongen.

Vi har sørget for å ta mål av så mange balkonger som mulig for å sikre at våre kunder alltid finner løsninger hos oss. – Trine og Linda Balcony Living

Lounge møbler

Populære loungemøbler til små og store uterom. Regatta Rope loungesofa- eget design./ Balconyliving.no

Lounge møbler fra Balcony Living er designet spesifikt for å passe til mindre balkonger. Med fokus på dybden av balkong arealet er det faktisk fult mulig å tilpasse lounge møbler til balkongen, uavhengig av hvor liten eller stor den er, uten at det blir for trangt.

I Norge er det modellen Regatta Rope som har vist seg å bli en bestselger og det er ikke uten grunn. Den kommer i ulike moduler slik at den kan tilpasses akkurat ditt uterom.

Spesial tilpassede møbler koster ofte litt ekstra, men Balcony Living har med sitt nitidige arbeid tatt mål av flere ulike balkonger slik at de har laget møbler i flere størrelse, samt designet alt i et modul system.

Her kan du se nærmere på alle lounge møblene fra Balcony Living.

Urtehage på balkongen

Dyrk alt du drømmer om på balkongen. Sofie balkongkasse svart-eget design./ Balconyliving.no

Det er ikke tvil om at trenden med å være selvforsynt med både urter og grønnsaker stiger år for år. Urban garden er i vinden som aldri før og mange kan føle det vanskelig å dyrke når man har en leilighet med balkong.

Dette har Balcony Living sørget for å gjøre noe med. Selv om du ikke bor på landet med store dyrkbare områder er det fortsatt fult mulig å få til både en oase og en urtehage, også på en balkong.

Tenk kubikkmeter og ikke kun kvadratmeter påpeker både Linda og Trine entusiastisk. da vil du få mye mer ut av plassen du har.

Balkongkasse

Molly balkongkasse i teak passer perfekt til alt fra urter til planter./ Balconyliving.no

Balkongkassene fra Balcony Living er svært populære og passer perfekt til både blomster, urter og grønnsaker. De kommer i ulike størrelse og er designet slik at de kan henge på gelenderet, stå på balkong gulvet eller henges opp i et espalie.

Her kan du se nærmere på alle balkongkassene fra Balcony Living.

Espalie

Utvid i høyden med espalie- eget design/ Balconyliving.no

Et espalie er perfekt for alle som har et mindre uterom, og en balkong. Her kan du henge planter og urter i høyden. Slik er du sikret at det blir brukt minimalt med gulvplass. Med et espalie kan du faktisk ha en hel liten grønnsakshage, uten å ha tilgang til et eneste blomsterbed eller hage. Flott ikke sant?

Her kan du se nærmere på alle espalie løsningene fra Balcony Living.

Sol og sommer

Solstol til både balkongen og stranden./ Balconyliving.no

Du trenger ikke ha en stor uteplass for å nyte solen. En balkong fungerer like bra som både hage og terrasse. Hvis du også sørger for å innrede den praktisk med stoler, parasoll og solstoler som kan klappes sammen kan balkongen din brukes til flere formål. Sett deg ned etter en lang dag på jobben og slapp av, eller nyt solens velgjørende stråler på en fri dag.

Det er mange måter å friske opp balkongen på. En parasoll er et rimelig, praktisk og enkelt element å tilføre. – Trine & Linda / Balcony Living

Smarte løsninger med parasoll

Smart solslkjerming til balkongen-eget design./ Balconyliving.no

Solskjerming er ofte et must for mange, men problemet med ordinære parasoller er ofte størrelsen og høyden. Solen har en lei tendens til å snike seg under parasollen og da er den strengt tatt ikke mye til hjelp.

Dette har temaet i Balcony Living selvfølgelig også gjort noe med. De har laget parasollene litt mindre slik at de passer inn på en balkong. Parasollen kan vippes slik at den faktisk skjermer for solen, samt plasseres på rekkverket med et parasollbeslag. Da slipper du den store parasollfoten som så ofte blir stående i veien på gulvet.

Parasollen kan enkelt flyttes etter solen for den som liker å ligge, eller sitte, i skyggen på varme dager. En parasoll er også en praktisk og rimelig måte å friske opp balkongen på. Parasoll er med på å gi den ekstra gode stemningen, særlig hvis du velger en i flotte farger

Her kan du se nærmere på alle parasollene hos Balcony Living.

