Har du hund? Her finner du alt utstyret du trenger

content-marketing

Anbefalt


Enten du har en valp, eller en eldre hund, er det en hel del utstyr som både du og hunden din har behov for. Er du en av dem som liker deg på lange turer sammen med din firbente venn så kan du lære hunden din å gå med kløv, eller du kan ta den med på sykkeltur. Har du sørget for at hunden din har et godt halsbånd eller en god sele? Dette er viktig for at familiens beste venn skal ha gode turopplevelser samtidig som det hjelper deg å ha kontroll på hunden.

Vi har sett på hvilket utstyr du bør ha til deg og hunden din og hvor du kan få tak i dette på nett. Skal du handle utstyr til hunden er det viktig at du handler av noen som er like opptatt av hundens beste som deg. Vi har tatt en kikk på hundeutstyr hos Dyrekassen.no hvor du finner alt du trenger til gode priser, god kvalitet og med en utmerket kundeservice.

Hundeposer

Hund på tur

Det er lite som er mer irriterende, enten du er hundeier eller ei, å finne andre hunders etterlatenskaper i naturen og i veikanten. Når du er på tur med hunden din bør du alltid sørge for å ha med deg hundeposer slik at du kan rydde opp og holde naturen ren og pen.

Bio-hundeposer

Hundepose
Nedbrytbare bio-poser til hunden. /Dyrekassen.no

De beste posene du kan bruke er Bio-hundeposer som er laget av resirkulert materiale og som vil brytes ned i løpet av to år. De vanlige hundeposene er laget av plast og det vil ta hele 1000 år før de er brutt ned.

Vil du se nærmere på nedbrytbare hundeposer så finner du det her. 

Dispenser til hundeposer

Disponser
Praktisk dispenser til hundeposene. /Dyrekassen.no

Du kan også kjøpe en enkel og praktisk dispenser til posene som du kan feste på halsbåndet til hunden. Dispenseren har også en kjekk krok festet på baksiden hvor du kan henge brukte hundeposer frem til du kommer over en søppelkurv.

Her finner du den praktiske dispenseren til hundeposene.

Hundekløv

Hundekløv
Behagelig hundekløv, perfekt til korte og lange turer. /Dyrekassen.no

En hundekløv er som en liten sekk som bæres av hunden din. Den er perfekt å ha med på tur og vil sørge for at du kan ta med deg enda litt mer av det du har behov for. Du kan fint klare å lære opp hunden din til å gå med kløv uavhengig av størrelse så lenge hunden din er frisk. Vil du at hunden din skal bruke kløv er det viktig at du gir den nødvendig opplæring og kjøper en kløv som har god passform og som kan justeres. Kjøper du en kløv som ikke sitter godt kan hunden din få vondt og gleden vil forsvinne.

Hunder under ett år skal ikke bære kløv, men du kan tilvenne hunden til kløven uten vekt fra den er rundt ni måneder gammel. Fra hunden er rundt to år er den som regel ferdig utviklet og har bygget opp muskler som gjør at den klarer tyngden av en full-pakket sekk.

Start med å la hunden gå med kløven uten vekt og fyll sekken forsiktig etterhvert som den blir komfortabel med å gå med den. Husk at du ikke må fylle kløven full fra starten av, men gi den gradvis mer vekt. Fyller du den opp uten at hunden er vant til hverken vekten eller kløven kan du skade både ledd, poter og rygg.

Mange hunder synes det er stas å bære kløv, men du må huske på å være tålmodig. Å ha en kløv på ryggen er uvant og det må brukes litt tid på tilvenningen. Husk at du alltid må ha en kløv som er tilpasset din hund med ergonomisk støtte for ryggraden og med muligheten for jevn fordeling av vekt. I tillegg til at en kløv er praktisk er den også perfekt som ekstra trening.

Vil du se nærmere på en hundekløv så finner du den her. 

Redningsvest til din dyrebare venn

Redningsvest
Komfortabel redningsvest til hund med håndtak. /Dyrekassen.no

Det er hyggelig å ha med hunden ut på tur på vannet, men ikke alle hunder er like gode i vannet og kan ha god nytte av en redningsvest. Selv om hunden din er en god svømmer bør du alltid sørge for at den har på seg vest.

