Lei av hodeverk og dårlig søvn? Prøv dette og få umiddelbar effekt

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Vi er mange som ofte sliter med hodepine og søvnproblemer som er med på å skape en vanskelig hverdag hvor smertene ofte tar overhånd. Hodepine kan komme av alt fra søvnmangel til stiv nakke og stress. Mange tyr til medisiner og kostbare behandlinger som ofte kun har en kortvarig effekt. Både reseptfrie og legeforeskrevne medikamenter kan være med på å gi bivirkninger og i tillegg gjøre smertene verre. Behandlinger hos en spesialist er som regel kostbart og ofte må du tilbake igjen og igjen før du eventuelt får bukt med problemet.

Når du sliter med hodepine og mangel på søvn kan det fort oppstå andre helsemessige utfordringer. Den psykiske helsen kan bli berørt hvor tålmodigheten svekkes og du kan bli både irritert, sliten og lei.

Det finnes faktisk en løsning som kan gi deg akutt smertelindring samtidig som du kan sove bedre og jevnere gjennom natten. Vi har vært så heldige og fått lov til å forsøke ZpikesTape og vi merket effekten umiddelbart. 

Her kan du lese mer om Zpikes tape

Umiddelbar effekt

Zpikes 2

Et par av oss i redaksjonen har i lange perioder slitt med både intens hodeverk og problemer med søvnen. Smertestillende medisiner har i lange perioder vært en fast følgesvenn. Helt til den dagen vi kom over ZpikesTape.

Dette er et helt naturlig verktøy som består av en nylontape med en halvkule som du taper fast på oversiden av hånden. Tapen med halvkulen gir et konstant trykk mot akupunktet mellom tommel og pekefinger som sørger for at kroppen leger seg selv.

Hvis du kjenner til kinesisk akupunktur så vet du at med akupunkturbehandling får du tynne nåler stukket inn på bestemte steder på kroppen. Denne behandlingen er med på å stimulere til at kroppen leger seg selv ved stimulering med nåler på de ulike punktene. Med ZpikesTape får du et konstant trykk på akupunket mellom tommel og pekefinger, helt smertefritt og helt uten bivirkninger.

Slik fungerer Zpikes tape

Zpikes tape stimulerer akupunktet mellom tommel og pekefinger med en lien halvkule som sørger for et konstant press som hjelper kroppen å lege seg selv. Vi har opplevd bedring i alt fra indre uro til søvnløshet og hodeverk og er ikke tvil om at dette produktet vil vi bruke fremover.

Ved bruk setter man én Zpikes tape på den ene hånden eller én tape på begge hendene. Du kan la dem sitte på opp til 22 timer før du tar dem av. Det er ingen bivirkninger eller smerter forbundet med bruken og du kommer garantert til å bli fornøyd.

Faktisk så er Zpikes så sikker på at du vil få bedret søvn at hvis smartklokken din ikke viser bedring i søvnmøsteret etter bruken av Zpikes tape så får du pengene tilbake. Husk at dårlig søvn også kan være med på å gi deg hodeverk og muskelsmerter.

Vil du se nærmere på Zpikes tape så finner du det her.

La kroppen gjøre jobben

Zpikes 1

Mange har ikke hverken tid eller økonomi til å gå til kostbare behandlere. Effekten av behandlingene er for mange kortvarige og etter en stund så er smertene tilbake for fult. Dette var vårt problem. Vi hadde forsøkt det meste for å få bukt med hodeverken og søvnløsheten, men problemene kom alltid tilbake etter en stund.

Når vi kom over ZpikesTape lot vi oss friste til å forsøke. Punktet som stimuleres ved bruk av ZpikesTape sørger for at sentralnervesystemet frigjør kjemikalier til ryggraden, musklene og til hjernen. I det kjemikaliene blir frigjort så settes kroppens naturlige evne til å slappe av i gang. Bruken av ZpikesTape er helt uten bivirkninger og du kan bruke dem hver dag om du vil. 

Undertegnede bruker vesentlig mindre smertestillende midler og sover ekstremt mye bedre. Når jeg sover med smartklokke på kan den faktisk dokumentere at jeg sover dypere og bedre. Når jeg sover bedre får jeg også mindre hodeverk og for meg har dette vært en ren vinn-vinn situasjon.

Vil du se nærmere på dette fantastiske produktet så finner du det her

Visste du forresten at Zpikes tape er testet av over 25000 mennesker og alle kan skilte med fantastiske resultater? Ta en kikk så blir kanskje du også overbevist.

Reseptfrie smertestillende medisiner som paracet og ibux har vært i bruk i åresvis og mange har dem tilgjengelig i hjemmene sine. Selv om noen medisiner er reseptfrie betyr ikke det at de ikke kan ha bivirkninger. Selv paracat og ibux kan ha en effekt på kroppen du helst vil være foruten.

Disse reseptfrie medisinene kan faktisk gi hodeverk som en bivirkning, samt økt risiko for blodpropp og hjertestans.

Lykke til ?

Flere artikler