Kunstig juletre? Her finner du det beste utvalget og de fineste trærne

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Denne artikkelen inneholder sponsede linker fra Gardenstore

Kunstige juletrær kan brukes år etter år og du slipper å fylle boligen din med tørre barnåler som ikke forsvinner før til neste sommer. En kunstig juletre passer også perfekt for dem som sliter med allergier. I tillegg slipper du å få med deg en mengde med ubudne gjester som har gått i dvale og som kan våkne når du får treet inn i varmen. Et kunstig juletre kommer i alle kvaliteter og prisklasser og vi har funnet noen alternativer som du bør ta en kikk på.

Et kunstig juletre kan komme i de mest naturtro variantene. Noen ser så ekte ut at du må gå bort å ta på treet før du skjønner at det er kunstig.

Dypgrønt naturtro juletre

juletre

Treet er 210 cm høyt og har en vakker dypgrønn farge. Du kan ha treet stående både inne og ute. Treet kommer uten lys så sørg for å få med deg en lys-slynge også. Juletreet har et naturtro utseende og ser virkelig flott ut.

Treet koster 854 kr og du finner det her. 

Kunstig juletre med 360 LED- lys

kunstig juletre 1

Dette nydelige kunstige juletreet kommer med 360 LED lys og kan stå både ute og inne. Treet er naturtro og ikke vanskelig å sette sammen.

Dette naturtro juletreet koster 2199 og du finner det her.

Treet som gir maks julestemning

juletre med lys

Et nydelig juletre med kunstig snø som gir den aller beste julestemningen. Denne skjønnheten er 210 cm høyt og grenene felles ned når treet skal pakkes bort igjen. Treet kan stå både ute og inne.

Treet koster 2666 kr og vil du se nærmere på det så finner du det her.

Grønt juletre

grønt juletre

Helgrønt juletre som er 150 cm høyt. Grenene er som på et naturlig tre og kan brukes både inne og ute.

Dette nydelige treet koster 595 kr og du finner det her.

Juletre med kongler

juletre med kongler

Dette flotte juletreet er 3 meter høyt og kommer med kunstige kongler. Treet kan stå både inne og ute. Grenene sitter fast i stammen og du folder dem ned når du monterer treet.

Treet koster 3409 kr og du finner det her. 

Eksklusivt juletre

Eksklusivt juletre

Et vakkert og ekslusivt juletre som kan stå både inne og ute. Med treet følger det med hele 460 LED-lys som gir et nydelig varmt lys.

Treet koster 3960 kr og du finner det her.

Hvit jul

Hvit juletre

Hvite juletrær har vært i vinden i flere år, og denne julen er intet unntak. Nydelig lite tre som er 150 cm høyt. Passer fint i mindre rom eller ute på en balkong. Her følger det med 80 lys som skinner som små stjerner.

Treet koster 671 kr og du finner det her.

Svart juletre

Sort juletre

Gjør noe helt annerledes i år og dekorer med et svart juletre. Du blir kansje litt avskrekket ved tanken, men det ser faktisk fantastisk flott ut. Treet kommer med 260 LED-lys og er 210 cm høyt. Treet kan stå både inne og ute.

Dette flotte sorte treet koster 1845 kr og du finner det her. 

Juletre som oser av luksus

Luksus tre

Dette må været av de mest eksklusive trærne du kan få tak i. 225 cm høyt og kan brukes både inne og ute. På treet sitter 550 lys som gir treet en nydelig glød. Et mer naturtro tre skal du lete lenger etter.

Dette treet koster 6217 kr og du finner det her. 

Da gjenstår det bare å pynte treet etter alle kunsten regler.

Lykke til og god jul?

Flere artikler