Glad i å sy? Her finner du den perfekte symaskinen til små og store prosjekter

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Å sy er i vinden som aldri før. Både TV og sosiale medier er fulle av kreative ildsjeler som lager nytt av gammelt og som syr alt fra bikini til drakter, kjoler og kåper. Enten du er nybegynner eller erfaren må du sørge for å ha en symaskin som dekker dine behov. Om du redesigner gamle plagg, legger opp bukser, fikser hull, eller syr nye vakre kreasjoner, må symaskinen ha de funksjonene du trenger. En symaskin kommer i mange varianter. Både som mekaniske og elektroniske, samt som overlockmaskiner, coversømsmaskiner og broderimaskiner.

Vi har tatt en kikk på utvalget og hva som skiller de ulike maskinene hos Kakle.net slik at det skal bli enklere for deg å finne akkurat den symaskinen som du trenger. Husk at du ikke trenger å være proff bak symaskinen for at du skal kunne ha glede av den, og det finnes garantert en som passer for deg.

Dette bør du tenke på

En lekker og nett symaskin som utfører de fleste sømoppgaver. Kommer i flere farger. / Kakle.net

Det første du bør tenke på er hva slags symaskin du trenger. Hvor mye skal du bruke den og hva skal du bruke den til. Av de ordinære symaskinene kan du velge mellom mekaniske eller elektroniske symaskiner. En mekanisk symaskin kan gjøre de fleste sømoppgaver og er et greit førstevalg for deg som liker å sy, eller som ønsker å lære.

Skal du reparere tøy eller sy litt av og til? Da kommer du langt med en enkel modell. Skal du derimot sy mye, eller sy i tøffe stoffer som skinn og dongeri, bør du velge en symaskin med en kraftig motor.

Maskiner som overlock og broderimaskiner er såkalte spesialmaskiner og er perfekte å ha i tillegg til en ordinær symaskin.

Mekanisk symaskin

En populær husholdningsmaskin som er enkel å bruke. Kommer med fem-års garanti. / Kakle.net

En mekanisk symaskin er en maskin uten digitalt display eller forhåndsinnstilte programmer. Her stiller du inn alle sømmene manuelt. Slik som stinglengde, bredde og type søm. En mekanisk maskin har som regel en god pris og passer for deg som er nybegynner eller som syr en gang i blant.

Hos Kakle.net får du også symaskin til barn. Med fargekoder og enkle innstillinger vil barnet ditt kunne lære seg å sy på en maskin som er både holdbar og brukervennlig.

Her kan du se nærmere på alle mekaniske symaskiner fra Kakle

Elektronisk symaskin

Fæbrik-maskinen! En brukervennlig og enkel symaskin, perfekt for nybegynnere./ Kakle.net

En elektronisk maskin kommer med innebygde syprogram. Med en elektronisk symaskin får du en maskin med flere funksjoner og innstillingsmuligheter enn på en mekanisk symaskin. Her velger du ønsket program og maskinen sørger for de riktige innstillingene, enklere blir det ikke.

En suveren bestselger og storesøsteren til Fæbrik-maskinen. Her får du mye for pengene./ Kakle.net

En elektronisk symaskin er et godt alternativ uavhengig av om du syr mye eller lite. Den har alt du trenger av funksjoner for å kunne trylle frem de lekreste kreasjoner, fikse et hull eller sy deg nye gardiner. Her er det bare fantasien som setter grenser.

En robust og rask elektronisk maskin med preg av industrimaskin både i utforming og styrke. / Kakle.net

Trenger du en litt mer avansert elektronisk symaskin så denne for deg. Memory Craft er både en rask og robust symaskin som du kommer til å ha mye glede av.

Her kan du se nærmere på alle elektroniske maskiner fra Kakle

Overlockmaskin

Overlock som er enkel å bruke og som gir et profesjonelt resultat./ Kakle.net

Syr du en del kan det være greit å supplere med en overlockmaskin. En symaskin bruker overtråd og undertråd, mens en overlockmaskin har kniv og fire tråder slik at den syr sammen, kaster over og klipper, alt i en og samme operasjon. Resultatet blir herlig proft og likt til det du kjøper i butikken.

En overlock brukes som regel i tillegg til en symaskin og ikke i stedet for. Med en ordinær symaskin syr vi gjerne sikk-sakk sømmer over sårkanter og fester, mens med overlock så låses og renklippes sømmene av seg selv.

Kunne du tenke deg å lære å bruke en overlockmaskin? Hos Kakle kan du delta på kveldskurs og få grunnleggende opplæring i å sy med overlockmaskin.

Her kan du se nærmere på alle overlockmaskinene fra Kakle

Broderimaskin

Brodermaskin som passer perfekt til både store og små prosjekter./Kakle.net

Med en broderimaskin har du en spesialmaskin som broderer ønsket motiv på de fleste stoffer. Drømmer du om en broderimaskin som kan brodere vakre motiver på alt fra klær til duker og utstyr? Da har Kakle.net akkurat det du trenger. Husk at med en broderimaskin broderer du innenfor en ramme. Størrelsen på rammen er den som bestemmer hvor store motiver du kan brodere.

Her kan du se nærmere på alle broderimaskinene fra Kakle

Coversømsmaskin

Rå coversømsmaskin med stort arbeidsrom, luftitreing, automatisk trådlevering og LED-belysning./ Kakle.net

En coversømsmaskin regnes som et perfekt tillegg til symaskin og overlockmaskin. Den anses som en spesialmaskin og vil med sine tre nålfester og én griper sørge for at du syr stretch-falder som en proff.

Her kan du se nærmere på alle coversømsmaskinene fra Kakle

Vedlikehold

Dette er en skikkelig arbeidshest – sterk og solid som du kan ha glede av i mange år fremover./ Kakle.net

Det er med symaskiner som det er med mye annet utstyr vi bruker i hverdagen, viktig med vedlikehold. Tar du godt vare på maskinen din så vil den vare lenge. Fjern gamle stoff-og trådrester, samt bøss og støv som samler seg rundt og i maskinen. Bytt nåler når det er behov og sørg for at de sitter godt. Syr du mye bør du sørge for å ha en symaskin med en sterk motor og som tåler litt belastning.

Valg av forhandler

En liten og nett elektronisk symaskin som er perfekt for nybegynnere. /Kakle.net

Når du skal kjøpe en symaskin bør du velge en forhandler som har god kundeservice og som kan hjelpe deg underveis i prosessen. Kakle er en norsk forhandler som holder til i Kongsberg med både fysisk butikk og nettbutikk. De sender fraktfritt over hele Norge, har 5-års garanti og eget serviceverksted.

I tillegg har Kakle prisgaranti i tre uker etter at du har kjøpt symaskin, samt personlig service. Her vil du få svar på alt du lurer på og du er garantert den hjelpen du trenger slik at du får den maskinen som passer best til deg og dine sybehov.

 

 

Flere artikler