Glad i Disney? Da bør du starte dagen med denne

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Er du en av dem som elsker Disney så må du sørge for å få disse vakringene i hus. Som tatt rett ut av tegnefilmen om skjønnheten og udyret kan du få skikkelig Disney følelse hjemme. Tekanne og kopp som gir en fantastisk følelse av et eventyr som plutselig har blitt levende. Vi er mange som trenger litt magi i hverdagen. Bare tanken på at kopper og kar rundt oss kan komme til live er mer enn nok til å få fantasien til å løpe løpsk hos de fleste av oss.

Både koppen og tekannen er lisensierte Disney produkter og er laget i håndmalt porselen. Disse vil garantert fremstå som et blikkfang når du får besøk eller de vil gi deg en koselig start på dagen.

Verdens koseligste kopp og tekanne fra Skjønnheten og udyret

Beauty and the Beast tekanne

Denne flotte tekannen fra skjønnheten og udyret er formet som en tro kopi av Mrs. Potts. Den er laget i håndmalt porselen og rommer rundt 1,75 liter. Det følger med et praktisk te-filter i metall som festes på helletuten av kannen slik at du er garantert perfekt te.

Med denne tekannen kan du gjøre enhver anledning til en magisk fest og dine besøkende kommer til å elske både tekannen og deg.

Den nydelige tekannen fra skjønnheten og udyret koster 349 kroner og du finner den her. 

Beauty and the Beast kopp

Setter du denne koppen på bordet er det nesten som om du har fått besøk av selveste Chip fra skjønnheten og udyret. Er dagen din trist og grå vil du garantert komme i bedre humør med dette kruset. Lag deg din favoritt drikk og sett deg tilbake i sofaen med en god bok, bedre blir det ikke.

Koppen er laget i håndmalt porselen og du kan se at den er nøye forseggjort. Kruset må ikke vaskes i oppvaskmaskinen, men det tåler en rask håndvask.

Kruset koster 149 kroner og du finner det her. 

Tar du en rask runde på sosiale medier er det ikke tvil om at det er mange der ute som lar seg sjarmere av dette flotte settet. Vi er mange som liker litt hverdagsflukt og lite er bedre enn litt ekte Disney magi.

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Coolstuff.no

Lykke til og gled deg til mange koselige stunder hvor eventyr blir virkelige ?

Flere artikler