Lag verdens beste pizza i din egen pizzaovn hjemme

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Norge er et av de landene i verden hvor det blir spist mest pizza, og det er ikke uten grunn at nordmenn har trykket denne italienske herligheten til brystet. Pizza går raskt og lage og kan varieres i det uendelige. Med en egen pizzaovn vil du få en pizza som smaker som om du var på pizzarestaurant, eller enda litt bedre. Med en gassdrevet pizzaovn vil du garantert lage verdens beste pizza på kun noen få minutter. Perfekt for hektiske dager, når du har gjester eller når du ønsker den autentiske og smakfulle pizza opplevelsen.

Det er mange fordeler med å ha en egen pizzaovn og vi har tatt en kikk på de unike gassdrevne pizzaovnene fra Lovenorway.no. Her finner du praktiske pizzaovner som brukes ute og som sørger for perfekt stekt pizza.

Pizza på stein

Pizza stekt på stein gir en ekstra sprø og smakfull pizza./ Ilovenorway.no

Når du skal lage pizza i en gassdrevet pizzaovn fra lovenorway.no bruker du en pizzastein som sørger for at pizzaen blir både varm og ekstra sprø. Husk å varme pizzasteinen samtidig med ovnen.

Setter du inn steinen etter at ovnen er varmet opp kan den sprekke på grunn av store temperaturforskjeller. Når steinen varmes opp samtidig som ovnen får steinen en sakte tilvenning til varmen.

Fordelene med en gassdrevet pizzaovn

Det er ingen tvil om at det er koselig å lage mat ute og vi nordmenn elsker å bruke hagen, terrassen og ballkongen fra tidlig vår til sene høsten.

Med en gassdrevet pizzaovn har du alltid muligheten til å lage en perfekt pizza, akkurat når du måtte ønske. Vi har sett på alle fordelene med en egen pizzaovn i hagen eller på terrassen.

Perfekt pizza hver gang

Lag perfekt pizza hver gang med egen gassdreven pizzaovn./ Ilovenorway.no

En av de største fordelene med en gassdrevet pizzaovn er den høye temperaturen som den kan oppnå. Temperaturen i ovnen stiger faktisk helt opp til 500 grader. Temperaturen og brenneren sørger for at varmen sirkulerer langs ovnstaket og gir en rask og jevn fordeling av varmen.

Rask tilberedning

Stek verdens beste pizza på kun noen få øyeblikk med en gassdreven pizzaovn./ Ilovenorway.no

På grunn av den høye temperaturen vil du tilberede pizza på rekordtid i en pizzaovn. Det kan ta opp til 20 minutter å steke en pizza i en vanlig stekeovn, men i en pizzaovn vil det ta kun et par minutter. Perfekt når du ønsker å servere pizza til mange gjester, eller når du har lyst på nystekt pizza og er litt utålmodig.

Restaurantkvalitet

En gassdreven pizzaovn sørger for pizza med restaurantkvalitet./ Ilovenorway.no

Med en pizzaovn trenger du aldri å bestille pizza fra restaurant igjen. Nå kan du lage pizza hjemme og få den samme fantastiske opplevelsen som når du bestiller ute.

Den intense varmen og den jevne varmefordelingen gir en perfekt kombinasjon av sprø skorpe, luftig kant og saftig fyll. Du kommer garantert til å elske å lage pizza i en pizzaovn. Det er noe helt annet enn å steke pizza i stekeovnen.

Allsidig pizzaovn

Imponer med hjemmelaget pizza i ovnen som er kåret som testvinner./ Ilovenorway.no

Velger du en gassdrevet pizzaovn til å ha på bordet får du en praktisk ovn enten du har stor eller liten plass. Du kan også ha den med på tur om du ønsker det. Den plasseres enkelt der du ønsker å ha den og du kan bruke den ute hele året.

Bord-pizzaovnen har en u-formet brenner slik at du er garantert et perfekt resultat hver gang. Den høye varmen, sammen med formen på brenneren, er med på å gi pizzaen en perfekt sprø skorpe med smeltet ost som er deilig gyllenbrun, alt uten at pizzaen blir brent. Den unike brenneren steker pizzaen fra tre sider samtidig

Bord pizzaovnen til Lovenorway.no har vunnet best i test og brukes av pizzaelskere over det ganske land.

Pizzaen steks på en pizzastein laget av cordeieritt som er 2 cm tykk og har en størrelse på 30,5 x 30,5. Det kan sammenlignes med en medium pizza, eller en Grandiosa.

Sosialt

Det er både sosialt og hyggelig med en egen pizzaovn. La gjestene lage sin favoritt./ Ilovenorway.no

En pizzaovn i hagen eller på terrassen er både praktisk og sosialt. Samle venner og familie og la hver og en lage sin foretrukne pizza variant. Sosial og underholdende opplevelse når alle får bidra med å lage sin egen pizza, og tilberede den i ovnen på egen hånd.

Det skaper minner og hyggelige stunder som varer, og passer perfekt hvis du skal ha en sammenkomst, eller bare ønsker en hyggelig stund.

Lag pizza ute hele året

I tillegg til at det er både koselig og sosialt med en pizzaovn i hagen, eller på terrassen, er det også praktisk. Du lager pizza i rekordfart og du trenger ikke bruke hverken kjøkkenet ditt eller stekeovnen, du kan gjøre alt ute.

Med en gassdrevet pizzaovn kan du lage pizza med restaurantkvalitet ute hele året. Ovnen kan stå under tak eller i friluft. Sett den på et godt underlag og koble til gassen så er du klar til å lage verdens beste pizza.

Tilbehør

Sørg for skikkelig utsyr til pizzaovnen din./ Ilovenorway.no

Når du skal lage pizza i en pizzaovn bør du sørge for å ha litt ekstrautstyr tilgjengelig slik at jobben blir enda enklere. En pizzaspade gjør det både trygt og enkelt å ta pizzaen inn og ut av ovnen.

Pizzaen er svært varm når du tar den ut av ovnen og da bør du bruke en god pizzakutter for å dele den opp i passende stykker. Bruker du en kniv er det fort gjort at du brenner deg samtidig som det kan være vanskelig å skjære gjennom bunnen.

Pizzaovn for gassgrill

Pizzaovn som ekstrautstyr til gassgrillen din./ Ilovenorway.no

Har du en gassgrill kan du kjøpe en pizzabaker med termometer som ekstrautstyr til grillen din. Denne er laget i termisk belagt stål og kommer med pizzastein som er plassert inne i ovnen. Husk å forvarme ovnen i 20 minutter med stenen i slik at den ikke sprekker eller blir ødelagt av temperaturforskjellene.

Gled deg til å lage verdens beste pizza enten til deg selv eller de du er glad i. Inviter til selskap og la alle lage hver sin favoritt, det kommer garantert til å bli en suksess.

Her kan du se nærmere på pizzaovnene fra Ilovenorway.no

Lykke til!

Flere artikler