Få friskere hud og yngre hud med ekte Ice globes

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Ice globes, er kalde glasskuler fylt med vann som du bruker til å massere ansiktet. De skal etter sigende gi deg et yngre utseende og kan være med på å redusere både rynker og hevelser. Ice globes blir også kaldt for face chaper og passer til deg som vil gi ansiktet ditt litt ekstra pleie. Iskulene har et slags håndtak som de er festet til som også er fylt med vann.

For å få best effekt med ice globes bør de ligge i kjøleskapet eller en liten stund i fryseren. Vannet skal ikke fryses, men kulene skal bli skikkelig gode og kalde. Husk at det skal aldri gjøre vondt å massere ansiktet med iskulene. Det skal føles beroligende og behagelig.

Her kan du se nærmere på Ice globes fra Blush.no

Slik bruker du ice globes

Massasje med disse kalde kulene hjelper til med å redusere hevelse og inflammasjon i ansiktet i tillegg til å redusere porene. Bruker du disse jevnlig skal ansiktet se både friskere og yngre ut.

Massasjen sørger også for bedre blodgjennomstrømnig og reduserer fine linjer og rynker. Kulene skal også være med på å stimulere kollagenproduksjonen som vil gi deg et yngre utseende over tid.

Disse er også perfekt å bruke når du har hodepine, er varm eller hvis du har klart å bli solbrent.

Renset og nyvasket hud

Når du skal bruke kulene bør ansiktet være nyvasket og rent. Bruk en mild rensekrem og rengjør huden før du setter i gang med massasjen. Behandlingen passer godt som en ekstra velgjørende start på dagen, spesielt hvis du ofte har litt hevelse i ansiktet.

Forsiktig og behagelig

Husk å massere forsiktig og bevege kulene runt i ansiktet. Ikke bruk for mye tid på kun ett sted, men massér frem og tilbake i hele fjeset. Husk at kulene skal ikke være for kalde, det kan gjøre skade i stedet for å være til hjelp.

Bruk ice globes jevnlig for best resultat

Ice globes passer godt inn som en del av din daglige rutine og du kan bruke dem når du vil på dagen, men sørg for at ansiktet er rent. Det er ingen krise om du skulle finne på å bruke dem før du har rengjort ansiktet hvis du for eksempel har en dundrende hodepine som trenger umiddelbar lindring.

Ice Globes koster 289 kroner og du finner dem her. 

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Blush.no

Flere artikler