Helgekos med Ostechips og Dipp

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Om det er helg eller ukedag er det etter, min mening, alltid lov å kose seg. God mat laget med kjærlighet skaper god stemning, og hva er vel bedre enn det? Enda mer god mat! Det er likevel noe ekstra når helgen kommer. Ukens mas er over og vi kan kose oss sammen, eller alene.

Lager du et fantastisk lite måltid med ostechips, litt grønnsaker og en himmelsk dipp, da kan helgen bare kommer mens du streamer en feel-good film og nyter livet, minutt for minutt.

Parmesan

Ostechips av parmesan smaker av deilig salt og den karakteristiske parmesansmkaken og passer perfekt som en chips-snack. Ikke tar det hverken lang tid eller er spesielt vanskelig.

Dette trenger du til ostechips og dipp:

 • Parmesan ost
 • Gulost
 • Stangselleri
 • Reddiker
 • Blåmuggost
 • Rømme

Slik gjør du:

 1. Sett stekeovnen på 175 grader.
 2. Skyll og kutt stangselleri i skiver, og reddiker i to.
 3. Riv parmesanen og gulosten på et rivjern.
 4. Kle en stekeplate med bakepapir og legg den revne osten i små hauger på bakepapiret og stek i 4-5 minutter, til de har fått en gyllen farge. Pass på så de ikke blir brent.
 5. Lag dipp ved å smuldre opp ca 2 dl blåmuggost og tilsett 2 dl rømme, bland godt. Vil du ha dippen litt mer flytende kan du tilsette litt helmelk.

Legg alt på et fat og servér. Du kan også servere litt spekemat til om du liker det.

Med ostechips kan du bli kvitt osterester og lage deg et fantastisk lite kose-måltid. Bruk den osten du liker best og lag alle variantene du kan tenke deg. Servér gjerne ostechips til både suppe og taco, et perfekt og smakfull tilbehør.

Flere artikler