Julestemning med strålende julelys og fargerik julepynt

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Lite føles så viktig som å pynte når årets vakreste høytid nærmer seg. Når julen melder sin ankomst pyntes det med julepynt i alle varianter, juletreet dekoreres og julelys slynger seg rundt trær og busker, samt på vinduer og dører. Juleforberedelsene er for mange like viktige, om ikke viktigere, enn selve julefeiringen. Forventningene til advent og julaften er som å ta og føle på gjennom hele desember, og med riktig julepynt og belysning blir ventetiden desto mer magisk.

Det finnes julepynt i en mengde med varianter. Alt fra koselige figurer fra Disney, til julekuler, julebyer og julelys, hvor alt sørger for at det blir skikkelig julestemning for både store og små. Vi har tatt en kikk hos julelysbutikken.no hvor du finner alt du trenger for å skape en magisk førjulstid.

Julepynt til glede for store og små

Det er noe spesielt med å endelig kunne pynte til jul. Vinteren er ofte både mørk og lang, men når julen nærmer seg kan vi pynte opp litt ekstra med både lys og koselig julepynt. Det er gjerne de små detaljene som sørger for den gode julestemningen.

Det finnes en mengde med populær julepynt for deg som virkelig elsker julen og alt den bringer med seg. Velg mellom alt fra artige og koselige julekuler, til girlandere og ikke minst, nøtteknekkeren. For mange så er julepynt så mye mer enn kun pynt. Det bringer ofte med seg både minner og koselige stunder og er til glede for både store og små.

Vakre julestjerner i trærne

Heng en vakker 3D-julestjerne i trærne ute for ekstra stemning og lys. En julestjerne til å henge i trærne kommer i flere farger og har mange kanter for et ekstra flott utseende.

De er enkle å sette sammen og tåler å stå ute i all slags vær. Den lyser flott i vintermørket og vil glede alle som setter pris på litt ekstra lys i mørket.

Juleby med sjarm

Julebyer har blitt voldsomt populære de siste årene og det er ikke uten grunn. De kan utvides år for år slik at julebyen blir større.

Du kan også bruke mange av modellene hver for seg om du ønsker det. Slik som dette pariserhjulet hvor flyene er opplyst med LED-lys, samtidig som det har et hyggelig miljø rundt seg.

En juleby settes sammen av ulike modeller og figurer slik at byen blir akkurat slik du ønsker.

 

Ingen jul uten Disney

Vi er mange som forbinder en koselig jul med Disney på julaften hvor de kjente karakterene fyker over skjermen sammen med Timmi Gresshoppe, Askepott, Mikke mus og Pluto, i tillegg til flere andre.

Da passer det perfekt at det også finnes flotte Disney figurer som kan henge på juletreet, eller plasseres på bordet, på peisen eller i vinduskarmen.

Disney kommer med en mengde av alle de kjente og kjære favorittene slik at du er sikret de du liker aller best.

 

 

Julelykt for hyggelig stemning

Julen er kanskje den perioden hvor vi alle er ekstra glad i lys i alle varianter, både store og små.

Pynt opp til jul med en koselig glasslykt med LED-lys. En vakker glasslykt passer inn i de fleste hjem og sørger for en ekstra god stemning mens vi venter på julen.

Plasser gjerne glasslykten på bordet, eller som en del av en større dekorasjon. La lykten lyse når mørket faller på for ekstra god stemning.

 

Smellbonbon til dessert

Det blir ingen jul uten smellbonbon og nøtteknekkeren og her får du begge deler. Flotte smellbonbon i gull som passer både på kransekaken og til nyttårsmiddagen.

Disse nøtteknekkerne er fylt med nydelige gjenstander med nøtterknekker teama som alle kommer til å elske.

Husk å dele med en venn, da blir det ekstra hyggelig og spennende å smelle en nøtteknekker-bonbon.

 

Utendørs julebelysning – LED figurer og skilt

Det har blitt mer og mer populært med utendørs julelys med både motiver og tekst. Her får du alt fra flotte julelys, juleklokker og skilt med tekst, til start pakker med flere ulike motiver og farger som skaper ekstra stemning. Alt er laget for å brukes ute.

Lys med motiv

Heng opp en koselig julebjelle i LED-lys på husveggen eller i vinduet, til glede for alle som går forbi. Du får lys med motiv i mengde ulike varianter, og flere kan kobles sammen med forskjellig julelys for den beste effekten. Enkelte julelys med motiv kan også brukes inne for den som ønsker det.

Lysskilt med tekst

Julelys med tekster som «God Jul» er også populære varianter, og passer både i vinduet, på garasjedøren eller på veggen.

Koble skiltene sammen med andre ulike varianter med julelys så kommer du til å få nabolagets flotteste julehus

Husk at alt du bruker av lys ute må være laget for utebruk. Julelysbutikken.no har alt du trenger for å lyse opp i julen.

 

Profesjonell utendørs belysning

Mørketiden er både tung og lang for mange og det gleder mangt et hjerte når vi endelig kan pynte opp med ekstra lys både ute og inne. Når det nærmer seg jul pyntes det med lys i vinduene, på terrassen, på veggene og på trærne og det skaper en helt unik stemning.

Med profesjonell julebelysning kan det pyntes med lys på alt fra broer og trær til handlegater, og på utsiden av bygninger og butikker. Julelys i gatene sørger alltid for ekstra god stemning og passer både som lys i vintermørket, samt julelys. Man kommer langt med noen kreative løsninger og ved å  koble sammen ulik belysning får man maks effekt.

Profesjonell utendørs belysning passer for

  • Bedrifter
  • Butikker
  • Velforeninger
  • Sentrumskjerner
  • Borettslag

 

For best resultat bør du sørge for å gjøre innkjøpene dine hos en forhandler som har fokus på trygghet, kvalitet, kundeservice og rask levering. Hos julelysbutikken.no får du all den hjelpen du trenger enten du skal pynte opp hjemme eller i byen.

Her kan du se på hele utvalget til Julelysbutikken.no

Lykke til og god jul!

Flere artikler