Gi barnet ditt den aller beste søvnen med slyngevugge

content-marketing

Anbefalt

Enten du er førstegangs forelder, eller du har barn fra før kan det være vanskelig å få barna til å sove den første perioden etter de er født. Det kan føles utfordrende å skape gode søvnrutiner, og mangel på søvn hos babyen kan fort også gi mor og far litt underskudd på søvn. Hverdagene kan dermed bli litt mer utfordrende enn forventet. Med en slyngevugge er du garantert bedre rustet til å optimalisere barnets søvn, samtidig som også du får mer overskudd i hverdagen. Det finnes mange fordeler med å bruke en slyngevugge og vi har tatt en kikk på noen av dem.

Når barnet blir født er det en tilvenning for både deg og barnet. Barnet må tilvenne seg livet på utsiden av mors trygge mage, og foreldrene må tilvenne seg livet med en baby som krever all oppmerksomheten.

For å få barnet til å sove har det for mange vist seg å være avgjørende med en slyngevugge. Den har gyngende bevegelser og sørger for å skape et rolig og trygt sovemiljø som minner barnet om tiden i mors mage. Med en slyngevugge får barnet nok søvn og du får tid til å hente deg inn igjen.

Vugge med naturlige bevegelser

Slyngen omslutter barnet og gir en konstant behagelig bevegelse, slik at den lille føler seg trygg. Dermed kan du glede deg over et opplagt barn som får all den søvnen den trenger, mens du kan gjøre andre ting, eller rett og slett benytte muligheten til å slappe av litt./ Sleepyb.no

Noe av det beste med en slyngevugge er de naturlige og rytmiske bevegelsene som simulerer følelsen av å bli båret ellet vugget. Denne bevegelsen føles naturlig for barnet og har en beroligende innvirkning på den lille.

Mange barn sover ofte lengre og bedre men en slyngevugge. Et nyfødt barn trenger en hel del søvn og sovner kanskje best når vi bærer dem eller triller dem. Med slyngevugge får du frie hender, mens barnet sover trygt og godt. En slyngevugge kan også hjelpe til med å lære barnet å sovne alene.

Hjelper mot kolikk og refluks

Barn med kolikk blir ofte båret en hel del, og her kan slyngevuggen være med på å avlaste med sine gyngende bevegelser som minner barnet om å bli vugget og båret./ sleepyb.no

Selv om spedbarnsperioden er både spennende og koselig er den også krevende. Mange barn kan slite med kolikk og refluks som gjør at de gråter mye og kan være vanskelig å få til å sove.

Slyngevuggen gir barnet en mer oppreist stilling enn de får i sengen, noe som kan bidra til å redusere symptomene på refluks, i tillegg til at den litt oppreiste stillingen kan minimere ubehaget fra ulike fordøyelsesproblemer.

Slyngvugge- en investering i god søvn

Barn trenger mye søvn for god utvikling og da er ingenting bedre enn å sørge for optimale forhold for god, naturlig søvn. / Sleepyb.no

Slyngevuggene fra Sleepy B er designet for å vokse med barnet ditt. Den kan tilpasses slik at barnet kan bruke vuggen en god stund frem i tid. Faktisk kan barnet bruke en slyngevugge helt opp til 2-års aldren. Husk at jo større og mer aktiv barnet blir jo nærmere gulvet bør slyngen henge, slik at avstanden ikke blir så stor hvis barnet skulle krype ut.

En investering i en slyngevugge er så mye mer enn kun investering i en seng. Det er også en investering i god søvn både for foreldrene og barnet, samtidig som den gjør det enklere å etablere sunne søvnvaner fra tidlig alder.

Passer inn i de fleste hjem

Tiden hvor barnet skulle skrike seg i søvn er heldigvis over. Nå kan barnet i stedet etablere gode søvnrutiner ved å føle seg både trygg og elsket, og du kan gjøre noe annet mens du har full kontroll på den nye verdensborgeren. / sleepyb.no

Slyngevuggen har også en praktisk lomme på baksiden hvor du kan legge både smukker og leker, så slipper du å lete mer enn nødvendig. Den har et skandinavisk design og kan henges i taket, eller henge i et stativ som er tilpasset vuggen. Slyngevuggen kommer i fine farger som passer inn i de fleste hjem.

Livet med en baby er en ny tilværelse for både barn og foreldre. Søvnen blir ikke helt den samme og daglige gjøremål kan fort bli litt vanskelig å få unnagjort. Med en slyngevugge får barnet ditt gode søvnrutiner og du får du mer overskudd og energi.

Er du usikker på om en slyngevugge er noe for deg? Da kan du glede deg over at du kan prøve vuggen hjemme i hele 14 dager og se om den svarer til forventingene. Er du ikke fornøyd kan du returnere den og få pengene tilbake, enklere blir det ikke.

Her kan du se nærmere på den populære slyngevuggen fra SleepyB

Lykke til og kos deg med dagene!

Flere artikler