Klækken Hotell- Drømmebryllup i magiske omgivelser

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Én times kjøretur fra Oslo og Gardermoen, på taket av Ringeriket, ved foten av Nordmarka i Hønefoss finner du Klækken Hotell. I magiske omgivelser kan du både overnatte og feire en av de beste dagene i livet ditt. Hotellet er omgitt av en kunstpark med utsikt til Norefjell og her tas du i mot på rød løpet og føres inn i historiske lokaler til en dag du sent vil glemme. Klækken hotell har en lang historie som strekker seg helt tilbake til 1300-tallet og det er ikke uten grunn at denne plassen anses som et av Norges vakreste hotell. Her kan du bade i den vakre badepaviljongen, bo på et av de mange luksuriøse rommene, feire bryllupet ditt, alt i nostalgiske omgivelser. På Klækken Hotell kan du senke skuldrene og komme til dekket bord. Med egne bryllupsplanleggere og et fantastisk kjøkken er du sikret en perfekt dag.

Bryllupsdagen er en av de viktigste dagene i livet og for å sikre at dagen blir helt perfekt må du ha et bryllupslokale som passer til drømmebryllupet. Enten du skal ha et stort eller mindre selskap får du alt du har behov for på Klækken Hotell. Her kan du velge mellom store og små lokaler, samt storstuer og den ærverdige låven. Her ligger alt til rette for en perfekt dag for både brudepar og gjester.

Selskapslokaler for store og små bryllup

Klækken har flere vakre og historiske selskapslokaler som sørger for å sette den rette stemningen for den store dagen. Her kan du velge mellom små og store lokaler både inne på hotellet og ute på tunet. Med alt fra låvebryllup til intime bryllupsmiddager er du garantert et selskapslokale som passer for deg og den store dagen.

Låvebryllup i historiske omgivelser

På nedsiden av hotellet ligger Digra. En stor okergul låve som etter lang tid i andres hender endelig ble en del av hotellet igjen i 2017. Til glede for både hotellet og gjester. Det er ikke uten grunn at låvebryllup har blitt så populært og her får du et lokale som garantert kommer til å leve opp til forventningene. Låven består av to etasjer og blir vakkert pyntet og dekket opp til den store dagen.

Digra består av to etasjer og i første etasje er det lys festet under det høye taket som strekker seg helt opp til låvebroen og store glassdører som tar deg ut til tunet. Den nesten urørte stallgangen fører deg inn i selskapslokalet som garantert kommer til å gi deg den magiske følelsen du ser etter når du skal holde en bryllupsfest.

Her kan du se nærmere på Digra 1.etasje

I andre etasje entrer du lokalet over låvebroen som har stått siden tidenes morgen. Her kan du ikke unngå å kjenne et sus av historie fra både vegger og omgivelser. Lyset siver inn mellom sprekkene i reisverket, eføyen slynger seg langs søylene og små stener reflekterer lyset fra den nydelige prismekronen. Her får du den gode stemningen og kan feire kjærligheten sammen med alle du er glad i.

Her kan du se nærmere på Digra 2.etasje

Biblioteket

Skal du ha et mindre selskap kan du samle 12 av dine nærmeste og feire den store dagen i det historiske biblioteket. Bøkene er riktignok flyttet, men atmosfæren er bevart. Rundt et vakkert spisebord fra 1800-tallet i behagelige kontinentale stoler med armlene kan du feire en av livets største dager.

Vinduene har koselige skotskrutete gardiner og veggene er fylt med malerier fra 1700-og 1800-tallet. Her har du også direkte utgang til terrassen og parken hvis dere vil strekke på bena underveis.

Her kan du se nærmere på Biblioteket som selskapslokale

Våningshuset

I våningshuset kan du samle 17 nære venner og familie og feire dagen blant laftet tømmer, bredplankede gulv og peis fra gulv til tak. Her er det innredet med gamle bondeantikviteter og tre vakre prismekroner som lyser opp for anledningen.

Våningshuset har tilgang til en romslig terrasse slik at gjester og brudepar kan strekke på bena i private omgivelser. Det er også muligheten for å bevege seg litt innomhus for den som ønsker det. Bygningen har to mindre rom som er innredet med romslige lenestoler som er perfekte å hvile bena i.

Her kan du se nærmere på Våningshuset på Klækken Hotell.

Havestuen

I havestuen kan du samle 25 gjester rundt runde bord og nyte hotellets vakre parkanlegg gjennom panoramavinduene. Havestuen har direkte utgang til egen terrasse og hotellets park og er innredet med luksuriøs belgisk blomstertapet som gir en elegant atmosfære.