Solstoler

Praktisk og gode stolstoler som kan foldes sammen./ Balconyliving.no

Når du først skal slikke sol på balkongen trenger du en solstol, og da helst en som kan legges sammen og settes bort når den ikke er i bruk. En solstol som kan legges sammen kan også tas med på stranden når sjøen kaller.

Her kan du se nærmere på alle solstolene fra Balcony Living.

Årets farge på tekstiler

Årets farger er spennende og innbydende og passer perfekt for en dag på balokongen./ Balconyliving.no

Fargetrender gjelder ikke kun klær og mote, men også på hagemøbler og tekstiler til uteplassen. Hvert år er det gjerne en ny farge som er mer populær enn andre. De fleste av oss forbinder gjerne sommer og sol med skyfri himmel og krystallklart hav. Dette er også farger som gjerne går igjen på tekstiler og møbler for uteplassen.

Grønt er også en populær farge i år og kommer i to nyanser: dyp mørkegrønn og lysegrønn. – Trine/ Balcony Living

Lyseblått, grønt og striper

Puter og madrasser i nydelige blåtoner./ Balconyliving.no

Farger som blå, grønn og gul er alltid populære på møbler og tekstiler til uteplassen, men det varierer gjerne litt i nyansene år for år. I år er det lyseblå som har vist seg å være svært populær på tekstiler, og gjerne i kombinasjon med striper. Grønn i ulike kombinasjoner er også å se i trendbildet og da gjerne på møbler. Miks og match slik at du får den unike stemningen og atmosfæren.

Her kan du se nærmere på alt av tekstiler til uteplassen.

Topp tips til innredning av balkong

Miks og match med materialer og skap den ekte og gode sommerfølelsen. Balconyliving.no

Det kan være vanskelig å innrede balkongen sin og kanskje enda vanskeligere å vite hvor du skal starte, men her er heller ikke de kreative jentene rådville. De har flere tips til hva du bør tenke på når du skal innrede balkongen din, og de vet så absolutt hva de snakker om.

Hva skal du bruke balkongen din til?

Nydelig og praktisk innredning av balkongen./ Balconyliving.no

Dette er et spørsmål du bør bruke litt tid på å tenker over. Drømmer du om en vakker oase, et sted du kan slappe av og nye solen, eller er det muligheten for å spise ute som er viktig. Ta deg god tid for her er det fort gjort å gjøre «feil». Det har flere kunder fått erfare.

Gå nøye gjennom bruken av balkongen og tenk over hva du ser for deg er viktig for deg. -Tine & Trine Balcony Living

Utnytt plassen både i høyden og i dybden

Smart grillbord med granittplate-eget design./ Balconyliving.no

Det beste rådet du kan få er å sørge for å utnytte plassen både i høyden og i dybden. Bruk hver lille centimeter du har til rådighet. Alle møblene og interiøret hos Balcony Living er designet med det for øyet at du skal kunne få en praktisk og innbydende balkong. En balkong som kan brukes til alt fra soling og avslapning til besøk av gode venner, samt med mulighet for å nyte et godt måltid ute.

Sats på multifunksjonelle løsninger

Nydelig oppbevaringsbenk i teak-eget design./ Balconyliving.no

Balcony Living har utarbeidet en mengde med multifunksjonelle løsninger slik at du kan bruke balkongen din til akkurat det du ønsker. Med alt fra liggestoler, lounge møbler og klappstoler kan du bruke uteplassen din til ulike formål. Det er viktig at alt kan stables og lagres enkelt og greit.

«Selv om det er smått, kan det fint la seg gjøre. Alt handler om de riktige løsningene! -Trine

 

Balcony Living både designer og produserer mye av produktene i sortimentet sitt selv. Møbler og interiør er spesialtilpasset slik at de passer inn på små uterom som blant annet balkongen. Her er alt nøye gjennomtenkt med fokus på flerbruksområder, og du kommer garantert til å få en fantastisk balkong i år hvis du lar Balcony Living hjelpe deg.

Her finner du hele utvalget til Balcony Living. 

 

 

Flere artikler