Dette er julepynten du bør kjøpe i år

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Denne artikkelen inneholder annonselenker fra Coolstuff, Gardenstore og Christiania Glassmagasin

Julen nærmer seg med stormskritt og noen begynner tidlig med både å pynte og planlegge, mens andre venter med alt tett opp mot jul. Tro det eller ei så er det faktisk bevist at de som pynter tidlig til jul også viser seg å være de lykkeligste. Vi har funnet frem masse flott julepynt som du kan pynte med til jul. Vil du ha en skikkelig «amerikansk» jul så finner du lysende Candy Canes og en monitor som lyser opp hele huset ditt med nisser og alt du kan tenke deg. Vil du være litt mer diskret har vi finnet frem noen minimalistiske stjerne og julekuler i glass. Her er noe for alle.

Julen er den tiden på året som kanskje mange forbinder med stress og mas. Men husk at julen kommer uansett og trenger du kun en nisse eller to for å komme i julestemning så er det helt greit.

God jul med en moderne julekrybbe

Julekrybbe

Med denne nydelige julekrybben kan du bruke hele adventstiden på å glede deg til julaften. Julekrybben består av syv trefigurer som alle er håndmalt. Krybben leveres av IB Larsen og kommer til å gi deg mye glede år etter år. Krybben har disse målene: H:17,5 L:30 D:4 cm og du finner den her.

Ingen jul uten tinnsoldater

Tinnsoldater

Ingen jul uten «tinnsoldater» og her får du tre flotte soldater som er laget i polyresin og er 7 cm høye. Du kan henge dem på juletreet eller ha dem i borddekorasjoner.

Vil du se nærmere på dem så finner du dem her.

Nydelige samleobjekter perfekt på ethvert juletre

juletrepynt

Hva sier vel jul mer en stenger av polkagriser? Jo, nisser og tinnsoldater sammen med Candy Canes. Her får du tre nydelige og nostalgiske ornamenter som passer på ethvert juletre. Disse nydelige proselensfigurene kommer fra Villeroy & Boch og er perfekte samleobjekter som gir en koselig atmosfære til jul.

Kunne du tenke deg disse så finner du dem her.

Julekuler i glass

julekuler

I dag er det fult mulig å få tak i julekuler i alle varianter, men det er noe ekstra med julekuler i glass. Her finner du fem vakre julekuler som er munnblåste i vakre duse farger. Kulene er fra anerkjente Hadeland Glassverk og kommer til å glede deg år etter år. Her får du julekuler som er en god blanding av det moderne og det nostalgiske.

Du finner de nydelige julekulene her.

Nostalgisk boble med juletre

boble

Det er ikke så lett å si hva det er med den lille rød boblen med et juletre som gir så god julestemning, men det gjør den faktisk. Her får du en flott liten boble med et lite juletre som er feset på taket. Denne passer perfekt som en del av julepynten din og den kan stå i alt fra vinduskarmen til spisestuebordet.

Den skjønne lille boblen med juletre på taket finner du her.

Nydelig og klassisk svingslede med nissefar

Nisseslede

Har du sansen for Villeroy & Boch er dette noe du bør investere i denne julen. The Annual Christmas Edition ball er et begrenset samlerobjekt og har et gullstempel på basen. Denne kommer ikke ut hvert år og er et ettertraktet samleobjekt for samlere i hele verden. Kjøp den til deg selv eller som en gave til noen du er glad i.

Den vakre svingsleden finner den her.

Populært juletretog

Juletretog

Det er mer populært enn noen gang å pynte juletreet litt ekstra i ekte amerikansk juelstil akkurat som på tegnefilmen med i Disney som vi aller er så glad i på julaften. Det lille toget kjører rundt og rundt juletreet med en lysende lampe i fronten. Toget festes enkelt i juletreet på de medfølgende togskinnene. Toget har et lokomotiv og tre vogner med både lys og lyd. Husk at toget drives av fire AA batterier og disse må du kjøpe utenom.

Du finner det artige lille juletretoget her.

Naturtro Juletre med juletrelys

juletre

Synes du det er tungvint med et ekte grantre inne til jul? Da burde du se deg om etter et klassisk kunstig juletre. Det finnes mange å velge mellom der ute og mange av dem kan du nesten ikke se er kunstig. Dette juletreet har 460 LED lys som gir et varmt hvitt lys som nesten ser ut som stjerner. Dette treet kan stå både ute og inne og det er enkelt å sette sammen samt å lagre. Investerer du i et flott juletre så kan du ha glede av det i mange år fremover.

Du finner det flotte juletreet her.

Lysestake for julen

Lysestake

Det er koselig å pynte til jul med ekstra lys. Denne lysestaken med julemotiv vil se flott og innbydende ut hjemme hos deg. Lysestaken har 6 LED dioder og pene detaljer.

Du finner lysestaken her.

Prosjekter med bevegelige mønstre

prosjektor

Vil du være en av dem i gata som har den kuleste julepynten bør du ta en kikk på denne projektoren. Den har bevegelig mønster og plasserers på bakken rett ved husveggen. Den kaster ut motiver som nisser, snømenn og store stjerner. Denne kan du også bruke til Halloween med mønstre som følger med av både flaggermus og spøkelser. Du kan også bruke projektoren innendørs om du vil det.

Vil du overraske naboene med litt ekstra julestemning så finner du projektoren her.

Candy Cane Belysning til hagen

Candy cane

Det er lite som skriker julestemning som polkagris-stenger og her kommer de virkelig til sin rett. Stemningsfull belysning i hagen eller i oppkjørselen. De kommer fire og fire i pakken og tåler å stå ute i både regn og kulde. Hver candy cane er spisse i enden slik at de lett skal kunne stikkes i bakken eller ned i snøen. Disse vil garantert gi både deg og naboene skikkelig julestemning.

Vil du gi deg selv og naboene litt ekstra julestemning? Da finner du stengene her.

Gatelykt med snø og julesanger

gatelykt

Her finner du en super søt snøende gatelykt som kan brukes både inne og ute. Gatelykten spiller koselige julemelodier mens snøen faller inne i lykten. Du kan også skru av musikken  om du vil det. Lykten er hele 1,8 meter høy og kobles til en vanlig kontakt med en fire meter lang ledning. Har du denne er du garantert skikkelig julesemning.

Vil du ha julestemning med snøende gatelykt? Da bør du ta en kikk her.

Papirstjerne til vinduet

Julestjerne i papp

Minimalistisk julepynt er fortsatt veldig populært og denne enkle 9-armede stjernen til  vinduet er intet unntak. Nå kan du pynte opp til jul på en enkel og minimalistisk måte eller du kan la den flotte stjernen være en del av et vakkert julehus. Stjernen kommer i papp og er enkel å sette sammen. Den finnes også i flere farger slik at du kan finne den stjernen som passer best hos deg.

Denne kjempe flotte papirstjernen finner du her.

Da gjenstår det bare å glede seg til jul og den koselige stemningen i førjulstiden ?

 

Flere artikler