Når du skal velge en redningsvest til hunden din bør du alltid kjøpe en vest som er komfortabel og som ikke hindrer hunden i å bevege seg hverken på land eller i vannet. Sørg for at vesten kan justeres og at den har en god passform. Velg gjerne en vest hvor flyte-elementet kan fjernes slik at vesten også kan brukes som et vanntett dekken. Redningsvesten bør også har et par håndtak som vil gi deg et godt grep hvis en situasjon skulle oppstå.

Når du skal velge flytevest bør du også velge en sterk farge slik at du raskt får øye på hunden din hvis uhellet skulle være ute. En vest skal være tettsittende, men ikke for trang og du finner størrelsen du trenger ved å måle hunden din rundt brystet og rundt nakken.

Vil du se nærmere på redningsvest til hund bør du ta en kikk på disse fra Kurgo.

Spor-line

Hund i bånd

Dersom du ikke har en inngjerdet hage kan det være greit med en solid line til å holde hunden din på eiendommen når den skal ut og lufte seg litt. Setter du hunden i en sporline vil den fortsatt kunne bevege seg en del på området slik at den kan snuse litt rundt og kose seg.
sporline
Slitesterk sporline. /Dyrekassen.no
En sporline bør være slitesterk og ha en plastbelagt metallwire som sørger for at hunden din ikke tygger over linen eller at den plutselig ryker. En sporline skal ha en krok i hver ende slik at du enkelt kan tjore fast linen ute.

Langline

Hund langline

Liker du å drive med innkallings-trening, sporing og /eller jakt så bør du ta en kikk på en langline. Den vil gi hunden din mer frihet samtidig som du har god kontroll.

En hund kan fort få teften av et annet dyr og sette av sted, men med en langline slipper du at du mister den av syne. Vi har også båndtvang hele og deler av året, avhengig av hvor du bor. Med langline får hunden fortsatt muligheten til å bevege seg over store områder.

Langline
Langline for jakt og turer. /Dyrekassen.no

Du kan få langline i flere lengder, fra fem til femten meter. Linen vil gi hunden god bevegelsesfrihet og den vil i lange perioder kunne kjenne på følelsen av frihet selv om den er i bånd.

Her finner du den perfekte langlinen for hunden din.

Hundesele

Hund sele
Hundesele med perfekt passform. /Dyrekassen.no

Det er ikke alltid at et halsbånd er det beste alternativet. Har du en hund som trekker en del, eller dere skal gå på lengre turer, passer det best med en hundesele. Den passer også godt til løpeturer, gåturer og annen uteaktivitet. Med en hundesele får du bedre kontroll og hundene blir ofte mer komfortable når de slipper å kjenne på trykket rundt halsen når de gjør noe mer anstrengende enn en kort luftetur.

Har du en hund som elsker lengre turer bør du sørge for en sele som har et polstret brystparti slik at presset på nakken blir mindre. Med en v-hals vil skuldrene være fri og hunden kan bevege seg ekstra godt i ullent terreng. De beste selene har også flere justeringer for beste passform, samt hurtig-utløser, refleks og håndtak.

Vil du se nærmere på denne selen så finner du den her 

Sele
Sele med Duo-Flex system. /Dyrekassen.no

Du kan også få tak i hundesele som har et Duo-flex system som tilpasser seg hundens bevegelser. Et Duo-flex system vil gi hunden ekstra komfort når dere er på lange turer, samtidig som hunden slipper å kjenne de kjappe rykkene som kan oppstå når båndet har nådd sin lengde. Skulderstroppene kan tilpasses slik at de passer hundens bevegelser, samt at den enkelt vil kunne kjenne når den skal stoppe.

Her finner du selen med Duo-flex systemet. 

Halsbånd

Hund med halsbånd

Alle hunder må ha et halsbånd og det finnes flere å velge mellom til ulik bruk og aktivitet. Med riktig halsbånd vil hunden få en bedre tur-opplevelse og føle seg mer komfortabel. I halsbåndet kan du også feste en dog-tag for å identifisere hunden din hvis den skulle ta seg en rusletur på egenhånd. I tillegg kan du feste både LED-refleks og sikkerhetslys for bedre trafikksikkerhet på mørke kvelder.

Det blir også mer og mer populært med halsbånd til hund med navn. Har du navn på halsbåndet kan det være lettere å kalle på den hvis den skulle bli borte for deg.

