Denne kule frukten skjuler verdens beste Hemmelighet

content-marketing

Anbefalt

Verden er stappfull av frukt og andre godsaker i mange varianter. Mange av artene har vi ikke her i Norge, og denne frukten skulle vi virkelig ønske var tilgjengelig her. Dette er frukten som vinner over alle frukter i hele verden for denne smaker fantastisk. Denne kunne du sikkert ha spist kilovis av hver eneste dag uten å måtte bekymre deg noe særlig for vekta.

Det er når vi kommer over noe så artig som denne at vi virkelig skulle ønske oss et varmere klima. Selve frukten kan ved første øyekast se om som et grønt eple, men den lurer deg, for inne i den skjuler det seg en smakfull hemmelighet.

Frukten som smaker sjokolade!

sjokoladepudding frukt

Denne frukten er en art av Persimon og heter Black Sapote. Den er grønn når du ser den henge på treet, men når du åpner den er den fylt med fruktkjøtt som smaker som Sjokolade! Den kan spises når den er helt mørkgrønn og super myk.

Tenk så perfekt det er å ha en frukt som smaker akkurat som noe av det vi liker aller best, men uten alle kaloriene. Den er i tillegg pakket med C-vitaminer så her er det bare å spise og kose seg.

Den blir av god grunn også kalt for sjokoladepudding frukt, og det er neimen ikke rart. Den vokser naturlig i Mexico, Mellom- Amerika, samt at den dyrkes Australia. Så nå er det bare å ta første fly og finne denne eksotiske og smakfulle frukten.

Den brukes ofte, med hell, til å bake med. Det skal ikke mye til for å forestille deg hvordan det vil smake å ha denne frukten i en sjokoladekake. Men du kan også spise den som den er, uansett smaker den helt fantastisk og vi skulle ønske den var å oppdrive i Norge ?

 

 

Flere artikler