Gå raskt ned i vekt med denne

content-marketing

Anbefalt

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Coolstuff.no

Det er et nytt år med nye muligheter og for mange så er det trening som står på agendaen. Det kan føles vanskelig å komme i gang og for mange så er det uaktuelt å ta turen til et treningssenter. Da kan du trene hjemme med eget utstyr og denne er helt genial. Den passer til de fleste, er enkel å bruke og gir umiddelbare resultater. Mange husker kanskje rockeringen fra vi var små og hvor mye av kroppen du må bruke for å holde rockeringen i bevegelse? Nå har rockeringen fått seg en liten oppgradering og du kommer virkelig til å kjenne at du beveger musklene dine. Denne rockeringen kommer med en vekt som skal «svinge» rundt kroppen og dette gjør rockingen ekstra utfordrende og moro.

Denne styrker kjernemuskulaturen på en skånsom måte og vil gi raske resultater. Med rockeringen vil du ikke miste kilo kun rundt magen, men også på resten av kroppen. Med denne rockeringen fra Espralla sørger du for at musklene får jobbet litt ekstra. Her får både ryggmusklene og koordinasjonen seg en liten utfordring.

Se nærmere på rockeringen her.

Nå kan trening være moro!

Rockering 1

Du skal sørge for å holde rockeringen i bevegelse og vekten som henger i en snor skal bevege seg rundt kroppen din. Selve rockeringen består av 24 deler og du kan gjøre ringen større eller mindre ved å ta vekk eller legge til deler. Denne rockeringen er ikke som de du husker når du var barn. Denne sitter tettere inn til kroppen og det er vekten du skal bevege rundt kroppen og ikke selve ringen, men bevegelsene er de samme likevel.

Rockeringen passer til de fleste

Rockering 4

Hver del på rockeringen er laget av små deler som hektes sammen hvor hver del har en pute som er dekket med silikon. Da er du sikret at ikke ringen sklir ned og du slipper å få vonde merker etter rockeringen på kroppen. Mens du svinger rundt på ringen vil vektkulen snurre rundt deg og sørge for at treningen blir litt utfordrende. Husk at jo lengre snoren til vekten er jo tøffere motstand får du.

Rockering med vektkule

Rockering 2

Denne rockeringen passer perfekt for alle som vil komme i bedre form og som ønsker å trene hjemme. Bruk noen minutter hver dag og øk tiden du rocker litt og litt. Du vil fort merke at du orker mer og mer, samt at du blir sterkere og ikke minst smalere.

Vektkulen som festes på rockeringen gir perfekt motstand, men du kan starte uten vekten om du vil det. Rockeringen kan justeres fra 90 til 135 cm.

Å rocke med rockering er en artig måte å holde seg i bevegelse på. Du kommer til å kjenne det i mange av musklene i kroppen at du har begynt å bevege deg. Den passer for alle som gjerne vil begynne å bevege litt på seg og styrke muskulaturen, men også for de som er godt trent.

Vil du se nærmere på denne rockeringe så finner du den her. 

Gled deg til en artig treningsøkt som raskt kommer til å gi deg resultater. Du kommer i bedre form og styrker muskulaturen din, noe som er viktig for alle, uansett alder.

Lykke til ?

Flere artikler