Fyllesjuk? Gjør dette!

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er lett å gå på en smell i hyggelig lag. Det som bare skulle være et lite glass for hyggens skyld ble plutselig mye mer enn forventet. Kvelden og natten går og dagen derpå kommer kastende over deg. Du føler deg uggen, litt frynsete i nervene, men livet krever likevel sitt. Da er det godt å vite at redningen er nærmere enn du tror.

Det beste du kan gjøre er å huske på å hive innpå litt vann mellom slagene, det vil gjøre morgendagen mye bedre. Ofte kan morgendagens bakrus bli glemt når den elleville festen tar overhånd, og vi har tatt en kikk på hva du bør gjøre hvis du er skikkelig fyllesjuk.

fest

Når nattens strabaser er over og du våkner med dundrende hodepine og en murrende kvalme så kan du være helt sikker på at det er mangel på væske som plager både deg og kroppen. Alkohol hemmer nemlig utskillelsen av et hormon fra hjernen som vanligvis sørger for at kroppen holder på vannet. Kroppen blir dehydrert og du føler deg dermed helt elendig.

Start dagen med en flaske Sprite. Sett den klar på sengekanten og kanskje også sammen med en liten Paracet om hodeverken føles uutholdelig. Sørg også for å spise en god og litt fet frokost med egg. Orker du ikke tanken på hverken egg eller bacon kan du gjøre kort prosess og starte dagen med en bananmilkshake.

Bananmilkshake

milkshake

Du grøsser kanskje ved tanken, men du vil garantert føle deg bedre. Banan roer magen og gjør deg på godt humør. Honning bygger blodsukkeret opp, melken er med på å lindre magen og resten av systemet. Kjør shaken med en god neve med isbiter så blir den isende kald og lettere å like en tidlig morgen. Ha gjerne en shot med kald kaffe i shaken din også, koffein hjelper på formen.

Dette trenger du:

Slik gjør du:

Bland alt i en blender og kjør til en konsistens du liker godt. Ha shaken i et høyt glass og drikk den med en gang. Ikke la den stå på kjøkkenbenken, den smaker best isende kald og nylaget.

Lykke til med dagen og husk å drikke mer vann neste gang ?

Flere artikler