Hemmeligheten til gleden ved vegetarisk og vegansk mat

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det blir stadig mer og mer populært å bytte ut mye av kjøttet vi spiser med plantebasert mat, men for noen kan det føles vanskelig å gå «all- in». Det kan føles som om det er mye å sette seg inn, mye å lære. Er du i tillegg en av dem som elsker kjøtt og som er redd alle de gode smakene skal forsvinne? Da kan du glede deg over at veien fra kjøtt til plantebasert nå har blitt mye enklere.

For å gjøre det hele så enkelt som mulig for deg har vi tatt en prat med nettmat.no. De er kjent for å sette sammen fantastiske vegetariske og veganske retter og vet hva som skal til for å fremme de aller beste smakene.

Det kan føles overveldende å skulle sette seg inn i en verden hvor frukt, grønnsaker, nøtter og bønner spiller hovedrollen i mye av det du skal spise, da passer det godt med litt hjelp på veien.

La middagen nå nye høyder

vegetar nettmat 1

Du kommer ikke utenom at ferske urter sørger for store smaksopplevelser. Urter i alle varianter sammen med både sitron, lime og eddik samt honning vil virkelig være med på å heve rettene din til uante høyder.

Når du skal få frem de beste smakene fra grønnsaker, bønner og frukt vil du bli overrasket over hvor fantastisk resultat du vil oppnå ved å bruke enkle og naturlige smakstilsettere. Det vil virkelig løfte rettene din og gi deg helt unike smaker.

Profesjonell hjelp hjem på døren

Vegetar nettmat 2

Synes du det er vanskelig å planlegge hva du skal ha til middag hver eneste dag? Da bør du prøve å gjøre hverdagen enklere for deg selv ved å få mat levert hjem på døren. Hos nettmat.no kan du velge kjøttfrie retter som er sirlig satt sammen for å gi deg den aller beste smaksopplevelsen.

Du kan velge akkurat de rettene du vil ha og få dem levert hjem på døren. Bor du i Rogaland kan du velge å få levering på fredag eller mandag. Du kan også hente selv om det er enklere for deg. Bor du derimot i Oslo eller Bergen vil du få matkassen og varene dine levert på søndager.

Alt leveres i en matkasse, med oppskrifter som er utarbeidet av Mari Hult. Hun er kokken bak alle de veganske middagene og er kjent som en av Norges fremste veganske kokker. I tillegg til å ha gitt ut flere bøker driver hun også Norges største veganske blogg. Hun er ofte å se i mediene hvor hun er lidenskapelig opptatt av å fremme vegansk kosthold.

Her vil du få den ultimate hjelpen og den beste tilnærmingen til et plantebasert kosthold. Uavhengig av om du er nybegynner eller dreven i gamet. Mat skal smake godt og være bra for kroppen.

Oppskrifter som er enkle og smakfulle

vegetar nettmat 3

Når du velger ukens middager hos Nettmat.no har du over 30 retter å velge mellom og du bestemmer selv hva du ønsker å få levert. Med ferdig komponerte oppskrifter slipper du bryet med å finne ut hva som passer sammen og hvordan du skal tilberede det hele for å få den beste opplevelsen. Den jobben er allerede gjort for deg og alt du behøver å gjøre er å følge oppskriften trinn for trinn.

Menyene er tilpasset tre til fem middager, men du kan også bestille middager for syv dager hvis det gjør livet enklere for deg. Menyene er tilpasset både små og store familier. Du kan velge matkasser for 2 voksne, 2 voksne og 2 barn eller 2 voksne og 4 barn.

Husk at oppskriftene er dine til evig tid så du kan bruke dem igjen og igjen. I tillegg kan du glede deg over at oppskriftene er enkle og at resultatet blir fantastisk.  Med noen av Norges mest anerkjente kokker med på laget får du all den inspirasjon du måtte ha behov for.

Tidsbesparende og miljøvennlig

Vegetar nettmat 4

Det er ingen tvil om at et plantebasert og kjøttfritt kosthold er både tidsbesparende og miljøvennlig. Når du bestiller ferdig komponerte matretter fra nettmat vil hver enkelt middag være pakket hver for seg. Det betyr at det er store besparelser på plastembalsje.

Å få det du trenger levert hjem på døren er i tillegg tidsbesparende spesielt når nettbutikken kan levere kolonialvarer samtidig. Da får du alt på ett sted og du behøver ikke å dra på butikken. Alt du behøver å gjøre er å se etter hva du mangler i skapene og bestille det sammen med ukesmenyen din.

Å planlegge middager for hele uken for så å ta turen ut for å handle tar mye av den dyrbare tiden din, men nå slipper du det. Du kan gjøre alt fra godstolen i hjemmet ditt. Mer perfekt enn det kan det ikke bli.

Kjøttfrie alternativer og kortreiste råvarer

vegetar nettmat 5

Hos nettmat kan du glede deg over at de utelukkende bruker råvarer fra lokale leverandører og produsenter. På den måten blir maten så kortreist og bærekraftig som mulig. Faktisk så er luftlinjeavstanden til leverandørene kun 8-9 km i gjennomsnitt. Ved å satse på kortreist mat har nettmat muligheten til å støtte opp om lokal verdiskapning.

Både for dem som er vant til å spise kjøtt og for dem som er kjent med et plantebasert kosthold kan det være et bra tilskudd å spise kjøttfrie alternativer som minner om kjøttholdige matretter, som f.eks vegetarburger, vegetarkjøttboller og soya pølser. Her kan du prøve deg litt frem og se hva du liker best. Et tips er å prøve den matvaren som har din favoritt som hovedingrediens.

Veganere spiser et plantebasert kosthold uten noen innblanding fra dyrenes rike. Vegetarianere derimot spiser som regel melkeprodukter og egg i tillegg til plantebasert mat . I mellom her så har vi de som spiser litt av alt og kalles for fleksitarianere. En fleksitarianer spiser et mer plantebasert kosthold, men de inkluderer også fisk, kjøtt, egg og melk i kostholdet sitt.

Det er mange gleder og fordeler med å ha et kosthold som er mest mulig vegetarisk. Du gir kroppen din rene matvarer, du sparer miljøet og med riktig fremgangsmåte smaker det fantastisk.

Lykke til ?

Flere artikler