Her finner du gavene til Valentines 14. februar

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Vi har såvidt kommet oss gjennom julen før vi hopper inn i nyåret med Valentines day, eller valentin dagen, 14. februar. Om det er kjæresten som fortjener en oppmerksomhet eller en mor, far eller venn har vi funnet flere forslag til artige, praktiske og koselige gaver som kommer til å bli satt stor pris på. Det kan være koselig med et lite kort også, men husk for all del å gi en liten oppmerksomhet.

Valentines day er en dag vi har adobtert fra USA, til glede for mange og til irritasjon for andre. Men det er ikke til å komme unna at det alltid er hyggelig å føle at man blir satt litt ekstra pris på.

Her finner du flere gavetips til han og henne til Valentines Day.

Sherpa varmesjal

Fyser du lett, eller sliter du med vonde skuldre og magesmerter? Da bør du ta en kikk på dette deilige sherpa varmesjalet. Ha det i microen i 90 sekunder og bli deilig og varm på et lite øyeblikk. Sjalet er også fylt med urter som sørger for en behagelig duft når sjalet varmes opp.

Her kan du se nærmere på dette sherpa varmesjalet og bestille det hjem i posten.

Badebomber

Er du en av dem som alltid har drømt om å bade i velduftende bobler av Prosecco? Nå har du muligheten. Med disse badebombene kan du lene deg tilbake i badekaret mens duften av frisk proseco stiger opp rundt deg. Unn deg litt ekstra luksus i hverdagen med sprudlende badebomber. Disse badebombene passer også perfekt som en venninnegave og er supre å ha på lur.

Her kan du se nærmere på disse eksklusive badebombene. 

Cosori Airfryer

Lite er mer populært om dagen enn aifryer. Denne kommer med 12 forhåndsinnstilte  programmer og kan både steke og tine dine matvarer. I en airfryer kan lage nesten alt som du tilbereder i en stekeovn bare raskere og sunnere.

Her kan du se nærmere på en av Norges mest populære airfryere.

Fotmassasje

Lite føles bedre enn å slappe av etter en lang dag med litt deilig fotmassasje. Med denne flotte fotmassasjemaskinen kan du gi føttene dine litt etterlengtet omtanke. Føttene dine kommer til å takke deg.

Her kan du se nærmere på fotmassasjemaskinen fra Zenkuru.

Gigantisk Toblerone

Kjenner du en sjokoladeelsker? Da bør du gi bort denne gigantiske Toblerone sjokoladen. Pakken inneholder hele 48 sjokolader á 35 gram og er den perfekte gaven til alle som liker å fylle dagen med noen munnfuller med smakelig sjokolade.

Her kan du se nærmere på den ultimate sjokoladegaven.

Barberhøvel for ryggen

Det kan være litt vanskelig å barbere ryggen og da er det perfekt med denne. Et regulerbart skaft sørger for at du kommer til overalt. Den har også spesialtilpassede blader som forhindrer at du skjærer deg eller skader deg.

Her kan du se nærmere på barberhøvelen for ryggen.

Wake-up klokke for mørke dager

Med denne våkner du opp mens det gradvis blir lysere rundt deg noe som gjør det lettere å våkne med et smil. Kjenner du noen som sliter med både å våkne og med selve mørketiden så et dette den perfekte gaven.

Wake-up lampen koster 339 kroner og du finner den her. 

Sleephones

Er du en av dem, eller kjenner du noen, som elsker å sove med musikk og lydbok på ørene? Da passer disse perfekt. Nå slipper du å sovne med ubehagelige plugger i ørene for disse er utformet som et pannebånd som sørger for at det sitter perfekt på ørene og ikke inni ørene.

Sleephones koster 509 kroner og du finner dem her. 

Badebalje for voksne

Er du en av dem setter pris på et godt og varmt bad, men mangler badekar? Da er denne perfekt til deg. Badekaret passer til både korte og lange voksne og alt du trenger å gjøre er å fylle det med vann og ta ut proppen når du er ferdig med å bade.

Badebaljen koster 1395 kroner og du finner den her. 

Vifte med luftfukter

Kjenner du noen som alltid er litt varme? Da er denne perfekt. Den både avkjøler og fukter og passer godt en varm sommerdag, eller for den som sliter med hetetokter.

Vifte med luftfukter koster 299 kroner og du finner dem her. 

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Coolstuff og Cosori.

Flere artikler