Derfor bør du alltid drikke av disse

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Kobberkrusene har plutselig fått en ny renasanse og jeg elsker dem. Simpelthen elsker dem.  Disse krusen har vært en følgesvenn til drinken Moscow Mule i åresvis, men krusene har vært umulig å oppdrive her til lands. I høst kom de endelig, og det til vill jubel. Men hvorfor burde du bruke disse? En ting er at de er fantastisk fine, men det er faktisk et par grunner til som du bør vite om.

kobber er kjent for sin antibakterielle egenskaper og tidligere ble vann oppbevart i kobberdunker nettopp for å begrense tilgangen til bakteriedannelse i vannet.

Fire gode grunner til å drikke av Kobberkrus

 

kobber

Kobberkrus er ikke bare tøffe å se på og gøye å servere drikke i til gjestene dine, de har en hel del med artige funksjoner også.

Kopierer temepraturen

Det kuleste med kobberkrusene er at de «kopierer» temperaturen til drikken du fyller kruset med. Fyller du det med iskald drikke vil kobberkruset holde drikken din kald i langt tid, mye lenger enn i et vanlig glass.

Fyller du det med varm drikke vil kruset holdet kaffen, teen eller kakaoen din skikkelig varm lenge, og det er praktisk en kald vinterdag.

Lettvekter

Ikke en lettvekter som i at de ikke tåler stort, for det gjør de så absolutt, men de veier nesten ingen ting, og er perfekte å ha med seg på tur.

Antibakterielt

Visste du at kobber faktisk har den fantastiske egenskapen at det har naturlige antibakterielle egenskaper? Vel, det har de.  Før i tiden ble vann oppbevart i kobber- beholdere nettopp fordi vannet holdt seg friskt lenge.

Bra for helsen vår

Tro det eller ei,  det er faktisk også en helsemessig fordel å drikke av kobberkrus. Kobber er et mineral som vi har naturlig i kroppen, og ved å drikke av kobberkrus får vi i oss pittelitt kobber hver gang, lurt ikke sant?

Da gjenstår det vel bare å skaffe seg disse kule krusene, og selv om de koster litt så kan du trøste deg med at de holder i en evighet. Både du og dine gjester kommer til å elske dem, garantert!

Gled deg 🌺

Flere artikler