Halsbånd passer best til hjemmebruk og enkle lufteturer. Skal dere gå lange turer på mer enn 30 minutter bør du bruke en sele.

Halsbånd i sporty design

Justerbart og slitesterkt halsbånd. /Dyrekassen.no

Er du mye ute med hunden både morgen og kveld? Da bør du kjøpe et halsbånd som har refleks og som i tillegg er robust og slitesterkt.

Kjøp gjerne et halsbånd som kan brukes til hunder som er i vekst. Husk å alltid sjekke at halsbåndet ikke er for stramt, særlig hvis du har valp. Hunder vokser fort og plutselig kan halsbåndet være strammere enn det som er bra.

Her finner du dette robuste og slitesterke hundehalsbånd.

Hundebånd i lær

Halsbånd i lær
Hundehalsbånd i lær som blir finere og finere etter som tiden går. /Dyrekassen.no

Vil du ha et litt annerledes halsbånd til hunden kan du velge et som er laget i mykt lær. Halsbånd som er laget i lær blir bare finere og finere etterhvert som det brukes og er mange hundeeieres favoritt. Finn et som er justerbart og som kommer i flere størrelser slik at halsbåndet blir passelig rundt hundens hals.

Vil du se nærmere på hundehalsbånd i lær så finner du det her.

Halsbånd med myk polstring

Slitesterkt halsbånd til hund med myk polstring i oransje. /Dyrekassen.no

Hundehalsbånd som er laget i neopren er kjent for å være både mykt og slitesterkt. Det tåler en god del belastning og har refleks i sømmene for god synlighet i trafikken. Halsbåndet kommet i tre størrelser og passer de fleste hunder.

Vil du se nærmere på dette oransje halsbåndet i nylon så finner du det her.

Kontaktinformasjon på hunden

Det kan fort skje at hunder tar seg en tur på egen hånd hvis de får muligheten og da er det kjekt å kunne utstyre kjæledyret med din kontaktinformasjon. Selv om du har chippet hunden er det en stor fordel å ha eiers navn og telefonnummer tilgjengelig.

Liten beholder til å henge på halsbåndet som kan fylles med din kontaktinformasjon. /Dyrekassen.no

Med en liten metall-beholder hvor du kan legge kontaktinformasjonen din vil hunden alltid komme raskt til rette hvis den blir funnet av fremmede. Selv om hunden din er merket med Chip kan du spare mye tid på å sørge for å utstyre den med din kontaktinformasjon.

Heng den lille metallbeholderen på halsbåndet til din beste venn. Skriv ditt navn og telefonnummer på et stykke papir og legg det i beholderen. Da vil de som finner kjæledyret ditt raskt kunne komme i kontakt med deg.

Trenger du en en ID-tag til din hund så finner du den her.

Magebelte for en aktiv livsstil

Perfekt trekkbelte som gir deg god kontroll og frie hender. /Dyrekassen.no

Er du en aktiv hundeier som liker å både gå, løpe og gå turer på ski? Da bør du ha et magebelte som du kan feste hunden i. Med et trekkbelte så får du frie hender og god kontroll når du er ute og er aktiv med hunden, i tillegg får du litt drahjelp underveis.

Når du skal investere i et magebelte bør du sørge for at det har en god passform og at det gir deg litt støtte i ryggen. Velg også et som har refleks og hemper på sidene slik at du har et sted du kan feste utstyr og poser.

Et trekkbelte bør være enkelt å ta både av og på, samt at det bør være godt egnet til korte og lengre turer. Sørg også for at det kan justeres i livet.

Vil du se nærmere på et praktisk magebelte bør du ta en kikk her.

Refleksvest for bedre synlighet

Refleksvest i flere størrelser med borrelås. /Dyrekassen.no

Med en refleksvest øker du sikkerheten på mørke kvelder for både deg og hunden din. Refleksvesten kommer i flere størrelser og kan vaskes på 30 grader i maskinen.

En refleksvest er også god å ha når du skal la hunden din være løs i skog og mark, eller du skal ha den med på jakt. Med en refleksvest sørger du for at hunden din er godt synlig i terrenget.

Vil du se nærmere på refleksvest til hunden din så finner du den her.

