En magisk opplevelse i tretoppene- unik utsikt i naturskjønne omgivelser

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Drømmer du om en overnatting tett på naturen med nærhet til unikt dyreliv og himmelen som nærmeste nabo? Da er overnatting i en tretopphytte noe for deg. Det finnes en mengde med tretopphytter å velge mellom i Norge, men på Veggfjell, rett på utsiden av Horten, finner du noen av norges flotteste tretopphytter. Trygt plassert høyt oppe i solide furutrær vil du oppleve verdens mest magiske utsikt, ulikt noe annet du har opplevd.

En tretoppopptur tar deg langt vekk fra hverdagens mas og sørger for at du får lave skuldre og kan leve i takt med naturen. Alt uten at det går på bekostning med komforten du er vant til.

Tretopphytter med alt av fasiliteter i naturskjønne omgivelser

Oppleve nærheten til naturen med magisk utsikt sammen med noen du er glad i. Foto: Gunnar Bækkevold/ Tretopphytter-oslofjord.no

Tretopphyttene på Veggfjell kan tilby overnatting ved fem hytter, godt plassert i trekronene. De har selvsagt passende navn som Ørneredet, Våkeredet, Ugleredet, Haukeredet og Falkeredet. Hyttene er identiske, men med ulik beliggenhet slik at du kan oppleve utsikten til Oslofjorden fra ulike vinkler.

Her både lever du, og sover tett på naturen, i unike omgivelser, med alt du trenger av fasiliteter. Alle hyttene har fullt utrustet kjøkken, med soverom og hems med sengeplasser for syv personer, samt oppholdsrom og bad med dusj og biodo.

Nyt synet av dyrene i sitt naturlige miljø. Foto: Bjarne Borgersen/ Tretopphytter-oslofjord.no

Hyttene har også panoramavinduer med utsikt over Oslofjorden, samt store, flotte takvinduer. Her kan du se stjernehimmelen og komme tett på det naturlige dyrelivet, helt uten forstyrrelser.

Enkel fremkommelighet for store og små

Du trenger ikke være hverken sprek eller lett til beins for å kunne overnatte i toppen av et tre. Foto: Knut Bjerva/ Tretopphytter-oslofjord.no

Du trenger ikke være i ditt livs form for å kunne nyte gleden ved en tretopptur. Her finner du alt av fasiliteter og opplevelsen passer for både store og små, gamle og unge. Hyttene har enkel fremkommelighet og er tilpasset de fleste som ønsker en tretoppopplevelse.

Sov trygt i tretoppene

Tretopphytter med topp sikkerhet for både stor og små-hele året./ Tretopphytter-oslofjord.no

Hyttene beveger seg i takt med vinden og du kommer garantert til å føle på hva naturen har å by på. Å overnatte i toppen av et tre på Veggfjell er like trygt og sikkert som å sitte hjemme i egen stue. Alt er lagt til rette for at du skal få en fantastisk opplevelse uten å uroe deg.

Greit å vite

Få lave skuldre og finn roen i tretopphytte. Langt vekk fra hverdagen og tidspress./ Tretopphytter-oslofjord.no

Tretopphyttene på Veggfjell har kun 12V strømforsyning så du gjør lurt i å legge PCén igjen hjemme. Helt isolert blir du derimot ikke siden det finnes USB lading for telefon lett tilgjengelig på soverommet.

Du kan bestille utvask av hytta om du ønsker det, men du kan også sørge for rengjøringen selv. Merk deg at betalt utvask ikke består av å ta oppvasken eller rengjøring av hvitevarer. Søppelet tømmer du også selv når du reiser.

En kjapp svipp fra tretoppene kan du også delta på ørn-og selsafari, få et historisk innblikk i vikingenes historie med et besøk på Midtgard Vikingsenter, eller ta med barna til Buggegården Lekepark.

Nyt utsikten i en tretopphytte. Foto: Kristin Bækkevold/ Tretopphytter-oslofjord.no

Overnatting i tretoppene tilbyr en sjelden mulighet til å leve tett på naturen. Her kan du oppleve verden fra et helt nytt perspektiv. Enten du er en ivrig friluftsentusiast eller bare ønsker noen dager vekk fra hverdagen, er dette en opplevelse du garantert kommer til å sette pris på.

Her kan du se nærmere på Tretopphyttene på Veggfjell og bestille overnatting

Flere artikler