Forfriskende frozen yoghurt barer

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Er du en av dem som er glad i iskrem, men som gjerne vil holde igjen litt på kaloriene? Da er frozen yoghurt barer perfekt for deg. De kan serveres som en liten dessert eller når du har lyst på noe godt uten å måtte ty til kaloririke alternativer. Det er ikke tvil om at det kan føles vanskelig å finne gode alternativer til usunne godteriet som ofte frister oss. Det hjelper lite å knaske på en gulrot når kroppen skriker etter søtsaker. Disse frozen yoguhrt barene smaker kjempe godt, er kalde og friske akkurat som is og du får i deg sunne ingredienser i stedet for en mengde med kalorier som ikke gjør noe nytte for kroppen din.

Du kan velge den yoghurten som du liker best og gjerne en som er uten sukker. Yogurt naturell fungerer hvis du liker det litt syrlig, men av erfaring så smaker barene best hvis du velger yoghurt med smak.

Slik lager du deilige frozen yoghurt barer

Yoghurt barer er utrolig enkelt å lage og tilberedes på et øyeblikk. Det eneste som tar litt tid er frystetiden. Men lager du det på morgningen så har du det klart utpå ettermiddagen, eller når du kommer hjem fra jobb.

Du lager yoghurt barer ved å fryse ned yoghurt som er spredt ut på bakepapir. Knekk av biter eller bruk en kniv og lag passende stykker.

Du kan oppbevare yoghurt barer i en pose og legge tilbake i fryseren, eller du kan knekke av et bit når du får lyst på noe godt.

Dette trenger du:

  • 500 g yoghurt med vanilje
  • 2 dl honning
  • Ferske eller fryste bringebær
  • Ferske eller fryste blåbær
  • Hakket mørk sjokolade

Slik gjør du:

  1. Rør sammen yoghurten og honningen.
  2. Legg bakepapir på et fat eller i en form og spre yoghurtblandingen jevnt utover papiret.
  3. Ha over bærene og hakket sjokolade. Trykk det gjerne litt ned i yoghurtblandingen.
  4. Sett fatet eller formen i fryseren i minimum 3-4 timer.

Server og spis med en gang.

Lykke til og smakelig måltid!

Flere artikler