Dette bør du alltid gjøre med Hamburgerbrødene

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Lite smaker så godt som en skikkelig hamburger, og mange av oss tilstreber å få til den perfekte burgeren med den perfekte smaken. Noen liker burgeren sin med bacon, andre uten og noen med ost av ymse slag. Men den delen av burgeren som ikke får så mye oppmerksomhet er selve hamburgerbrødet og det har vi lyst til å gjøre noe med. 

Mange hamburgerbrød har bestått av akkurat det samme siden tidenes morgen og har for vane å bli både deigete og slappe når hamburgeren skal inntas. Det er ikke tvil om at hjemmelagede hamburgerbrød er det beste, men det er ikke alltid tiden strekker til. Så for å gjøre det beste ut av de butikk-kjøpte hamburgerbrødene vil jeg dele et par tips.

Slik piffer du opp Hamburgerbrødene

hamburger-1

Gi hambørgerbrødene litt ekstra smak

Hamburgerbrødene er som regel ganske så smakløse og det må vi gjøre noe med. Hvis du  krydrer toppen av hvert hamburgerbrød med havsalt, samt ditt favoritt krydder og har over litt olje vil det gi hamburgerbrødene en helt ny smak. 

Gi Hamburgerbrødene en runde i ovnen eller på grillen

For å slippe det slappe hamburgerbrødet som legger seg som en klump i magen bør du alltid steke dem, eller ha dem noen minutter på grillen. Velger du å legge dem på grillen vil de få fine grillstriper her og der.

Legg kuttesiden av brødet ned mot grillen og la det ligge til det blir godt og sprøtt. Det samme gjør du hvis du varmer dem i en stekeovn. Bruk gjerne grill funksjonen om du har det. 

Dette tipset passer like godt til hamburgere med kjøtt som til en vegetar burger. du kan også tilsette litt ferske urter hvis du foretrekker det. Har du hamburgerbrød igjen etter middagen kan du fryse dem ned eller du kan lage deg et ostesmørbrød. 

Gjør du en liten jobb med hamburgerbrødene før du serverer dem kommer burgeren din til å smake ti ganger bedre. Ikke tar det lange tiden å fikse litt på dem og du får vell igjen for din lille ekstra innsats.

 

Flere artikler