Få denne Gratis sammen med fersk krim, eller et Gavekort på 2000 kroner!

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det nærmer seg påsken med stormskritt og det er lite som er så tradisjonsrikt som en god krim å glede seg over i solveggen eller innendørs foran peisen. Hvis du er en av dem som elsker en god krim så bør du tan kikk på denne fantastiske muligheten. Med et medlemskap i bokklubben Krim og Spenning vil du hver måned få en ny-publisert krim rett hjem i posten.

Du kan avslutte abonnementet når du vil etter ett års medlemskap. I det året du må være medlem er det ingen kjøpe-plikt og du kan avbestille månedens bok helt kostnadsfritt.

Sjekk ut tilbudet her

Derfor bør du melde deg inn i bokklubben nå

Bokklubben 3

Den store fordelen med å være medlem i en bokklubb er at du får de aller nyeste bøkene sendt rett hjem til deg. I tillegg kan du ved hjelp av en app, nettsiden eller pr. telefon avbestille månedens bok.

Det koster ingenting å avbestille boken og du kan avbestille så mange av månedens bøker som du vil.

Få bøker og denne flotte benken- helt gratis

Gavekort på 2000 kroner

Hengekøye

Når du melder deg inn i bokklubben får du automatisk et gavekort på 2000 kroner som du kan bruke på bøker du ønsker deg eller på ulike varer fra nettbutikken.

I nettbutikken finner du en mengde med spennende varer som du garantert kommer til å like. Du kan bestille akkurat det du ønsker deg for gavekortet på 2000 kroner og det eneste du må betale er 199 kroner i porto.

Få ditt gavekort på 2000 kroner her

Bruk gavekortet til det du vil

Bokklubben

Dette er en gylden mulighet til å kjøpe noe du selv ønsker deg, gaver til noen du er glad i eller kanskje du er så praktisk at du allerede har begynt å planlegge julegavene. Her har du en unik mulighet til å kjøpe inn både bursdagsgaver og andre gaver for hele 2000 kroner.

Se hele utvalget og få et gratis gavekort her

Eksklusive varer og gode bøker

Bokklubben 4

Kanskje ønsker du deg en jerngryte eller en stilig vannkoker? Eller trenger du noen smågaver du kan ha stående mens du bestiller noen spennende bøker til det selv? Mulighetene er mange og utvalget er pakket med eksklusive varer.

Slik fungerer en innmelding og et medlemskap

bokklubben 2

  • Meld deg inn og få et gavekort på 2000 kroner.
  • Bruk gavekortet på utvalgte bøker eller varer fra nettbutikken til Bokklubben Krim og Spenning.
  • Få alle varene hjem i posten for 199 kroner i porto.
  • Vær medlem i ett år, uten kjøpe-plikt.
  • Avbestill bøkene du ikke vil ha via, appen, nettsiden eller via telefonen.
  • Meld deg ut av bokklubben etter året er omme hvis du ønsker det.

Her kan du se nærmere på tilbudet

Lykke til og gled deg til bokpakken din ?

Bokklubben Krim og Spenning er en del av Bokklubben Nye Bøker og de har flere ulike medlemskap du kan velge mellom hvis ikke krim er din store lidenskap.

 

Flere artikler