Vann- og vindtett dekken. /Dyrekassen.no

Ikke alle hunder setter pris på å bli gjennomvåte i pelsen og da passer det perfekt med et regndekken som er spesiallaget for regnfulle og vindfulle dager. Et skikkelig regndekken bør være foret og vanntett med teipede sømmer slik at vann ikke kommer gjennom frakken.

Dekkenet bør også kunne strammes godt og være komfortabelt for hunden å ha på. Det er også en stor fordel at stoffet er av pustende materiale og gjerne med refleks-detaljer.

Vil du se nærmere på et vanntett dekken bør du ta en kikk her.

Vendbart og pustende dekken. /Dyrekassen.no

Dekken og regndekken kommer i flere ulike farger og varianter. Vil du ha et dekken med atletisk snitt og perfekt komfort så bør du ta en kikk på dette dekkenet. Her får du et vendbart og pustende dekken med refleks og glidelås. Dekkenet kan også vaskes i vaskemaskinen.

Vil du se nærmere på dette dekkenet så finner du det her.

Sykkelutstyr

Hund med sykkel

Å ha med hunden på sykkeltur er like hyggelig for deg som for hunden. Du kan velge mellom alt fra en praktisk sykkelvogn og sykkelfeste til sykkel-kurv og springer til sykkel. Velg det som passer best for dere.

Sykkelvogn

Sykkelvogn
Sykkelvogn som festes på sykkelen hvor hunden din sitter inne i vognen. /Dyrekassen.no

En sykkelvogn er en vogn som hunden din sitter i mens du trekker den med sykkel. Hunden kan enten ligge eller sitte i vognen mens den slapper av og nyter turen. Vognen kobles til sykkelens aksling med koblinger som følger med.

Skal du ha en trekkbar sykkelvogn bør den ha store og kraftige hjul slik at den tåler en tøff tur. Den bør være enkel å rengjøre og ha hjul som kan festes med hurtigkoblinger. En vogn bør også ha godt med netting slik hunden er sikret godt utsyn og god luftsirkulasjon.

Her finner du den perfekte sykkelvognen.

Sykkelfeste

Sykkelfeste med kobbel for koselige sykkelturer. /Dyrekassen.no

Vil du gi hunden din godt med trening og en real utfordring så bør du vurdere et sykkelfeste med bånd. Her kan du feste hunden i bånd til sykkelen og passer perfekt både til koselige sykkelturer til mer intens trening. Med et sykkelfeste med dobbelt bånd fester du trenings-vennen din enkelt til sykkelen uten å måtte bekymre deg for at hunden kan vikle seg inn i hjulet eller rammen på sykkelen.

Sørg for at du kjøper et sykkelfeste som er både trygt og enkelt å bruke, da vil dere begge få mest mulig glede av det. Noen sykkelfester kommer også med et håndtak integrert i festet, noe som er praktisk når du skal lede hunden til og fra sykkelen samtidig som det kan brukes til gåturer.

Vil du se nærmere på et praktisk sykkelfeste med kobbel så bør du ta en kikk her.

Sykkelveske

Koselig sykkelveske til hund som også kan brukes som bæreveske. /Dyrekassen.no

Har du en mindre hund eller kjæledyr bør du vurdere en sykkelveske. Den monteres enkelt på bagasjebrettet på sykkelen. Du kan ha med deg kjæledyret på sykkeltur samtidig som den fungerer som en liten veske som du kan ta med deg for eksempel inn på butikken. Sørg for at vesken er i et slitesterkt materialet med nettingtopp for god sirkulasjon av luft.

Vil du se nærmere på en sykkelveske av god kvalitet så finner du den her.

Hundesokker og hundesko

Du har kanskje ikke tenkt på det, men hunder kan få både kalde og såre poter og kan fort ha behov for hundesko eller hundesokker. De kommer i flere varianter og størrelser og du kan velge mellom hundesko som er perfekt for vinteren, sommeren, såre poter eller hvis dere skal ut i litt ullent terreng.

Det kan være en liten utfordring å få hunder til å gå med sko første gangen du tar de på, men sørg for at de er elastiske med perfekt passform slik at de er enkle å ta av og på. Det tar ikke lange tiden å venne hunden til å gå med hundesko eller hundesokker, men vær litt tålmodig i starten.

Vanntette hundesko

Vanntette hundesko. /Dyrekassen.no

Får hunden din ofte såre og kalde poter spesielt på vinteren bør du vurdere et par vanntette hundesko med antiskli. De er slitesterke og beskytter potene mot salt hvis den har sår på potene, samtidig som de sørger for godt feste på underlaget.

