Derfor er dette noe av det beste du kan spise hver dag

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Granateple blir sett på som en av de sunneste og mest helsefremmende fruktene å spise. Den er rik på både antioksidanter og vitaminer og smaker fantastisk i alt fra juice til deilige retter. Selv om det ikke er helt vanlig kan du faktisk spise hele frukten. Vi bruker mest granateplekjernene som smakstilsetter i salater, på sandwicher og/eller i en juice. En fantastisk god egenskap med granateple er at den kan være med på å redusere risikoen for hjerteinfarkt ved å forhindre at blodårene tetter seg.

Du kan trygt spise og drikke granateple hver dag og vi har sett på hva som skjer med kroppen din hvis du gjør akkurat det.

Verdens sunneste frukt

granateple

Det er ingen hemeliget at du kan spise deg til god helse og da er det viktig at du har fokus på de råvarene som virkelig kan gjøre noe bra for kroppen og helsen din. Granateple har et fantstisk godt renommé for sin helsebringende effekt og smaker i tillegg fantastisk.

Forhindre hjerteinfarkt

En av de største årsakene til død ved hjerteinfarkt er at blodårene tettes. Det kan skje av flere årsaker som alt fra stress til høyt kolesterol, og granateple kan være med på å bekjempe det. Granateple renser blodårene og bedrer blodgjennomstrømningen til hjertet.

Redusere magefettet

Har man mye fett rundt magen kan du ha økt risiko for bl.a diabetes type 2. Forsøk å drikke en halv liter granateplejuice hver dag for å lagre mindre fett rundt magen.

Bekjempe kreft

Granateple ekstrakt og juice kan bremse kreftcelle reproduksjonen. Granateple er stappfull av antioksidanter som hjelper til med beskytte kroppens celler, og det skader ikke å prøve.

Senker blodtrykket

Drikker du granateplejuice hver dag vil du også redusere blodtrykket. Sliter du med høyt blodtrykk og klarer å senke det reduserer du også risikoen for hjerteinfarkt, slag og nyresykdommer.

Granateple kan gjøre enda mer for kroppen din

I tillegg kan du glede deg over at daglig inntak av granateple kan ha en antiflamatorisk virkning på kroppen. Granateple kan bekjempe leddgikt og leddsmerter, hjelpe mot ereksjonsproblemer, bedre hukommelsen, styrke bein og muskler, samt redusere stress.

Granateple sørger også for at cellealdringen går saktere. Vil du sikre deg alle fordelene med granateple bør du lage, eller kjøpe, granateplejuice. Da går ingenting til spille og du får en bedre helse og en sunnere kropp.

Du vil absolutt gjøre kroppen din en stor tjeneste ved å spise granateple så ofte du kan. Synes du det er vanskelig å få ut kjernene? Del granateple i fire og stå over kjøkkenvasken mens du bruker baksiden av en spiseskje og dunker løs på skallet, da vil granatplenekjernene løsne en etter en.

Husk at det viktigste du kan gjøre for kroppen og helsen din er å spise variert og sunt. Få nok søvn og beveg deg så ofte du kan. Har du helseproblemer må du alltid ta kontakt med legen din og ikke satse på at det går over, men det skader ikke å drikke litt granateplejuice eller å ha noen kjerner over salaten ?

Flere artikler