Derfor bør alle ha en Diffuser hjemme

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Enkelte dager har vi behov for litt ekstra energi, andre dager trenger vi kanskje litt hjelp til dyp og stressfri søvn. Ved hjelp av en diffuser kan du være sikker på at du får akkurat det du har behov for. En diffuser omgjør vann til damp og når du tilsetter noen dråper med eteriske oljer vil den gjøre underverker for deg. De ulike oljene sørger for å redusere følelsen av angst og stress samtidig som de hjelper deg til bedre søvn og fyller deg med energi. Hjemmet ditt vil fylles med en deilig duft som garantert er bedre for helsen din er f.eks duftlys.

En diffuser er spesialdesignet til å kunne blande eteriske olje med vann i en vanntank som deretter omgjør dette til damp. Når vi tilfører huden og kroppen vår eteriske oljer i form av damp kan det påvirke hvordan vi føler oss. Lavendel er kjent for å ha en stress- reduserende effekt mens sitrus derimot er kjent for å kvikke oss opp.

Hos Volant finner du flere fantastiske oljer hvor hver og en kombinasjon er ferdig blandet for den aller beste effekten.

Vil du ta en nærmere titt på en diffuser og de ulike oljene finner du det her. 

Håndlaget og elegant

Volant
Bruk de nøye utvalgte oljene til Diffuseren din og få en helt ny hverdag/ volant.no

Diffuseren til Volant er laget av porselen som er kjent for å være både et bærekraftig og slitesterkt materiale. Hver diffuser er laget for hånd og er derfor helt unik.

Oljene som brukes er 100 prosent naturlige og vil garantert sørge for en umiddelbar og merkbar effekt. En diffuser kan du bruke både hjemme, på hytta eller på kontoret og du kommer til å elske den.

Friskt og rent hjem

volant clean air
La Diffuseren hjelpe deg til å ha alltid ha et hjem som lukter friskt og innbydende / volant.no

Dampen som kommer fra diffuseren kan ha alt fra en oppkvikkende til en beroligende effekt. I tillegg vil hjemmet ditt alltid ha en frisk og innbydende duft. Her kan du velge dufter som både Clean Air og Ocean og hjemmet ditt vil alltid fremstå som friskt og rent.

Når du trenger litt ekstra energi

volant energy
Fø økt energi og skaperglede ved hjelp av Diffuseren og friske olje / volant.no

Trenger du hjelp til å få kreativiteten til å flyte? Da er hverdags-boosten helt perfekt. Denne oljen er inspirert av deilig vår og solkysset hud og du kommer til å kjenne hvordan energien og skapergleden kommer seilende.

Husk at du kan bestemme hvor lenge du vil at diffuseren skal stå på, men den stopper automatisk når vannbeholderen er tom. I tillegg til at diffuseren er perfekt til alle dager hele året har den også et elegant utseende og passer perfekt inn i ethvert hjem.

Når du vil slappe av

volant hverdag
Når stresset tar overhånd og alt du trenger er ro bør du lene deg tilbake og senke skuldrene med Diffuseren og Relax-olje / volant.no

Ofte kan hverdagen føles overveldende og alt du ønsker er å lene deg tilbake og kjenne roen komme sigende.

Med den unike sammensetningen av grapefrukt, palma rosa, ylang ylang og eukalyptus i Relax-oljen vil du garantert kjenne roen senke seg og du vil få lavere skuldre på et øyeblikk.

Når søvnen kaller

volant diffuser 1
Sov bedre med en Diffuser / Volant.no

Er du en av dem som sliter med søvnen bør du sørge for å ha olje til diffuseren din med søvndyssende egenskaper. Skap en kveldsrutine hvor du lar skjermer og sosiale medier ligge og lag deg en deilig kopp te.

Sett på diffuseren din med sleep-olje som har en blanding av lavendel, frankincense og palma rosa rett før du skal legge deg og du vil oppleve den beste søvnen på lenge.

Slik bruker du en Volant diffuser

Volant Diffuser
DIffuseren er stilren og passer inn i de fleste hjem / volant.no

Lurer du hvordan du bruker en diffuser ? Det er enklere enn du kanskje tror. Det er ikke store forberedelsene du trenger å gjøre og når du seter i gang diffuseren vil du kjenne effekten umiddelbart.

1 Start med å fylle beholderen med vann opp til maks merket.

 

 

2 Tilsett 20 til 25 dråper med olje avhengig av hvor sterk duft du ønsker.

 

 

3 Sett på plastlokket og steintoppen.

 

 

4 Velg hvor lenge du vil at diffuseren skal spre sine deilige dufter.

 

Husk å sørge for å rengjøre diffuseren din med jevne mellomrom da vil du kunne ha glede av den i lang tid.

Vi er mange som kan kjenne på følelsen av både utmattelse, søvnløse netter og mangel på energi, men med hjelp av duften og effekten av eteriske oljer kan du føle deg god som ny på et lite øyeblikk. Med ferdig blandede oljer vil du ha de beste forutsetningene for hverdager som er fylt med ro, energi og kreativitet.

Lykke til og gled deg ?

Flere artikler