Decrusto- 3 steg til en strålende og ungdommelig hud

content-marketing

Anbefalt

En sunn og strålende hud er ikke kun et resultat av gode gener, men kommer også som et resultat av regelmessig og god hudpleie. Selv i en stressende hverdag er det viktig å ta seg tid til å pleie huden litt ekstra, og det er ikke mye som skal til. Med produkter som renser, gir næring og fukt får huden din det beste utgangspunktet, og det er gjort på et øyeblikk. Det er mange fordeler ved å ta godt vare på huden din hver dag. Ved hjelp av gode rutiner og produkter kan du bidra til å forbedre strukturen i huden, samt opprettholde en sunn og ungdommelig glød.

Vi har tatt en kikk hos Herligheter.no som er eneste forhandler av Decrusto. Decrusto har lekre og innovative produkter tilpasset din daglige hudpleierutine. Her finner du alt du trenger for å opprettholde en sunn og frisk glød i ansiktet.

Slik får du en sunn og frisk hud

Med daglig hudpleie vil du gi huden din beskyttelse mot ytre påvirkninger. Med tre enkle steg kan du gi huden din de beste forutsetninger for en naturlig glød og et ungdommelig utseende.

Daglig bruk av en god rens kan bidra til å fjerne døde hudceller og urenheter som tetter porene. Serum og fuktighetskrem sørger for å holde huden hydrert og kan bidra til å glatte ut fine linjer.

Daglig rens av huden

Micellar Cleansing Foam for daglig rens av huden. Masseres inn i ansiktet og skylles av med lunken vann./ Decrusto.no

Uavhengig av om du bruker sminke eller ei, så er rens av huden noe av det viktigste du kan gjøre for den. Huden din blir daglig utsatt for alt fra solstråler og forurensning til støv og smuss. En god rens kan bidra til å fjerne spor fra ytre påkjenninger,  samtidig som du gir den muligheten til å både puste og fornye seg.

Huden din har en naturlig evne til å fornye seg og erstatte gamle hudceller. Når du renser huden fjerner du døde hudceller og det kan bidra til å stimulere fornyelsesprosessen. En god rens sørger også for bedre opptak av både serum og fuktighetskrem.

En god hudpleierutine starter alltid med en ren hud og det trenger ikke ta lange tiden. Med   Micellar Cleansing Foam får du en rens som både renser, toner og fjerner make-up. Med en «alt i ett» rens sparer du både tid og penger, mens du fortsatt får det samme gode resultatet.

Påfør rensen i ansiktet og masser det inn et par minutter. Skyll av med lunkent vann og tørk ansiktet ved å «klappe» det tørt. Husk å bruke et rent håndkle.

Er du en av dem som stadig er litt presset på tid kan du bruke renseskummet mens du er i dusjen, så er huden klar for både serum og fuktighetskrem når du har tørket deg.

Her kan du se nærmere på 3-i-1 cleansing foam fra Decrusto.

Serum for frisk hud og glød

Fantastisk serum som har en unik evne til å hjelpe huden med å binde til seg fuktighet og aktivt bidra til å redusere fine linjer og rynker./ Decrusto.no

Å tilføre fuktighet til huden er viktig i prosessen for å forebygge aldring. Blue Gel Oxygen Breeze Serum gir ansiktet en ekstra dose med fukt samtidig som den hjelper huden med å binde til seg fuktighet.

Et serum er lett i konsistensen med mindre molekyler, noe som kan bidra til at serumet trenger dypere ned i huden. Bruk av serum kan forbedre hudens fasthet og elastisitet over tid, samtidig som den vil få en sunn frisk og glød.

Blue gel Oxygen Breeze serum kan med fordel legges på lett fuktet hud for optimalt resultat.

Her kan du se nærmere på dette unike serumet fra Decrusto. 

Avslutt med fuktighetsgivende ansiktskrem

Regenererende og næringsrik ansiktskrem med stabilisert Oksygen og aktive næringsstoffer som gjør huden synlig glatt og silkemyk./ Decrusto.no

Liposome Facial Cream er laget for å beskytte, fukte og pleie huden gjennom dagen. Den gir fuktighet til huden samtidig som den kan bidra til å beskytte mot forurensing og annet smuss. Fuktighetskrem er også viktig for å forhindre dehydrering, samt opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse.

Etter at huden er renset og fått et lag med nærende serum er det tid for en fuktighetsgivende ansiktskrem. En god fuktighetskrem sørger for å gjøre huden synlig glatt og silkemyk, samtidig som den kan forebygge og redusere synligheten av fine linjer og rynker.  Fuktighetskremen smøres på et rent ansikt, gjerne morgen og kveld, hver dag.

Her kan du se nærmere på den fuktighetsgivende ansiktskremen fra Decrusto.

Aldri for sent

Det er aldri for sent å begynne å stelle pent med huden sin. / Decrusto.no

Aldring er en naturlig prosess, men ved å ta godt vare på huden er det fullt mulig å bremse tegnene på aldring. Med riktig hudpleie kan du bidra til å redusere fine linjer og jevne ut huden slik at den fremstår med en frisk og ungdommelig glød.

Det er aldri for sent å etablere en god hudpleierutine og selv små grep kan være med på å gjøre en stor forskjell. Ved å gi huden din litt ekstra omtanke hver dag kan du du glede deg over en sunn og strålende hud.

Her kan du se nærmere på alle de fantastiske hudpleieproduktene fra Decrusto.

 

Flere artikler