Ikke la deg stressa av Julen- Her får du en Gratis Juleplanlegger

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Er du en av dem som elsker julen og som samtidig liker å ha litt oversikt over hva du skal gjøre og når? Da bør du registrere deg her og få en gratis juleplanlegger. Du får planleggeren tilsendt på mail og kan skrive den ute på skriveren hjemme. Skriv den ut så mange ganger du har behov for og bruk den aktivt gjennom hele førjulen. Jo raskere du starter jo raskere får du oversikten. Årets ultimate planlegger inneholder flotte sider designet med juletema som virkelig setter deg i julestemning.

Her finnes sider for hva du skal gjøre hver dag, budsjetter, månedsplanlegger og mye mye mer. Alle sidene kommer i A4 format og du kan bruke denne planleggeren år etter år. I tillegg får du to nydelige kunstkort som er håndtegnet som du kan printe ut og sende til noen du er glad i.

Legg igjen e-post adressen din her.

[mc4wp_form id=»1279″]

Stress ned og planlegg julen med denne flotte juleplanleggeren

forside juleplanlegger

Alt du trenger gjøre er å skrive inn e-post adressen din så får du juleplanleggeren din sendt på mail. ( Det kan ta noen minutter før den dukker opp i innboksen, men fortvil ikke, den er på vei.)

Skriv inn E-post adressen din, trykk på knappen og sjekk mailen din ?

[mc4wp_form id=»1279″]

For å få tak på denne herligheten av en planlegger trenger vi din mail adresse. Med en gang du har lagt inn e-post adressen din vil du få juleplanleggeren sendt til din e-post. Den kan du skrive ut så mange ganger du vil og bruke den til å stresse ned alt av juleforberedelser.

Senere kommer vi til å sende deg ca. fire mail i måneden med gode tilbud, spennende artikler og inspirasjon som vi håper du kan ha glede av. Vi kommer ikke til å spamme ned mailen din, og vil du ikke høre mer fra oss kan du enkelt melde deg av.

14 flotte maler og julekort blir ditt til evig tid

Juleplanlegger smakelig.com

Vi håper du kommer til å glede deg over denne flotte juleplanleggeren og at du raskt og enkelt får både julestemning og oversikt over alt som skal gjøres. Planleggeren er laget med det for øyet at du skal kunne hygge deg med juleforberedelsene og samtidig senke skuldrene.

Hr du ikke meldt deg på? Gjør det nå og få denne flotte juleplanleggeren.

[mc4wp_form id=»1279″]

Vi i smakelig er genuint opptatt av hyggen rundt et måltid, koselige hjem og alt som kan gjøre hverdagen bedre. Enten det er tid vi kan spare eller det er noe vi kan gjøre sammen med dem vi er glad i. Denne juleplanleggeren vil gi deg tips og ideer til hva du kan gjøre sammen med dine gjennom julen, samt at du får full oversikt over det du har gjøre.

 

Vi håper du kommer til å elske denne planleggeren like mye som vi gjør og ønsker deg lykke til ?

Flere artikler