Høstens mote-Denne vil alle ha nå

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Moten fra 2000-tallet kommer snikende over oss og med den kommer selvsagt også den kjente og anvendelige cargopanten, eller cargobuksen, om du vil. Buksen med mange lommer, både på siden, foran og bak forventes å ta motebildet med storm fremover. Den kommer i utallige farger og varianter og du kan style den opp eller ned. De er både vide i bena, lave i livet eller smale i modellen og blir levert i ulike materialer. Dette er buksen som passer til alt. Du kan bruke den på fest og til hverdags med høye sko, lave sko eller joggesko, dermed har du sesongens mest anvendelige plagg.

Tar vi et raskt søk på Instagram finner vi over 750 000 innlegg med emne-taggen #cargopants og det er vel svar nok på at denne buksen har fått en ny renessanse. Vi har tatt en kikk på noen av høstens tøffeste kombinasjoner og gleder oss til, nok en gang, å kunne kle oss i denne røffe, men allsidige buksen.

Høstens statement plagg

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hanna Santos (@myhanna)

Kjært barn har mange navn og cargobuksen passer perfekt som ekte street wear. Denne buksen er lav i livet med vide ben og er stylet med et par tøffe sneakers som gjør antrekket perfekt for en kveld på byen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av kiana 🪐 fashion blogger (@cartierting)

Det er mange grunner til at cargobuksen nok en gang blir elsket. Stilen blir både tøff og raffinert og velger du en i jordfarger som denne varme grønnfargen vil den passe til de fleste. Siden buksen har vide ben kan du gjerne style den med en singlet eller en trøye som fremhever formene dine.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sara Asgari (@_sarasgari_)

Tar du looket helt ut kan du velge et par av disse buksene som har åpninger ved knærne i en spenstig farge. Street wear kan også styles iitt «slapt» med røffe detaljer. En rosa bukse gjør likevel stilen svært så feminin.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av ZAFF clothes (@zaffclothes)

En smal variant av cargobuksen passer perfekt i høstens motebilde. Du kan brette opp buksen nederst på bena, eller bruke den som den er. Buksen blir super tøff sammen med både dressjakke og en varmende vest.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Monki (@monki)

Selveste Monkl har også kommet med en cargopant denne sesongen og den er intet mindre enn super tøff. Lav i livet med vide ben passer den til nesten alt. Monkl leverer den i jeans kvalitet i flere farger og du kommer garantert til å elske den.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Olivia Frost (@oliviabynature)

En av instagrams store moteprofiler, Oliviabynature, har også kastet seg over trenden og har med sine 300 000 følgere virkelig satt cargobuksen tilbake i motebildet. Style den med en enkel overdel og noen tøffe sko og du er trendy som aldri før.

Vil du se nærmere på den populære cargobuksen så finner du den her.  

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Monki (@monki)

Vil du se mer av høstens trender bør du ta en kikk inne hos Monkl. Her finner du det du kan forvente å se av trender i høst. Denne høsten handler mer om kun jordfarger og du kan glede deg over at mange av de flotte farger som vi så i sommer også blir med videre ut i høstens motebildet.

Her finner du høstens mote hos Monkl. 

Husk at mote er individuelt og du kan kle deg i det du liker best. Fremhev det du er stolt av på kroppen og prøv deg frem med farger og fasonger, resultatet vil ofte bli flottere enn du kunne forestille deg.

Lykke til og kos deg med høstens mote og trender.

Flere artikler