Her finner du vanntette hundesko med antiskli.

Hundesko med antiskli

Hundesokker som er perfekt for eldre hunder. /Dyrekassen.no

Har du en eldre hund er det perfekt med hundesko med antiskli som kan brukes både inne og ute. Hundesko med antiskli sørger for at hunden din er trygg på kalde glatte dager samtidig som den går stødig på alt fra fliser til parketten hjemme.

Elastiske hundesokker er også perfekt hvis hunden har sår på potene. Sokkene vil sørge for at potene leges raskere og det vil være mindre smertefullt å gå på ulike underlag.

I tillegg til at hunden din kan bevege seg trygt uten å frykte at den sklir på glatte underlag vil du også beskytte både møbler og gulv mot merker fra klørne.

Vil du se nærmere på hundesko med antiskli så finner du det her.

Sporty hundesko

Sporty hundesko for aktive hunder. /Dyrekassen.no

Hunder kan få problemer med potene på både varme og kalde underlag og med noen sporty hundesko er kjæledyret ditt alltid godt beskyttet. Sporty hundesko med en såle som er designet for å gjenskape strukturen på potene vil gi god beskyttelse på alt fra varm asfalt til snødekte veier. Disse kommer også med refleks-detaljer, er både vannavstøtende og pustende. Perfekt for din trofaste turvenn.

Her finner du gode og sporty tursko til hunden din.

Non-Stop solide potesokker

Slitersterke hundesokker i nylon. /Dyrekassen.no

Går dere mye tur på grovt underlag bør du vurdere et par slitesterke hundesokker i nylon med borrelås. Disse har god passform og er elastiske slik at de sitter godt på potene. Potesokker i nylon kan brukes både når det er varmt og kaldt og vil gi god beskyttelse.

Vil du se nærmere på solide hundsokker i nylon bør du ta en kikk her.

Reisedusj

Kjekk liten dusj slik at du kan vaske hunden din før dere reiser hjem. /Dyrekassen.no

En tur i skog og mark, på stranden eller en regnfull dag kan gjøre hunden din full av gjørme og skitt, da er det perfekt med en praktisk reisedusj. En dusj som rommer rundt seks liter med lommer til alt av rengjøringsprodukter er perfekt til å gi hunden en rask vask før den skal inn i bilen eller inn i huset.

Det er ikke alle som har vaskemuligheter tilgjengelig rett på innsiden av døren hjemme. Da kan det være greit å ta en rask dusj på utsiden slik at du slipper å få både bilen og hjemmet ditt fullt av gjørme og sand.

Vil du se nærmere på en reisedusj til hunder så finner du det her.

Refleks og lys

Det er viktig at både du og kjæledyret ditt er synlige i mørket og da bør du sørge for refleks eller lys. Du kan gjøre dere best mulig synlig med alt fra reflekser på dekken og sko til gode LED-reflekser. Du får LED-reflekser og sikkerhetslys som kan festes på hundebåndet som vil gjøre dere synlige på mange meters avstand.

Led-refleks til hundebåndet

Led-refleks til hundebåndet for trygg ferdsel i trafikken. /Dyrekassen.no

Med LED-refleks blir dere godt synlige på mørke kvelder. Refleksen tres enkelt på hundebåndet og festes ved hjelp av borrelåser. Dere vil være synlige på opp til 300 meter og du kan få refleksen i flere farger. LED-refleks passer til alle hundebånd og er en enkel måte å sørge for bedre trafikksikkerhet og synlighet.

Trenger du LED-refleks til hunden så finner du det her.

Sikkerhetslys

Lys som festes på hundebåndet som gjøre dere mer synlig i mørket. /Dyrekassen.no

Vil du øke synligheten deres betraktelig bør du vurdere et sikkerhetslys. Et sikkerhetslys er som en lommelykt utviklet for hunders aktive livsstil. Et godt sikkerhetslys vil øke sikkerheten for dere begge når dere er på tur. Dere blir godt synlige og kan bidra til å redusere risikoen for ulykker og farlige situasjoner.

Et godt sikkerhetslys skal være vanntett og tåle en dybde på 100 meter med en belastning på 100 kg. I tillegg må det tåle høye og lave temperaturer, samt at det bør ha lang garanti og batteritid.

