Endelig er disse tilbake

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Vi er nok mange som husker trenden med leggvarmere på 2000-tallet. De ble stylet til alt fra høy-helte sko til joggesko og skoletter og nå er de endelig tilbake. Under moteuken i København med visning for våren 2023 var det leggvarmere å se «over en lav sko» hos mange av de kjente designerne. Er du en av dem som aldri helt har klart å legge den moten bak deg kan du nå glede deg over at det er helt legitimt å style antrekkene dine med matchende leggvarmere.

Vi har tatt en kikk hos noen kjente moteprofiler og designere på Instagram og kan raskt konstantere at trenden med leggvarmere allerede er i motebildet for høsten 2022. Kombinasjonene er fra lange og vide til litt trangere og med denne trenden kan du lettere holde varmen selv en kald høstdag og samtidig se super ut.

Trenden som er elsket og hatet

Noen synes det er fantastisk at denne moten er tilbake, mens andre kan styre seg. I et land som Norge hvor vi har lange og kalde vintre er leggvarmere ofte en naturlig del av påkledningen når vi skal ut i kulden. Nå derimot, kommer disse varmende plaggene som et trendplagg og vi i redaksjonen er unisone om at vi gleder oss til å se disse i mange farger og varianter gjennom høst, vinter og vår.

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Emili Sindlev (@emilisindlev)

Emile Sindlev er en dansk influenser og har med sine 755 000 følgere satt trenden på kartet. Under moteuken i København stilte denne vakre jenta opp i både miniskjørt og leggvarmere og så intet mindre enn fantastisk ut.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bella 🦋 (@bellahadid)

Med over 54 millioner følgere og et smashing antrekk er vi ikke lengre i tvil om at dette må bli høstens og vårens it-plagg. Lange leggvarmere med et par spenstige sko med hel og en tettsittende kjole er garantert antrekket som blir lagt merke til.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Rains (@rains)

Tar du sjansen på å skille deg ut kan du bytte ut de strikkede leggvarmerene med et par spenstige og super tøffe leggvarmere fra populære og trendy Rains. Disse bringer i alle fall våre tanker tilbake til sene 90-tallet og tidlig 2000-tallet, og vi kan fortsatt kjenne både gleden og rytmene fra den gangen.

Noen var tidligere ute enn andre og det skjønner vi godt, for denne trenden har vært sårt savnet for mange. Flotte leggvarmere trukket over et par høy-helte sko gjør rett og slett noe med hele antrekket.

Strikk dine egne leggvarmere

Du trenger ikke løpe for å kjøpe leggvarmere fra trendy designere for å være motebevisst denne høsten, du kan faktisk strikke herlighetene helt selv. De er enkle å strikke og det går relativt raskt. Ikke trenger du å være en kløpper med pinnene heller. Det finnes en mengde med oppskrifter der ute som kan hjelpe deg på veg.

Disse fargerike leggvarmerene passer til det meste og setter prikken over i én på mange antrekk. Du kan bruke dem både til pent og til hverdags og du blir garantert glad for å se dem også.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av HOUSE OF YARN (@houseofyarn_norway)

Disse leggvarmerne trenger nok litt ekstra strikke-kunnskaper, men kanskje kjenner du noen som kan hjelpe deg, eller du kan se på det som et lite prosjekt og lære deg noe nytt. Flotte er de og og sitter godt på leggen.

Lykke til og gled deg over at du kan holde deg varm igjen selv i et trendy miniskjørt. Prøv gjerne å matche leggvarmerne med resten av antrekket og sørg for at de har litt lengde, da blir det finest.

Her finner du noen fra Lindex til 179 kroner om du vil ha et par leggvarmere med en gang. 

Flere artikler