Dette bør du kjøpe nå-10 uimotståelige spiselige gaver med det lille ekstra

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Denne artikkelen inneholder annonselenker fra Coolstuff.no

Det er ikke alltid like lett å finne ut av man skal kjøpe i gave til noen man er glad i. Enten det er en liten oppmerksomhet eller noe større. Vi har funnet ut at å kjøpe spiselige gaver er noe de aller fleste setter pris på. Mange av oss har nok av pyntegjenstander, men noe spiselig som vi kanskje ikke pleier å kjøpe til oss selv er alltid spennende å få. Vi har funnet frem 10 forslag til spiselige gaver som du bør ta en kikk på.

Tipsene vi har funnet er alt fra kakao til verdens sterkeste chili krydder og en artig vri på popcorn. Her er det både artige og smakfulle gavetips som du kommer til å elske.

Fantastisk kakao gaveeske

kakao pakke

Whittard er viden kjent for å levere helt unik og smakfull te og kakao og her får du kanskje den fineste spiselige gaven til en som elsker sjokolade og kakao. Gaveesken leveres med seks unike små bokser med ulik kakaosmak. Hver lille boks er dekorativ og nydelig og kan fint stå fremme på kjøkkenbenken.

Denne flotte gaveesken koster 399 og du finner den her.

Stor gaveeske stappfull av sjokolade

sjokolade gaveeske

Kjenner du en sjokoladeelsker? Da er dette gaven du bør satse på. En gaveeske som er pakket med deilig sjokolade i alle varianter, noen kjente og noen ukjente.

Denne smakfulle sjokoladeesken koster 529 kr og du finner den her. 

Gourmet vingummi

vingummi

Det er mange som har vingummi som sin godteri favoritt og her får du en gourmet variant. Disse kommer i flotte gaveesker og du kan velge mellom flere deilige smaker.

Gourmet vingummi for den eksklusive koster 99 kr pr. boks og du finner den her. 

Pakke med artig og eksklusiv snacks

gaveeske

Dette er garantert gaven til den som har alt. Her finner du snacks med spennende smaker og den er perfekt til å deles.

Denne artige og smakfulle esken med snacks koster549 kr og du finner den her.

Gaveeske med pause- snack

fika

I Sverige er fika en stor ting. En pause hvor man skal spise noe godt og slappe av litt. Her finner du gaveesken som er perfekt til en liten pause. Ta den med på kontoret og bli ukas ukronede helt.

Denne deilige pauseesken koster 349 kroner og du finner den her.

3 kg Nutella

Nutella

Lei av små bokser med sjokoladepålegg som går alt for fort tomt? Da bør du hive deg over denne boksen. Den inneholder hele 3 kg med Nutella og holder til intet mindre enn 200 brødskiver.

Gigaboksen med Nutella koster 399 kr og du finner den her. 

Verdens sterkere chilipulver

chili krydder

Kjenner du noen som ikke lar seg vippe av pinnen når det kommer til sterkt krydret mat? Da bør du ta en kikk på denne. Carolina reaper chilikrydder fra intet ringere enn Chili Klaus. Krydderet er finmalt og måler hele 2,2 millioner Scoville og kommer til å være en prøvelse for de fleste. Den perfekte gaven til den som aldri kan få det sterkt nok.

Chili Klaus sitt vannvittig sterke chilikrydder koster 279 kr og du finner det her. 

Ta det med en klype saltlakris

salt lakris

Skikkelig salt lakris fra Svenskjävlar fra Haupt Lakrits er ansett som verdens sterkeste lakris. Dette er gaven til den som aldri får lakrisen sin sterk nok. Dette er en gaveeske som inneholder supersalte Svenskjävlar, en boks med sjokoladedyppede Chokade Svenskjävlar og en boks med lakriskarameller.

Denne superssalte gaveesken koster 349 kr og du finner den her. 

Artig Gourmetpopcorn

popcorn

Lag popcorn på en ny og annerledes måte med disse tørkede maiskolbene. Her putter du en hel maiskolbe i mikroovnen og popper i vei i posen maiskolben blir levert i. Enklere blir det ikke, og du får nesten ikke ferskere popcorn heller.

En kolbe koster 59 kr og du finner den her.

Gavepakke med kakaopinner

kakaopinner

Her får du åtte kakaopinner med åtte forskjellige smaker pakket vakkert sammen med en liten neve med marshmallows. Smaken som kommer i pakken er rocky road, melkesjokolade & mørk sjokolade, myntesjokolade, melkesjokolade, mørk sjokolade, hasselnøttsjokolade, appelsinsjokolade og karamell. Så her har du nok å velge mellom for en annerledes og enda mer smakfull kakao opplevelse.

Kakaopinnene koster 299 kr og du finner dem her. 

Spiselige gaver passer perfekt både som en vertinnegave eller som en julegave til den som har alt.

Lykke til ?

Flere artikler