Fantastisk sukkerfri frozen yoghurt på 3 minutter!

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Sommer er høytid for is i alle varianter samt litt ekstra med godsaker. Da er det greit å vite at du kan lage deg en rask og enkel frozen yoghurt som smaker fantastisk, og er helt fri for sukker. Ofte kan sukkerfri snacks gå litt på bekosting av smaken, men ikke i dette tilfellet. Denne isen smaker friskt og godt og tar kun noen få minutter å lage. Denne kan du spise igjen og igjen gjennom hele sommeren uten dårlig samvittighet en eneste gang.

Mange lager iskrem hjemme med iskrem-maskin, men det behøver du ikke med denne. Alt du trenger for å lage en frozen yoghurt er en blender, eller en stavmikser, og du er ferdig på null komma niks.

Slik lager du sommerens beste frozen yoghurt på få minutter

frozen

Denne isen trenger ingen tilsetning av sukker, men om du føler at du trenger det kan du tilsette litt akasie honning. Bruk en stavmikser, eller en blender, til å mikse alt godt sammen. Husk at du kan bruke akkurat de bærene og fruktene du liker best, men de må være fryst for at dette skal gå så lettvint og raskt som mulig.

Dette trenger du:

  • 1 pose frosne bringebær
  • 1 beger med sukkerfri bringebær yoghurt

Slik gjør du:

 

1 Ha posen med de frosne bringebærene i en bolle.

 

 

2 Hell over begeret med yoghurt og bland godt med en mikser til blandingen har en fløyelsesmyk konsistens.

 

Denne bør du servere med en gang den er ferdig blandet. Du kan sette den i fryseren, men den vil bli veldig hard når du tar den ut. Sett den noen minutter på kjøkkenbenken så den tiner igjen.

Tips: Du kan gjør denne isen litt mindre sukkfri-vennelig ved å tilsette baby-marsmallows, hakket sjokolade og nøtter .

Lykke til og kos deg

?

Flere artikler