Her finner du Julegavene til han som har alt

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Dette innlegget er reklame for Coolstuff.no og inneholder annonselenker».

Har du en mann i livet ditt du er ekstra glad i? Da fortjener han garantert en gave og vi har funnet flere tøffe og unike ideer som du bør ta en kikk på. Det er ikke alltid like enkelt å vite hva man skal gi bort og menn har ofte det de trenger. De er sikkert også like lei av å få sokker som vi er lei av å kjøpe dem. Da passer det perfekt med en helt spesiell gave de ikke har sett maken til. En gave trenger ikke være kostbar for å bety noe, det er tanken som teller.

Hvis du sliter med å finne den perfekte gaven til mannen i ditt liv bør du ta en kikk her. Vi har funnet frem gaver som han kommer til å elske.

Kjølekrus

kjølekrus

Lite smaker bedre enn kald drikke og med dette kruset kan far alltid ha tilgang på iskald brus, eller noe annet stas. Kruset er laget i dobbel plast med saltvann mellom lagene. Når kruset puttes i fryseren sørger saltvannet for at kruset holder seg kaldt lenge. Perfekt for alle som er lei av at drikken blir tam og doven før man vet ordet av det.

Dette praktiske kjølekruset koster 59 kr og du finner det her.

Bitsholder

Bitsholder

Det kan være vanskelig å skru inn skruer med drillen på vriene steder med ugreie vinkler og der det er trangt. En bitsholder fungerer som en bøyelig forlenger og passer til bits med 1/4 » sekskantfeste» og har en lengde på 29,5 cm.

Denne kjekke bitsholderen koster 89 kr og du finner den her.

Fidget pakke

Fidget

Har du en mann, eller kjenner du en, som aldri klarer å hverken sitte stille eller holde hendene i ro? Da er dette den perfekte gaven. En pakke full av fidgets som kan holde både mannen i huset og alle andre opptatte i timesvis.

Den perfekte pakken for rastløse fingre finner du her og den koster 299 kr.

Personlige melkehjerter

melkhjerter

Personlige sjokoladehjerter fra Freia med deilig melkesjokolade. Det finnes nesten ingen som ikke liker melkesjokolade og disse kan du designe med den teksten du vil. En veldig spesiell gave som du kan spesialdesigne akkurat som du vil.

Her finne du deilige melkehjerter til 129 kr som du kan gi til mannen du er så glad i.

Myk takboks

Takboks

Har han ytret et ønske om mer plass når dere skal avgårde på tur? Da bør du ta en kikk på denne. Myk takboks som rommer helt opp til 420 liter og som enkelt og greit monteres på takstativet på bilen. Det følger med remmer som gjøre at den myke takboksen sitter godt festet.

Denne greie takboksen koster 1295 kr og du finner den her.

Blinkende Partyglass

Lysglass

Ingen fest uten partyglass. Disse glassene vil sette fart på festen med blinkende lys i bunnen av glassene. Lysene er så sterke at de er fult synlige også i dagslys.

Få fart på festen med disse kule blinkende glassende til 39 kr, du finner dem her.

Guinness Pint-sjokolade

Guiness

Har du en kjekkas i huset som elsker øl og sjokolade? Da er dette den perfekte gaven. Syv små pints med sjokolade smaksatt med den mørke Guinness ølen.

Her finner du denne kjempegode Pint-sjokoladen til en pris av 89 kr. 

Supervanskelig hjernetrim

Hjernetrom

Vi har mange en smarting i huset, men klarer de å løse disse super vanskelige hjernetrimmene ? Her må det vris og vendes riktig til de finner løsningen. Disse vil nok holde dem opptatt noen dager.

Disse koster 199 kr og du finner dem her.

Den store pappaboken

Pappabok

Dette er boken som er fylt med mange artige setninger som du må fullføre. Boken er på engelsk, men med litt hjelp klarer barna dette fint.

Den store pappaboken koster 119 kr og du finner den her.

Chili Klaus Spicy gaveeske

Chiliclaus

Har du en i huset som elsker chili? Da er dette den perfekte gaven. Her får du chilichips, BBQ-saus og chilipulver fra verdens sterkeste chili. Alt er pakket i en flott eske og esken er fylt med mengder av godsaker.

Denne esken koster 995 kr og du finner den her.

Viltkamera

vilkamera

Her får du et perfekt viltkamera som tar bilder med høy oppløsning og filmer i full HD-oppløsning. Vil han sette opp kameraet i naturen finnes det flere innstillingsmuligheter som vil gi perfekte bilder.

Dette viltkamera koster 649 kr og du finner det her. 

Antisnorke plaster

Snorkeplaster

Lei av å sove sammen med en som bråker mer enn et sagbruk på en søndag? Da bør du sørge for at han prøver dette antisnorke plasteret. Plasteret festes på kroppen og når han legger seg i en stilling hvor han lett kan begynne å snorke vil plasteret vibrere å vekke han slik at han kan legge seg i en annen stilling. Etter et par netter vil kroppen venne seg til det stillinger den ikke skal sove i og han vil skifte stilling automatisk.

Antisnorke plasteret koster 599 kr og du finner det her. 

Whisky Fudge

Whiskyfudge

Nydelig fudge med smak av whisky som passer perfekt til en whisky elsker. Han kommer garantert til å bli over seg av begeistring.

Denne deilig fudgen Koster 79 kr og du finner den her.

Det er koselig å gjøre litt ekstra stas på dem man er glad i og med disse gavene kommer han til å synes det er stor stas med farsdag.

Lykke til ?

Flere artikler