Bruke Drueboksen som planteboks

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Å plante kan gi ekstra glede, og gi deg noe å gjøre gjennom dagene som går. Mange har drivhus for å kunne drive med sin grønne hobby, men alle har ikke mulighet til det. Mange planter derfor frøene sine inne og setter dem i vinduskarmen. Vi har kommet over et godt tips til hva du kan plante frøende dine i før du setter dem i vinduskarmen.

Mye av emballasjen som varene vi kjøper kommer i kan faktisk brukes om igjen. Her er det bare å slippe kreativiteten løs.

Når du kjøper druer så kommer de som regel i en liten plastboks, og den pleier du sikkert å kaste, ikke sant? Hvis du er glad i å plante så burde du ta vare på denne praktiske saken og bruke den på nytt.

Plastboksen har huller i både toppen og bunnen og vil tilføre både luft og skape drenering. Fyll boksen med jord og ha i de frøene til vekstene du vil plante, og vips så har du et lite drivhus i din egen vinduskarm.

Sparer du på alle boksene du kjøper med druer kan du ha dem på rad og rekke og se på urtene og plantene som stiger opp dag for dag.

Lykke til 🙂

Flere artikler