Derfor smaker denne Frukten Sukkerspinn!

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Disse går som en farsott på sosiale medier om dagen og du har kanskje sett dem på butikken også. Vi har testet dem og tro det eller ikke så smaker de faktisk sukkerspinn. Disse kan være den ultimate kveldskosen hvis du ønsker å holde deg unna kaloririkt godteri. Spiser du 100 g druer så får du i deg fra 54 til 71 kalorier. Druer inneholder hele 80 prosent vann og en del druesukker.

Siden druene inneholder en del druesukker så passer druer perfekt som en snacks mellom måltidene og før og etter trening. Selv om druer anses som veldig sunt for oss, må du aldri gi det til hunden din. Druer og rosiner kan gi hunder nyresvikt.

Cotton Candy Druer

cotton candy druer

Når du skal spise druer regner du aldri med at de vil smake godterier. Visst er de søte og gode, men frukt er frukt. Ikke disse druene nei. De holder faktisk hva de lover og smaker virkelig sukkerspinn.

Dyrking av druer

Cotton Candy druene blir dyrket bl.a i Sør Afrika og i Spania. I Sør-Afrika dyrkes det druer på et område så stort som 400 dekar. Her står det tett i tett med drueranker og Cotton Candy druene har et lite, men viktig område. Druene dyrkes på 851 meters høyde, har maks tilgang til sol og jevn tilførsel av vann fra Oranje-elven.

I Spania er det Murcia området som er mest kjent for dyrking av druer. Med perfekte forhold som holder en gjennomsnittstemperatur på 24 grader, rikt jordsmonn og begrenset nedbør skapes de aller beste forholdene for perfekte druer.

Sukkerspinn-druer

For at druene skal få den smaken som minner om sukkerspinn går druene gjennom en prosess som består av flere faser som til slutt gir druene en naturlig smak av sukkerspinn. Siden disse spesielle druene ikke er å få tak i på butikken hele året kan du faktisk fryse ned en boks eller to, så har du til senere. Druene kan ligge i fryseren fra tre til fire måneder.

Har du lyst til å piffe om druene enda litt mer kan du skylle dem i kaldt vann og deretter, mens de fuktige, heller du gelepulver over alle druene. Sett druene i kjøleskapet en times tid og kos deg med skikkelig gode druer.

Cotton Candy druene har sesong i august og september. Har du ikke smakt disse artige druene enda bør du virkelig ta turen til butikken å sikre deg en boks eller to.

Lykke til og kos deg ?

Flere artikler