Derfor bør du ha en rå potet på grillen!

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Om du ikke har gjort det alt er det på tide å ta frem grillen. Vi elsker å grille og jo lengre vi kan gjøre det, jo gladere blir vi. Det som er litt tungvindt med denne gledelige grillingen er grill risten som stadig vekk må rengjøres. Det er ikke lite som stadig brenner seg fast på risten, og det er ingen tvil om at den må rengjøres, ofte.

Jeg har kommet over et helt genialt triks som fikser «biffen» på null komma niks. Poteter kan, som vi vet, brukes til mer enn å spises og nå skal den faktisk rengjøre grillen.

Derfor bør du ha en rå potet på grillen

potet grill

Poteter inneholder naturlig stivelse og den skilles ut når den kommer i kontakt med varme. Neste gang du griller vil du merke at det er lite som fester seg på risten, og du slipper den evige rengjøringen. Lurt ikke sant? Husk at den brukte poteten ikke skal spises når den er brukt som grill rens.

Dette trenger du:

● 1 romslig potet

● 1 gaffel

● 1 skitten grill-rist

Slik gjør du:

1 Finn frem en rå potet og del den i to.

 

2 Fest den halve poteten på en gaffel med den kuttede siden ned.

 

3 Gni poteten frem og tilbake over risten.

 

Nå kommer du garantert til å slippe unna såre hender og sot fra grill-risten som vanligvis renner ned over alt tøyet ditt når du vasker og skrubber vekk brente rester. Alt du trenger er nemlig én potet, og en gaffel selvsagt.

Lykke til og god grill sesong!

Flere artikler