Enkel og mettende middag og lunsj til under 100 kroner

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Perioden etter jul kan være trang for mange og da passer det perfekt med en mettende middag hvor du kan bruke restene til lunsj dagen etter. Dette er en gammel slager som du kanskje husker fra barndommen, og den er vell verdt å ta frem fra glemselen. Den tar skarve halvtimen å lage og smaker fortreffelig. Det er mye mat i denne retten og den er utrolig mektig så du er garantert litt ekstra til overs som du kan ha til lunsj dagen etter.

Brød med kjøttdeigblanding er en rimelig og smakfull middag og kan minne litt om pizza. Har du noe til overs som du ikke vil ha til lunsj kan du fryse ned restene så har du alltid middag tilgjengelig på travle dager.

Slik lager du fylte brød med kjøttdeigblanding

Fylt brød 2 kopi

Denne er ikke vanskelig å lage og tar knappe halvtimen fra start til slutt. Lar du den hvile litt på benken før du skjærer den i skiver vil den sette seg litt og bli både bedre og enklere å spise. Du kan gjerne bruke det du har av grønnsaker i kjøleskapet hvis du har noe som er på vei til å bli dårlig. I tillegg er denne perfekt som lunsj til både store og små dagen etter.

Dette trenger du:

 • 1 formloff
 • 1 gul løk
 • 1 pk kjøttdeig
 • 150 g revet ost
 • 1 boks hakkede tomater
 • 1 ts hvitløkskrydder
 • 1 ts basilikum krydder
 • salt og pepper

Slik gjør du:

 1. Del brødet i to på langs og ta ut innmaten.
 2. Kutt løken i små biter og stek til den er gyllen i en varm stekepanne.
 3. Ha i kjøttdeigen og stek til kjøttdeigen er nesten gjennomstekt. Ha over krydderet og smak til med salt og pepper.
 4. Tilsett rundt 2/3 av innmaten fra brødet og ha det i pannen sammen med de hakkede tomatene. Bland godt og sørg for at blandingen ikke blir tørr.
 5. La det hele surre i pannen på medium varme i rundt 10 minutter. Brødbitene skal være myke og være en naturlig del av blandingen.
 6. Ha blandingen i hver sin halvdel av brødet som du har delt i to og topp med revet ost og litt basilikum.
 7. Sett i varm ovn på 200 grader i 15 minutter.

La brødene hvile litt på benken før du serverer dem, de smaker best når de har fått satt seg litt. Del dem opp i passende skiver og server med en frisk salat.

Lykke til og smakelig måltid ?

Flere artikler