Her finner du årets beste julekalendere for julen 2023

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Desember nærmer seg med stormskritt. Med sine kjølige kvelder og stemningsfulle julelys, er advent en tid som vekker glede og forventning hos både unge og eldre. En av de mest elskede tradisjonene som ledsager denne festlige årstiden, er å åpne dørene på en julekalender hver dag i advent. Julekalendere kommer i mange varianter. Med alt fra søte overraskelser og nyttige dubbeditter, til sminke, kaffe og te, og mye annet moro. Vi har funnet noen av årets beste julekalendere for julen 2023, og det lønner seg å være tidlig ute for disse blir fort utsolgt.

Nå er ikke julekalendere forbeholdt kun barna, men både mor og far i huset kan få gleden av en julekalender. Her finnes en mengde med varianter og du kommer garantert til å elske en av årets beste julekalendere for julen 2023.

Pringles

Perfekt kalender til den som elsker Pringles chips. Kalenderen inneholder 24 små bokser fylt med smakfulle Pringles i fire ulike smaker som original, sour cream & onion, salt & vinegar og Texas bbq sause. Kjenner du noen som elsker Pringles, eller er du kanskje en av dem? Da bør du ta en kikk på denne kalenderen.

Pringles kalenderen finner du her.

Lindt Chocolate Factory Julekalender

Denne kalendere er så mye mer enn kun en kalender, den er i tillegg utrolig fin å både se på og ha fremme. Har du en i huset som elsker godsaker? Da er denne julekalenderen perfekt. I 24 dager kan du starte dagen med en bit deilig sjokolade og prailiner fra Lindt. Denne kalenderen kommer garantert til å bli en suksess.

Her kan du se nærmere på denne kalenderen.

Sminkekalender Cube

Det er alltid moro med sminke og tilbehør og denne julekalenderen kommer med ulike varianter av make-up, neglelakk og tilbehør. I 24 dager kan du la deg overraske og fylle opp sminke skuffen. Kalenderen er formet som en fin kube med julemotiv og sørger for å sette deg i julestemning.

Her kan du se nærmere på denne kalenderen.

After Eight julekalender

Av en eller annen merkelig grunn så går aldri After Eight av moten, men noen elsker denne mint sjokoladen mer enn andre. En koselig julekalender formet som Big Ben som inneholder 24 biter med deilig After Eight sjokolade med både hvit og mørk sjokolade.

Her kan du se nærmere på denne kalenderen.

Kalender til fiskeentusiasten

Dette er den perfekte julekalenderen til fiskeentusiasten. Her får du 24 luker som hver inneholder en spennende fiskesluk eller tilbehør fra kjente Abu Garcia og Berkley. Med en kalender til den som elsker å fiske vil hver dag gjennom desember garantert være en suksess.

Her kan du se nærmere på denne fiskekalenderen.

Nydelig julekalender i tre

Denne flotte julekalenderen i tre kan brukes igjen og igjen. Her fyller du lukene selv med spennende små gaver som gjør ventetiden til julaften litt kortere. Julekalenderen gir garantert julestemning og passer perfekt inn som en del av juledekorasjonen.

Her kan du se nærmere på denne kalenderen.

Sminkekalender Zmile

Hvem sier vel nei til litt ekstra sminke? Denne julekalenderen er fylt med sminke, neglelakker og nyttig tilbehør. Tell ned til jul med 24 dager med fantastiske overraskelser.

Her kan du se nærmere på denne kalenderen.

Nydelig syltetøy kalender

Marmelade på bordet gir alltid litt ekstra god stemning og her får du 24 små krukker med smakfullt pålegg. Kalenderen inneholder 12 ulike smaker av blant annet blåbær, blomsterhonning, bringebær og hasselnøtt. Perfekt på bordet gjennom hele adventstiden.

Her kan du se nærmere på denne kalenderen.

Technic sminkekalender

I denne sminkekalenderen får du sminke, neglelakk og tilbehør hver dag gjennom desember. Kalenderen passer både til ungdommen i huset og til mor som gjerne vil skjemme bort seg selv litt ekstra i alt julestresset.

Her kan du se nærmere på denne julekalenderen.

Manstuff Kalender

Det finnes faktisk julekalender til mannen som vil telle ned dagene til jul. Denne julekalenderen inneholder både såpe og barberskum, perfekt tilpasset den som setter pris på litt mannlige dufter.

Her kan du se nærmere på denne Man stuff kalenderen.

Grower’s Cup kaffe julekalender

Kjenner du noen som elsker kaffe? Da er denne julekalenderen helt perfekt. Her kan du telle ned dagene til jul med en smakfull kopp kaffe. Kalenderen inneholder 25 poser med håndristet kaffe og du kan lage kaffen rett i posen.

Her kan du se nærmere på denne kalenderen.

Electronic Games Julekalender

Med denne kule julekalenderen får du elektriske komponenter som lar deg bygge hele 24 ulike elektriske spill. Kalenderen inneholder blant annet spillene Simon says, Wire maze og Code breaker.
Er du redd du ikke er teknisk nok? Fortvil ikke! Julekalenderen kommer med en komplett bruksanvisning som hjelper deg gjennom hver prosess.
Lykke til og gled deg til å åpne en av årets beste julekalendere for julen 2023.

Flere artikler