Derfor må du ALDRI drikke rett av Boksen

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Varmen kommer snikende mer og mer dag for dag og da er det deilig å sitte ute å drikke noe avkjølende eller spise en is. Men hva kommer sammen med varmen? Jo, da kommer også vepsen surrende og den elsker alt som er søtt og godt. Sitter du ute kan du fort oppdage at den liker seg hos deg hvis du drikker noe søtlig, men den kan også komme surrende hvis du har på deg klær med blomstrete mønster. Den er ikke dum den vepsen nemlig. Da må den bort til deg å sjekke om blomstene er ekte, og da kan du fort ha det gående med mer enn én innpåsliten veps.

Det er lite som er verre enn å bli stukket av en veps, men enda verre er det om du blir stukket i halsen eller i munnen. Det kan fort gå veldig veldig galt.

Derfor bør du aldri drikke rett av boksen på sommeren

veps brus

Vepsen er veldig glad i både brus og øl. Mange lager vepsefangere av ølskvetter og det fungerer som regel veldig godt, men å få dem i ølboksen som du drikker av er ikke spesielt stas.

I et ubevoktet øyeblikk er det fort gjort at det setter seg en veps på kanten av brusboksen/ ølboksen. Den kan også falle ned i drikken din, og herifra til munnen din er det ikke lange veien. Svelger du en veps kan du bli stukket i tungen eller i halsen dermed er sannsynligheten stor for at du hovner opp og i verste fall kan du bli kvelt.

Veps i bruksboksen eller i glasset

veps i glasset

Hvis du har fått veps i drikken din og du bestemmer deg for at hverken brusen eller ølen skal gå til spille og du velger å bare ta ut vepsen som ligger der og vaker kan vi seg deg med en gang at det er ikke spesielt lurt. I det vepsen kommer i kontakt med drikken din vil den pumpe ut gift som blander seg med innholdet i boksen eller koppen din. Denne giften vil du svelge når du tar en god slurk, og du kan føle deg både svimmel og kvalm etter noen minutter. Det er ikke veldig heldig å svelge vepsegift selv om vepsen har sett bedre dager. Får du veps i drikken din bør du la være å drikke noe mer av den rett og slett.

Steng vepsen ute

kopp med lokk

Er du mye veps rund deg kan det lønne seg å kjøpe en kopp med lokk og med plass til f.eks et sugerør. Ikke fult så greit om du skal drikke øl, da bør du velge deg et gjennomsiktig glass og passe på før du drikker av glasset.

Er du alergisk mot veps er det høy sannsynlighet for at du allerede vet det og vet hvilke forebyggende tiltak du bør gjøre for å slippe å bli stukket av den. Men det finnes faktisk dem som aldri i sitt liv har opplevd å bli stukket av en veps og dermed vet de ikke om de kan være alergiske eller ei. Er du i tvil kan du be om å få en allergi test hvis f.eks noen i familien din er svært allergiske. Her er det best å være på den sikre siden.

God sommer ?

Flere artikler