Her finner du alt du vil ha av verdens mest verdifulle og populære figur- Mummi

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside
Dette innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til hyttefeber.no
Mummi har vært populær i over 70 år og de kjente og kjære krusene har blitt ettertraktede samleobjekter. Noen av de meste sjeldne krusene har blitt solgt for flere hundre tusen kroner. Etter som tiden har gått har det kommet flere Mummi effekter på markedet og vi har funnet frem et utvalg av hva du kan ønske deg eller kjøpe for å gjøre Mummi gleden komplett. Mummi har blitt et særdeles sterkt varemerke og er basert på livsglede og gode øyeblikk sammen, og i hjemmet.
Det unike Mummiuniverset treffer de fleste av oss, gamle som unge. Det gir oss inspirasjon og treffer oss med en god blanding av nostalgi og hygge.

 

Jul med mummi

Mummi julekule

Pynt til jul med denne skjønne julekulen, eller gi den i gave til noen du er glad i. Julekulene kommer i flere ulike motiver og vil virkelig pynte opp juletreet. Gi den som et samleobjekt eller spar på dem selv. Du får tak i nye motiver hvert år.

Du finner den søte mummi kula her.

Mummi til dine firbente

Årets hotteste nyhet fra Mummi er utstyr til kjæledyrene våre. Her bør du være rask på labben for her blir det fort utsolgt.

Silikonmatte til matskålene

Silikonmatte

Det blir fort mye klin og gris når dyra våre skal spise. Da er det utrolig praktisk med en flott silikonmatte som matskålene kan stå på. Du beskytter gulvet ditt og matten er enkel å rengjøre. Passer perfekt til to matskåler.

Her finner du silikonmatten til matskålene.

Matskål til en firbent venn

Mummi matskål

Disse har blitt ekstremt populære og kan bli vanskelige å få tak i fremover mot jul så det lønner seg å være rask. Matskålene kommer i tre størrelser med koselige motiver.

Her finner du matskål til dyra dine.

Oppbevaringsbokser til dyrematen

mummubokser

Har du først skaffet deg matskålene må du selvsagt også kjøpe deg oppbevaringsboksene til dyrematen. De kommer i to forskjellige størrelser og i koselige farger.

Boksene finner du her.

Populære krus

Krus har vært de mest populære Mummi effektene i åresvis. Mange av dem har enorm samleverdi og de fleste krusene blir solgt kun for en periode, noen er for salg lengre enn andre. Krus som blir solgt i et lite antall blir gjerne utsolgt på under ett minutt når det er lansering. Husk å ta godt vare på krusene dine, de kan bli veldig mye verdt.

Gul Mummikopp

Gul Mummi Krus

Mummikrus med Misa er en av de krusene som er veldig populære om dagen og vil du ha dette bør du være rask og bestille så fort du kan.

Her finner du dette gule mummikruset.

Mummikrus med Mummimamma

Mummikrus mummimamma

Ingen er mer sjarmerende en selveste Mummimamma. Hun er alltid positiv og ønsker alle varmt velkommen inn i hjemmet sitt. Hun er den viktigste i hele Mummidalen og mange kjenner nok en mamma som er som henne.  Kruset tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. Du kan også ha det i stekeovnen opp til 250 grader.

Her finner du mange mummikrus i mange varianter.

Mummukrus med Tufsla og Vifsla

Mummikrus rubin

Tufsla og Vifsla er to små nervøse skapninger som aldri stoler på noen. De bærer på en stor koffert hvor de gjemmer på en stor rubin. De måtte løpe fra Hufsa og dermed fant de Mummidalen. Kruset forteller en historie i seg selv og er veldig hyggelig å drikke av.

Her finner du det fine kruset med disse to nervøse figurene.

Sovende Mummikrus i Emalje

Mummikrus aluminium

Emaljekrus med Mummimotiv passer godt inn i ethvert hjem. Kruset er behagelig å drikke av og har en myk kantovergang. Liker du ikke å drikke av emaljekrus passer det fint både som tannglass og som en liten godteriskål.

Her finner du det nydelig emaljekruset med sovende Mummi.

Mummi kjøkkenutstyr

Krusene har kanskje vært det mest populære du kan få tak i med Mummi motiver, men det er veldig hyggelig å ha litt ekstra kjøkkenutstyr hvor Mummi har hovedrollen.

Skjærebrett med snømotiv

Mummi skjærebrett

Kjempekoselig skjærebrett med Mummi motiv som passer til vinteren. Du får både krus og lys i samme serien og det oser av hygge og kjærlighet.

Her finner du dette kjempekoselige skjærebrettet. 

Mummi Bakebolle

Bakebolle Mummi

Nå kommer den tiden av året hvor vi baker mer enn noensinne og hva passer vel mer perfekt enn en koselig bakebolle med Mummi? Stødig god bolle som sørger for at alle julekakene dine kommer vel i havn.

Her finner du denne koselige bakebollen.

Mummi slikkepott

Slikkepott Mummi

Skal du bake må du selvsagt ha en slikkepott og da bør du ha Mummitrollets slikkepott. Slikkepotten er av silikon og har treåndtak, og det anbefales at du håndvasker slikkepotten. Her følger det med en koselig pepperkakeform av Mummitrollet.

Her finner du slikkepotten med kakeutstikker

Pepperkakerformer til Mummihuset

Mummihuset

Det er ingen jul uten pepperkaker og nå kan du lage Mummihuset av pepperkaker. I denne pakken følger det med former og utstikkere slik at du kan lage Mummihuset helt perfekt.

Her finner du pakken med pepperkakeformer til Mummihuset.

Mummi lyslykt

mummilykt

Denne nydelige Mummi lyslykten kommer fra Porsgrund Porselænsfabrik. Lykten kan brukes både som lyslykt og som en liten blomsterpotte. Den gir et varmt og behagelig lys og er perfekt som gave til noen som elsker Mummi.

Her finner du lysholderen.

Mummi Figur

mummi mamma

Alle fortjener en Mummimamma i livet sitt. Hun er den som familien aldri klarer seg uten. Hun som alltid har en skulder å gråte på og som åpner hjemmet sitt for de fleste. Nå kan du få din egen Mummimamma hjem til deg. Hun er i frostet glass og du kommer til å elske henne.

Her finner du Mummimamma.

Vi er mange som elsker Mummi og det er stor stas når det kommer nye effekter i hus. Det er noe spesielt med Mummi. I en kaotisk verden er Mummi med på å gjøre den akkurat litt hyggeligere og litt tryggere.

Vi har alle lov til å være litt barnslige i blant ?

Flere artikler