Høstens store snakkis-Nå får disse nytt liv i et unikt samarbeid med Dior

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er ingen tvil om at et samarbeid mellom store motehus alltid har en effekt. Det skjer også stadig at store kjente designere samarbeider med kjedebutikker og det er HM et godt eksempel på. De har stadig hatt gjesteopptreden av flere designere og de kolleksjonene får alltid ben å gå på. Deisgnervare til en folkelig pris slår alltid an og kommer som regel i et begrenset opplag.

Nå er det selveste Dior som har opprettet et samarbeid med Birkenstock og det har ikke gått upåaktet hen. Den folkelige sandalen som er både elsket og hatet får nå et helt nytt design og var på alles lepper allerede i vinter, men nå får den virkelig fart på seg.

Nå vil alle ha disse

Selv om det ikke er første gangen at Birkenstock har et samarbeid med et stort motehus er det ikke til å stikke under en stol at et samarbeid med Dior henger høyt for den tyske allemanns-sandalen.

Under moteuken ble den ikoniske sandalen vist frem med nye flotte detaljer og det som en gang var en hverdagsvare for mange har nå blitt hevet et par hakk og blitt et must have i motebildet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dior Official (@dior)

Modellene som har gått gjennomgått en merkbar endring er Tokio-mule, som ble lansert av Birkenstock første gang i 1987, og Milano sandalen. Mannen bak de nye designene er Kim Jones og han har latt seg inspirere av både blomster og gleden ved å være ute i hagen. Hver blomst på sandalene er håndlaget i Diors eget atelié og er virkelig en fryd for øyet.

Selv sålen under på sandalen har fått den unike Dior logoen så her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dior Official (@dior)

Sokker i sandaler har lenge vært et skikkelig no no, men ikke når det kommer til dette looket, og bruker du raggsokker i tillegg så er du så moderne som du kan få blitt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dior Official (@dior)

Birkenstock er kjent for sin gode passform og selv om flere har forsøkt å kopiere den ikoniske sandalen kommer de fleste dessverre til kort. Her må du faktisk kjøpe originalen for å forstå hvorfor alle bør ha denne. I tillegg kommer den til både kvinner og menn og Birkenstock har klart å skape en posisjon som den hverdagslige uni-sex sandalen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dior Official (@dior)

Det er ikke uten grunn at alt koster litt ekstra når du kjøpet en designer-vare og her ser du hvorfor. Når hver detalj sirlig blir laget for hånd så blir dette mer enn et par sandaler, men også et ekte håndverk.

Selv om Birkenstock og Dior har innledet et samarbeid får du fortsatt tak i den originale Birkenstock sandalen og flere andre modeller i en mengde med farger og varianter. Du kan også trygt bruke den sandalen du har.

Ønsker du deg et par sandaler fra den nye Dior kolleksjonen så må du regne med å bruke noen sårt opptjente tusenlapper før disse kan smykke skoskapet i gangen.

Det er ikke alltid det passer lommeboken med designer-varer, men du kan hvert fall ha sokker i sandalene så er du langt på vei.

 

 

Flere artikler