Denne Peisen kan alle ha, også de som ikke har pipe i huset

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Hyttefeber.no

Det er ingen tvil om at det er koselig med peis, men ofte så er det mye som må på plass for å kunne ha en peis. Bor du i en leilighet, eller har en bolig hvor det ikke er peis fra før, kan det bli både kostbart og vanskelig å oppfylle drømmen om dette varmende og koselige fenomenet. Nå derimot kan du faktisk få drømmen din oppfylt. Alt du behøver å gjøre er å bestemme deg for hvilken vegg du vil ha peisen din på og på et øyeblikk kan du glede deg over varm og lun stemning. En Tenderflame er populært som aldri før nettopp fordi den passer i alle hjem og du trenger ingen forkunnskaper for å montere den.

Denne klassiske og tidløse peisen kan du faktisk montere rett på veggen og den kan henge i alle typer rom. Den trenger ikke å henge på en bærevegg, den krever ingen tillatelser ved innstalasjon og den kan henges på alle underlag, inkludert tapet.

Unik peis som kan brukes i alle boliger

tenderflame

Å montere peis i et hus kan fort bli en kostbar affære, også for dem som allerede har et pipeløp. Men denne unike peisen trenger hverken pipe eller en spesiell plassering for at du skal kunne ha glede av den.

En tenderflame er en peis som skaper varme gjennom væske, Tenderfuel, som brennes, og den vil mest sannsynlig gi deg mer varme enn du kanskje trodde. Den vil ha en effekt på 1100 Watt i 4 til 5 timer pr. 0.5 liter væske. Peisen er også sikret med dobbel vegg med en luftspalte slik at den kan henges på alle vegger.

Væsken er ikke brannfarlige og har rentbrennende flammer uten å sote. Den veier 10 kg og er laget i sort pulverlakkert stål.

En tenderflame er tryggere og mer miljøvennlig og den lager like god stemning som en ordinær peis.

Slik bruker du en Tenderflame peis

Når du skal bruke denne peisen for aller første gang bør du fylle tanken helt full med Tenderfuel. Du bør også sørge for at veken er fuktet godt hele veien før du tenner den opp. Følg de angitte målene for hvor mye Tenderfuel peisen din skal ha.

Skulle du være uheldig å fylle på for mye Tenderfuel kan du risikere at væsken anntenner og brenner i området rundt veken. Dette er ikke farlig siden glasset tåler det og du kan enkelt blåse ut flammen eller kvele den. Har du en større peis må du la overskuddet brenne ut, og du bør være tilstede å forsikre deg om at alt går bra.

Poff poff

Det finnes mange varianter av Tenderflame som du kan velge mellom. Har du en brennende Tenderflame som du har ute så kan du oppleve at det kan si «poff» når du skal tenne den. Det skjer som regel når Tenderflamen din har stått ute og ikke har vært i bruk. Da kan det dannes små fuktperler i væsken og i veken. Dermed kan du oppleve at det sier «poff» når den tennes igjen.

Det er ikke farlig så du behøver ikke være engstelig, det er enkelt å fikse. Alt du behøver å gjøre er å fukte veken med litt tenderfule og tenne opp. Hvis det sier «poff» så blåser du ut flammene, fukter veken på nytt og tenner opp igjen.

Vil du ta en kikk på denne peisen som alle kan ha i boligen sin, eller på hytta, så finner du den her. 

Det har faktisk aldri vært enklere, eller rimeligere faktisk, å innstallere en peis etter at Tenderflame kom inn på markedet. Denne klarer du fint å montere selv og ser virkelig flott ut.

Kos deg med litt ekte flammer i mørketiden ?

Flere artikler