Her kan du se nærmere på Havestuen og sende forespørsel for bestilling av lokale

Rødhuset

Vil du feire bryllupet ditt med 25 gjester i et tidligere hønsehus? Da er dette lokalet for deg. Bygget ble bygget om på 90-tallet og byr på den rustikke stemningen som mange er ute etter i dag.

Her er det både skifergulv og laftede vegger, samt en stor peis av gammel murstein, hvor alt er med på å skape den gode stemningen. Rødhuset har tilgang til både scene, uteområdet og dansegulv, i tillegg til at det er rullestolvennlig.

Her kan du se nærmere på Rødhuset ved Klækken Hotell

Store spisesal

Denne vakre salen kan romme inntil 100 gjester med mulighet for både langbord eller småbord. Spisesalen er et klassisk selskapslokale som sørger for å sette rammen for bryllupsdagen. Her pyntes det etter alle kunstens regler, og med sine veggsøyler og brede listverk får du virkelig følelsen av å være på en herregård.

Her kan du se nærmere på den store spisesalen

Bankettsalene

Her finner du hotellets største selskapslokale med muligheten for å dekke opp til 450 gjester. Med syv meter under taket og store vinduer er du sikret et luftig lokale selv når det rommes av mange. I banksettsalen dekkes det opp på runde bord med lys som skaper den gode stemningen. Her er det også mulighet for bruk av scene med gode tekniske løsninger, samt egen bar og mulighet for et område hvor gjestene kan bevege seg mellom slagene.

Her kan du se nærmere på bankettsalene ved Klækken Hotell

Bryllupsmiddagen

Ingen bryllupsfest er fullendt uten en fantastisk bryllupsmiddag og det er du sikret her. Med de beste råvarene, nøye utvalgt fra pålitelige leverandører sørger kjøkkenet for kulinariske matopplevelser du sent vil glemme. Her kan du i samarbeid med hotellets engasjerte kjøkkensjef sette sammen en perfekt fire-retters bryllupsmiddag. Husets sommelier sørger for at riktig drikke serveres til de utvalgte rettene.

Husk at mange er sultne når de ankommer festen og da passer det godt å servere kanapeer før middagen serveres. Du kan også sørge for å stilne sultne mager på kvelden med nattmat tilberedt av kjøkkenet. Lite er mer frustrerende enn å gå sulten i bryllup, men med både en liten velkomstrett, bryllupsmiddag og nattmat er du sikret at ingen går sultne etter den store dagen.

Husets konditor sørger også for de søte fristelsene på dagen. Enten det er små lekre munnfuller eller den berømte bryllupskaken. Her er du sikret at du får akkurat det du ønsker deg av søte smaker i alle varianter.

Planlegging av bryllupet

Å planlegge et bryllup er tidkrevende og krever en del kunnskap. Her kan det være godt å få litt hjelp underveis. Hos Klækken kan du få hjelp til alt som føles vanskelig og få råd og tips til hva du bør tenke på. Alt kan gjøres digitalt, noe som kan spare deg for både tid og krefter.

Uavhengig av om du trenger hjelp til hele, eller deler av planleggingen, står Klækkens bryllupsplanleggere klare til å bistå. Her er det satt sammen flere unike pakker som er tilpasset ulike behov. Du kan velge mellom alt fra «gjør det selv» pakker til premiumpakker. Her er alt gjennomtenkt og du får akkurat den hjelpen du trenger, slik at du kan konsentrere deg om å kose deg på den store dagen.

Her kan du se nærmere på all hjelpen du kan få når du skal planlegge bryllupet ditt.

Greit å vite

Hotellet har stor kapasitet for parkering slik at dine gjester trygt kan ankomme bryllupsfesten i bil. Her er det også mange steder tilrettelagt for rullestolbrukere. Klækken har 155 rom slik at gjester og brudepar kan overnatte på stedet og starte dagen etter en hyggelig feiring med en god frokost i nydelige omgivelser.

Klækken hotell passer også perfekt til deg som skal arrangere kurs-og konferanse eller for deg som ønsker et avbrekk i hverdagen. Med alt av fasiliteter tilgjengelig, samt en flott badepviljong og et fantastisk kjøkken er du garantert et opphold med lave skuldre, langt fra hverdagens mas.

Her kan du bestille rom eller sjekke ledig kapasitet.

Flere artikler