Her finner du det perfekt sikkerhetslyset med synlighet opp til 500 meter.

Husk å drikke godt på tur

Hunder blir, som oss, tørste av å gå på tur og du bør alltid sørge for å ha med tilstrekkelig med drikke til dere begge. Nå får du praktiske vannflasker som kan brukes av både deg og hunden, samt praktiske sammenleggbare skåler som tar liten plass i sekken.

Vannflaske med skål

Drikkeflaske til deg og hunden. /Dyrekassen.no

En vannflaske med skål er perfekt å ha med på både på tur og til trening. Flasken fylles med friskt vann som serveres i en praktisk skål som er en del av flasken.

En flaske som kan brukes av både deg og hunden sørger for at dere begge er godt hydrert gjennom turen. Toppen åpnes som på en vanlig flaske som du drikker fra. Skålen som hunden kan drikke av er festet på bunnen av flasken og tas av.

Her finner du den perfekte drikkeflasken som kan brukes av både deg og hunden.

Sammenleggbar skål

Skål
Sammenleggbar skål til korte og lange turer. /Dyrekassen.no

Enten dere skal på lange eller korte turer er det viktig at du tar med vann og en beholder som hunden kan drikke av. Med en sammenleggbar skål har du alltid muligheten til å gi hunden din mat og vann enten dere er på biltur eller ute i naturen. En sammenleggbar skål tar liten plass og passer perfekt i alt fra sekken til vesken.

Her finner du sammenleggbar skål for lange og korte turer.

Godbiter

Det er alltid hyggelig å gjøre litt ekstra stas på kjæledyrene våre og med noen deilige godbiter vil hunden din alltid være en glad hund. Bruk godbitene til alt fra påskjønnelse under trening eller som noe litt ekstra godt i hverdagen.

Ikke alle hunder liker det samme så bruk litt tid på å finne hvilke godbiter akkurat din hund setter mest pris på. I tillegg kan godbitene gjerne ha en funksjon utover å være en snacks som å bedre helsen eller tennene.

Godbiter til hund med smak av vaktel og oregano

Hundesnacks fra Carnilove med vaktel og oregano. /Dyrekassen.no

Hundesnacks fra Carnilove med vaktel og oregano passer til alle hunder. Dette er middels myke godbiter med en eksotisk kjøttsmak som de fleste hunder elsker. Godbitene er tilsatt oregano som sørger for mer enn kun god smak, de er også med på å bidra til en sunn fordøyelse.

Godbiter med vaktel og oregano fra Carnilove lages av naturlige ingredienser og er uten sukker, korn og poteter.

Her finner du de myke godbitene med smak av vaktel og oregano

Deilige godbiter med smak av lam

Godbiter til hunden din med smak av lam. /Dyrekassen.no

Med frysetørkede godbiter av 100 prosent kjøtt får hunden din både smakfulle og næringsrike godbiter. Godbiter fra Orijen Dog Treats leverer godbiter som er fylt med fersk lam. Godbitene er frysetørket slik at alle råvarene beholder ferskheten og det naturlige næringsinnholdet.

Her finner du deilige godbitene med smak av lam.

Hundesnacks fra Raw Paw

Godbiter med smak av rein. /Dyrekassen.no

Fra Raw for Paw kan hunden din få nydelig snacks i flere ulike smaker. Godbitene er frysetørket og hundre prosent naturlig. De er kalorifattig og perfekte å ha med på tur siden de er tørket. Disse godbitene bør du oppbevare i romtemperatur og kan brukes til alt fra belønning og som smakstilsetter i den daglige kosten.

Her finner du naturlige og smakfulle godbiter laget av rein.

Sprø hundesnacks av kylling

Sprø snacks med smak av kylling. /Dyrekassen.no

Med sprø hundesnacks av kylling har du deilige godbiter til både hund og katt. Disse godbitene kan du dele opp i mindre biter og ha med som belønning ved trening eller kun som litt ekstra godt i hverdagen. Godbitene er tørket og elsket av de fleste hunder og katter.

Her finner du de sprø godbitene av kylling.

Det er mye selskap og glede i en firbent venn og vi ønsker kun det beste for dem. Sørg for mye kjærlighet og trygget og du vil aldri finne en bedre følgesvenn.

Lykke til 🌺

Flere artikler