Black Week- Her finner du de beste kuppene

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Dette innlegget inneholder sponsede lenker fra Coolsuff.no, Hyttefeber.no, Cg.no, bakerenogkokken.no og bedrenaetter.no

Black Week salget er i gang og det kan for mange sikkert føles overveldende. Det er ikke lenge siden det kun var Black Friday, hvor det var elleville salg med vanvittige prisavslag kun  den ene dagen. Black Friday er egentlig en kjent handelslag som stammer fra USA hvor fredagen etter Thanksgiving ble gjort om til årets største handelsdag. Denne fredagen er en ekstra fridag for amerikanerene og de står gjerne i kø for å få de beste prisene som butikkene lokker med. Norge har adoptert trenden, men her er det blitt populært med Black Week.

Det er mange butikker som virkelig har gode tilbud denne dagen og uken, men vær sikker på at du ikke blir lurt av lokketilbud. Husk å lese det med liten skrift. Ofte kan varen være satt opp i pris rett før salget, eller at f.eks prisen kun gjelder hvis du kjøper flere av én av samme vare. For å få de beste prisene kan det lønne seg at du har en liste over det du vil kjøpe og følger med på prisene. Vi har tatt en kikk på noen av butikkene som skilter med gode tilbud og store avslag.

Her finner du de gøyeste tilbudene- Coolstuff

Coolstuff

Dette er butikken med de gøyeste varene og kan skilte med hele 80 prosent tilbud på et stort utvalg. Her finner du garantert gavene til de som har alt.

Vil du ta en kikk på utvalget hos Coolstuff bør du ta en kikk her.

Alt du trenger til kjøkkenet og enda litt til- Bakeren og kokken

Bakeren og kokken

Her finner du alt du trenger til kjøkkenet, samt alt annet som du ønsker deg. Flotte kjøkkenredskaper og elektrisk utsyr til stert nedsatte priser. Kjenner du noen som trenger en kjøkkenmaskin eller en kaffemaskin? Da bør du sjekke ut denne siden.

Her finner du alt du trenger på kjøkkenet fra Bakeren og kokken.

25 til 60 prosent avslag på alle varer- Christiana Glassmagasin

cg

Hos Christiania Glassmagasin får du hele 25 til 60 prosent på alle varene i nettbutikken. Det er i seg selv ganske fantastisk da det ofte pleier å være salg kun på utvalgte varer. Her kan du garantert finne mange julegaver. Husk at de har spesielle tilbud på utvalgte varer hver dag.

Vil du se på utvalget hos Christiania Glassmagasin så finner du det her. 

Spar 20.00 kroner på ny seng- Bedre Nætter

Bedre netter

Er du en av dem som virkelig trenger en ny seng?Da bør du ta en kikk på disse sengene fra Bedre Nætter. Her kan du spare helt opp til 20.000 kroner for en ny seng. Ordinærpris på denne kontinentalsengen står til 32.998 kroner, men denne uken kan du få den for 12.998 kroner. 

Hos Bedre Nætter har du muligheten til å prøve sengene i opptil 100 dager og er du ikke fornøyd kan du levere den tilbake. Ganske så fiffig løsning.

Vil du ta en kikk på utvalget til Bedre Nætter så finner du det her. 

Opptil 60 prosent avslag hos Hyttefeber

Hyttefeber

Hyttefeber er kjent for et fantastisk utvalg til både hjem og hytte. Her finner du blant annet hele Norgesglass serien og de unike peisene fra Tenderflame.

Vil du ta en ekstra kikk hos Hyttefeber så finner du hele utvalget her. 

Det er mange som elsker Black Friday og Black Week, mens andre kan styre seg. Du kan fint finne noen gode tilbud på varer du likevel hadde planer om å kjøpe, så ta en titt mens du sitter i sofaen og koser deg.

Lykke til ?

Flere artikler