Glad i å bade, men mangler badekar? Da er dette perfekt for deg

Anbefalt

Det er lite som er så avslappende og deilig som et varmt bad, men det er ikke alle som har badekar. Det kan være en tidkrevende og kostbar prosess å installere et badekar og da er det perfekt med et som kan legges sammen når det ikke er i bruk. Badekaret er tilpasset voksne og det er romslig å sitte i, samt at det kan legges sammen etter bruk slik at det aldri vil oppta mer plass enn nødvendig. Badekaret passer inn i boliger som både har stor og liten plass.

Det sammenleggbare badekaret har både en nakkestøtte og en liten krakk som gjør baljen behagelig å sitte i samt enkelt å tre ned i. Baljen er myk og former seg når du fyller det med vann. Badekaret holder seg greit oppreist siden det er utstyrt med en kant som er laget i hard plast og en stålramme som spenner seg rundt baljen.

Perfekt badekar for alle som elsker å bade

Badekar 1

Du kan bruke badekaret både inne og ute så lenge det kan stå på et flatt gulv. Husk å ikke la det bli stående med vann i og friste små barnekropper en varm dag.

Dette unike og praktiske badekaret rommer rundt 150 liter når du sitter i karet og 250 liter med kun vann. Badekaret passer best for voksne opp til 185 cm og 120 kg.

Praktisk og enkelt

Badekar 5

Etter et deilig bad trenger du ikke gjøre mer enn å tømme ut vannet med avløpsslangen som følger med. Når badekaret et foldet sammen kan du skyve det under sengen eller sette det bak en dør.

Badekaret kommer også med praktiske håndtak slik at det er enkelt å flytte rundt på. I tillegg følger det med en liten kurv som passer til oppbevaring av såpe eller lignende.

Enkel rengjøring og tømming

Badekar 6

Når du vil rengjøre badekaret tørker du av det med en fuktig klut og vasker med vanlig oppvaskmiddel. Husk at badekaret må stå på et flatt gulv med tilgang til et avløp. Når du skal tømme badekaret legger du avløpsslangen ned i avløpet og tapper vannet ut av karet.

Barn synes også det er deilig med et bad, men dette badekaret er i utganspunktet beregnet til voksne og er vesentlig dypere enn en vanlig badebalje. Husk å aldri la barn bade alene.

Dette praktiske badekaret koster 2195 og du finner det her.

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Coostuff.no

Er du i tvil om dette badekaret er noe for deg, eller noen du er glad i, kan du glede deg over at baljen har en mengde med positive tilbakemeldinger fra fornøyde brukere.

Lykke til og gled deg til mange timer med avslappende bad ?

Flere artikler